- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Ara konuş kız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramadım konuşmadım burda sakinleştimAra konuş kız![]()
Aramadım konuşmadım burda sakinleştimo da birkaç saat sonra açtı telefonu eve geldiğini söyledi daha da konuşmadık :) o yazmadan yazmayı da aramayı da düşünmüyorum umrumda değil
![]()
Ya şarjı bitmiş yanına da yedek bataryasını almamış dışarıda geziyor ben yapsam aynısını kıyameti koparıyor ben de kızdım yanında amca oğlu vardı ondan ulaştı ben de aradım kim var yanında filan dedim amca oğlu var sadece hayırdır noluyo yanlış bir şey yaptığım yok ne bu tavırlar'a getirdi sesini yükseltti ben de dedim ki amca oğluna rezil etmeye uğraşıyorsun şimdi. Canım sesin gelmiyor falan dedi kapattık tekrar aradım meşgule attı. Sonra da konuşmamıştık sinirlerim bozulmuştu işteNeden bu kadar sinirlendin ki![]()
Ya şarjı bitmiş yanına da yedek bataryasını almamış dışarıda geziyor ben yapsam aynısını kıyameti koparıyor ben de kızdım yanında amca oğlu vardı ondan ulaştı ben de aradım kim var yanında filan dedim amca oğlu var sadece hayırdır noluyo yanlış bir şey yaptığım yok ne bu tavırlar'a getirdi sesini yükseltti ben de dedim ki amca oğluna rezil etmeye uğraşıyorsun şimdi. Canım sesin gelmiyor falan dedi kapattık tekrar aradım meşgule attı. Sonra da konuşmamıştık sinirlerim bozulmuştu işte![]()
Evet çok haklısınız. Bi daha sinirli olduğum anlarda böyle yapmaya çalışacağım. Umarım sorunumu çözer çünkü şeytan öyle bi dürtüyor ki git diyo tekrar ara şunu şunu de almazsa mesaj at . Ciddi takıyorum yaptığım her şeyi bırakıp ona kafayı takıyorumSevgililik döneminde eşimle kavga ettiğimizde, o totosunu devirip uyurken çok hırsımdan ağlamışlığım vardır.
Hatta sırf bu sebeple adamı gece 3 te manyak gibi arayıp ' uyandın mı tamam o zaman' deyip telefonu yüzüne kapatırdım.
Sizi anlayabiliyorum ama öfkenizi dindirmenin bir yolunu bulun.
Ilık bir duş, güzel komedi ya da sürükleyici film dizi, kitap gibi bir şeye yönelin.
Daha sonra misliyle acısını çıkarırsınız.
Böyle bir şey yapsa son nefesime kadar trip atmam herhalAy aksam haberlerde tamda bu konu gibi haber vardi. Adam arabaya "bu öküzü affet guzel gözlüm" diye pankart asıp şehir turu atmış. Yani yalnız degilsin sevgili konu sahibi. Bu davranış erkeklerin çoğunun genetik kodunda var. Sakin ol sen kendi güzel sinirlerini bozma
Böyle bir şey yapsa son nefesime kadar trip atmam herhal![]()
Aynen baya gülerim :))Ay ben öküzlüğü bütün şehire hatta ülkeye tescillenmiş birini ciddiye alip sinirlenemem gülerim hep![]()
Sevgililik döneminde eşimle kavga ettiğimizde, o totosunu devirip uyurken çok hırsımdan ağlamışlığım vardır.
Hatta sırf bu sebeple adamı gece 3 te manyak gibi arayıp ' uyandın mı tamam o zaman' deyip telefonu yüzüne kapatırdım.
Sizi anlayabiliyorum ama öfkenizi dindirmenin bir yolunu bulun.
Ilık bir duş, güzel komedi ya da sürükleyici film dizi, kitap gibi bir şeye yönelin.
Daha sonra misliyle acısını çıkarırsınız.
Haksiz sensin.Amca oğlu ile geziyor dışarıda şarjı bitti bana kuzenden ulaştı ben de kızdım niye yedek bataryanı almıyorsun yanına niye şarjına hiç dikkat etmiyorsun diye, o da çok kızar çünkü ben almasam yanıma ve şarjım bitse. Ne gerek var bak bana ulaşıyorsun işte dedi ben de dedim ki zırt pırt adama mesaj mı atacağım rahatsız edeceğim. Zırt pırt atma zaten niye atıyorsun ben dışarıdayım amca oğlu yanımda zırt pırt mesaj atacak durum yok dedi.
Neyse ufak atışmadan birkaç saat sonra aradım neredesin ne yapıyorsun dedim işte şuradayız oturuyoruz dedi kim var dedim, sadece amca oğlu dedi. Emin misin dedim evet keşke sen olsaydın dedi. Hmm iyi dedim azarlamaya başladı sesini yükseltti ne oluyor sana ne böyle kim var yanında filan kim olacak amca oğlu ben sahilde oturuyoruz bi yanımızda cami var sohbet ediyoruz yanlış bir şey yapıyor değiliz senin derdin ne dedi. Ben de dedim ki sesini yükseltip beni amca oğluna rezil etmeye uğraşıyorsun. Sesin kesik geliyor canım filan demeye başladı ben de kapattım tekrar aradım meşgule attı.