ben tam beceremiyorum fakat bazı durumlarda heralde bi yerini sert bit zemine sürekli çarpınca uyuşur acıma hissi körelir ya onun gibi tepkisiz kalıyorum sanırım.
Boşveriyorum çünkü dünya benim etrafımda dönmüyor. Benim dışımda gelişen ve benim etki edemeyeceğim olaylar için üzülmemeye çalışıyorum.
Akışına bırakmak akıl sağlığıma da iyi geliyor. Bir de kimsenin çobanlığını yapamam bu yaştan sonra. Canımın değeri var.
Ben öyle değilim, aksine ayrıntılara çok takılırım. Biz nasıl degisemiyorsak, rahat ve sakin olanlara da bizim gibi olmalarını sağlayamiyoruz maalesef. Benim eşim öyle çünkü. Bu çabayla, öğrenilecek olan bir şey değil maalesef, kişinin yapısıyla alakalı. Çok zor kişinin huylarını, kişiliğini değiştirmesi..
Genel olarak sakin bir insanımdır.
Ama bahsettiğin sanki gamsızlık.
Kocam konusunda aman ne yaparsan yap diyemem ki...
Aynı ben,
Bunun hep nefsi bir tutum olduğunu düşünmüşümdür.
Biraz kişilik yapınızla da alakası olabilir,oldukça sabırlıyımdır misal.
Belki beklentileri ciddi anlamda sıfırlamakla da alakası olabilir.
Siz ne güzel ifade etmişsiniz ,
Olaylar durumlar karşısında yıpranmak, aslında bir nevi boşa kürek çekmek,her şeyin olacağa varmasını düşünmek
Bu tutumun nedeni midir bilmiyorum ama sonucu olduğunu biliyorum.....
Kuzum beklentilerinizi dusurun genel manada dusuncemdir erkekler evliliklerinin eslerinin kiymetini bilmiyor a esinizle konusun iletisimi kesmeyin surat asmayin ama cokta beklentiye girmeyin akil ve ruh saglihiniz icin
Ama bu benim hayatımın parçası başkasının sorunu diyemem. Çünkü karşıdaki de eşim. Ama "bazı şeylere de karışma boşver" denmesine gerek olmadan otokontrol haline gelsin istiyorum.
Esinizin hatasi kuzum sunun icin dedim tatli dil ve guler yuz hep ise yarar ya surat assanda anlamiyor ki ,suclu olursun yapmadi olursun ,zor ama beklentini dusur o sana gelecektir ,gul gec pozitif olman su durumda zor ama sen guler yuzlu olunca once kendine sonra ona yansiyacaktir ,bak bir abla vardi esinden ayrildi baska kadinla evlendi adam kadin herkese ragmen amaaan banane derdi ve bazen kendimi kandiriyormusum gibi geliyor demisti ama sonra hakikaten onemsememeye basladi 21 gun kurali vardir ya bir denee su halinden daha iyi olursun hem ne kaybedersin?O surat hemen düşüyor zaten elde değil. Karşıdaki hatasını anlıyor mu??
Ben çok beklenti içindeyim her daim. Eskisi gibi, eşimle olmadığım zamanlardaki gibi kendi kendime yetebilmek istiyorum..
Sakin sabırlı bir insan olmama rağmen bu atarlı tavırlar bende de vardı.Ben yapı olarak dışarıdan sakin görünürüm ama agresif atarlı bir yapım var. Arkadaşlarım severler ama..
Eşim de bazen biraz sakin ol der zaten. Ama gerek karakter gerekse çocukluktan bu yana yaşanmışlıklar şekillendiriyor insanı.
Ama bazı şeyler sonradan öğrenilemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?