Sakız bile istesem o bile olmuyor ..hergün ağlıyorum:((

''''Herşeyi zamanı ve yeri geldikçe yaşıyorum.Tabiki bazen birşeyler yolunda gitmiyor olabilir ama zamanla onlarda yoluna giriyor.Sabredince herşeyin en iyisi ve en güzelini yaşarım.anne babamın hayırlı duasını alırım.Birilerini memnun etmek benim içimi rahatlatır daima onların güler yüzünü görmek beni mutlu eder..Gayet sosyal isyanım birçok yeri gezmişimdir herşey yeri ve zamanında yaşadım .Şuan belki hayatımda üzüldüğüm sıkıntı duyduğum şeyler olabilir ama elimden gele herşey yapıyor ve eğitiyorum.Mutsuz sıkıntılı anlar yaşamazsak mutlu anlarımızn kıymetini anlayamayız kii...Hep kendimi mutlu etmekten korkarım .Hayatta da çok insna tanıdım.Feryadım bu yüzden hanımlar..Dünyayı ben düzeltcek değilim ya neyse mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun :)) '''
Bu sizin yorumunuz.
:42:

BRAVO ALKIŞ SİZE
Evet doğru sabretmek gerekiyor ama insan duygularına yenilemez mi ?????
Dediğim yolunda gimeyen şeyler var bahsetmiştim buydu işte...
Ben ora bir gençkızn yanlış yapmaması yalan söylememesi gerektiğini ifade etmiştim iyi zaten haklı yorumlara dayanamamış kapatmış konuyu

Şuan duygularım çok zayıfladı

Brova bana iyi takmışsınız kafayı gitip bulup kopyalayıp yapıştırmışsınız

ÇOK ŞAŞIRTTINIZ ÇOOOOKK VAY BE

''''Herşeyi zamanı ve yeri geldikçe yaşıyorum.Tabiki bazen birşeyler yolunda gitmiyor olabilir ama zamanla onlarda yoluna giriyor.Sabredince herşeyin en iyisi ve en güzelini yaşarım.anne babamın hayırlı duasını alırım.Birilerini memnun etmek benim içimi rahatlatır daima onların güler yüzünü görmek beni mutlu eder..Gayet sosyal isyanım birçok yeri gezmişimdir herşey yeri ve zamanında yaşadım .Şuan belki hayatımda üzüldüğüm sıkıntı duyduğum şeyler olabilir ama elimden gele herşey yapıyor ve eğitiyorum.Mutsuz sıkıntılı anlar yaşamazsak mutlu anlarımızn kıymetini anlayamayız kii...Hep kendimi mutlu etmekten korkarım .Hayatta da çok insna tanıdım.Feryadım bu yüzden hanımlar..Dünyayı ben düzeltcek değilim ya neyse mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun :)) '''
Bu sizin yorumunuz.
:42:

bazen en mutlu en pozitif insan bile karamsarlığa düşebilir, bunalıma girebilir.

yardım etmeye çalışsak daha güzel değil mi? :34:

Inanamıyorum aymasalı sana şuan o kadar duygularım zayıfladı ki..

Sanal alemde bile benimle uğraşacak birileri çıkıyor

bir genç kız yanlış yapması diye telkinde bulunurken düştüğüm duruma bak

2-3 yıldır bu olumsuzlukları yaşıyorum

istediğiim sabretti ve olduğum tek sahip olduğum şey üniversiteyi kazanmaktı o bile 3 .senede oldu

ama aymasalı bunu yanlış bir şekilde malzem yaptı .işte gene olumszulık

neyse canın sağolsun

Son düzenleme:
BRAVO ALKIŞ SİZE
Evet doğru sabretmek gerekiyor ama insan duygularına yenilemez mi ?????
Dediğim yolunda gimeyen şeyler var bahsetmiştim buydu işte...
Ben ora bir gençkızn yanlış yapmaması yalan söylememesi gerektiğini ifade etmiştim iyi zaten haklı yorumlara dayanamamış kapatmış konuyu

