- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
İstemsiz ağlama krizlerine giriyorum.
Çok yoğun bir hayatım vardı okul ile birlikte..
Okul bitti herkes kendi kabuğuna çekildi kimi eş buldu kimi iş ,kimi yüksek lisansa devam
2011 de bitmiştiti formasyonu seçtim YL tercih etmedim.Kpss hazırlandım aksilikler oldu yeterli puan alamadım tabi benim için yeterli puan 90 ,iş arıyorum devamlı çok istediğim bir fırsat çıktı mulakata gittim olcak sandım güzel gitti o da olmadı yıkım bunla başladı
En ufak tatile gitcek oluyoz olmuyor,en daha ufağı fuar gitmek istedim o bile olmadı..
Akşam makarna böreği pişircektim o bile olmadı olmadı olmadı olmadı
Babam vapura binmemizi bile gezdin yeter diyor evdeki her anım suç
Elim kolum bağlı ,halkeğitimin kurslarına yazıldım
O kıymetli 20 li yaşlarım gidiyor en çok ona üzülüyorum bu yaşlarda eğlenemedikten sonra
Herşeyde bir hayır vardır derler ama
Ben artık dayanamıyorum..
İsyan etmeye başladım,Allahım al canımı hergün diyorum
Çok yoğun bir hayatım vardı okul ile birlikte..
Okul bitti herkes kendi kabuğuna çekildi kimi eş buldu kimi iş ,kimi yüksek lisansa devam
2011 de bitmiştiti formasyonu seçtim YL tercih etmedim.Kpss hazırlandım aksilikler oldu yeterli puan alamadım tabi benim için yeterli puan 90 ,iş arıyorum devamlı çok istediğim bir fırsat çıktı mulakata gittim olcak sandım güzel gitti o da olmadı yıkım bunla başladı
En ufak tatile gitcek oluyoz olmuyor,en daha ufağı fuar gitmek istedim o bile olmadı..
Akşam makarna böreği pişircektim o bile olmadı olmadı olmadı olmadı
Babam vapura binmemizi bile gezdin yeter diyor evdeki her anım suç
Elim kolum bağlı ,halkeğitimin kurslarına yazıldım
O kıymetli 20 li yaşlarım gidiyor en çok ona üzülüyorum bu yaşlarda eğlenemedikten sonra
Herşeyde bir hayır vardır derler ama
Ben artık dayanamıyorum..
İsyan etmeye başladım,Allahım al canımı hergün diyorum