Şuan duygularım çok zayıfladı

Brova bana iyi takmışsınız kafayı gitip bulup kopyalayıp yapıştırmışsınız

ÇOK ŞAŞIRTTINIZ ÇOOOOKK VAY BE
Çok değil iki gün önce yapmıştınız bu yorumu.Size göre bir insana hakaret, saygısızlık etmek çok doğal olabilir.Siz bana hakaret ettiniz ve bu benim pek alışık olduğum bir durum değil.Bu yüzden yazdıklarınızı hatırlıyorum, hafızam kuvvetlidir ayrıca.Eğer başkalarını üzmemek için hayatınızdan feragat etmelisiniz, ben öyle yapıyorum çok mutluyum tarzı bir tek ben doğruyum mesajı içeren yorumlar yaparsanız, ben de size babanızı mutlu etmek için evden çıkmayabilirsiniz üzmeyin adamcağızı gezmişsiniz işte diyebilirim.

Aymasalı haklı burda, iki ifaden birbirinden o kadar farklı ki...

Son düzenleme:
Çok değil iki gün önce yapmıştınız bu yorumu.Size göre bir insana hakaret, saygısızlık etmek çok doğal olabilir.Siz bana hakaret ettiniz ve bu benim pek alışık olduğum bir durum değil.Bu yüzden yazdıklarınızı hatırlıyorum, hafızam kuvvetlidir ayrıca.Eğer başkalarını üzmemek için hayatınızdan feragat etmelisiniz, ben öyle yapıyorum çok mutluyum tarzı bir tek ben doğruyum mesajı içeren yorumlar yaparsanız, ben de size babanızı mutlu etmek için evden çıkmayabilirsiniz üzmeyin adamcağızı gezmişsiniz işte diyebilirim. [/QUOTE7

sanki şahsınız tanıyorum da laf ettim saçmalsamışsınzı
ne hakareti allahın aşkına gerçekte tanısanız salak bile demem kimseye gençlik nereye gidiyor demek mi hakret
bir genç kızı yanlıştan kurtarmak mı suç oldu hepiniz yalanlara sevk ettiniz
gwenlik yanlış yapıyor demek mi hakaret abartıyorsunu çok yazık ama
babam kalp kriz geçirdi kucağımda ölüyordu elbet mutluluğum ondan önemli olacak

üzüntümü kat ve kat arttırdınız ama neyse toyluğuna veriyorum .

Son düzenleme:
Aymasalı haklı burda, iki ifaden birbirinden o kadar farklı ki...

benim hayatımda tek isteyipte olan şey üniversiteyi kazanmaktı zor oldu çünkü engeller vardı çok şükür aştım

sadece ünv kzanmaktan genelledim bir gençkızn hayatı için aymasalı ne yapmaya çalışıyor söz konusu konuda ünv yeni başayacak kızın yurttan kaçma planalrına yardımcı olmamam ailesinden izinsiz birşey yapmasın istemediğim için

bahsettiği hakarette gençlik nere gidiyor,uçmuşlar neler yapmaya çalşıyolar,ergen henüz pembe bulutlarda

ama aymasalının yaşı henüz benden küçük olgun biri böyle bir şey yapmaz çünkü

zaten orda mutlu mutsuz anlar hayatında yoluna gitmeyen şeylerrden bahsettim

Son düzenleme:
Hala saçmalamışsınız, toyluğuNA veriyorum diyerek bana saygızıklık ediyorsunuz.Sizin hakaret anlayışınız ne bilmiyorum.Bunun için illa küfür mü etmeniz gerekirdi? 'Bilmiş bilmiş konuşan çılgın ergen' dediğiniz kişi bendim.Ben de orada artık bir 'birey' olduğumuzu ve bazı şeyleri yaşamamızın en doğal hakkımız olduğunu savunmuştum.Her aile bir değildir.Kızının bırakın sevgilisinin olmasını, sinemaya gitmesine izin vermeyen aileler var.Bu kıza sinemaya gitmek kötüdür diyebilir misiniz? Bazen aileye bile yalan söylemek gerekebilir, o kız da sizin gibi 20 li yaşlarım geçip gidiyor diye üzülsün mü istediniz? Bakın şu an benzer şeyleri yaşıyorsunuz.
Babanızın durumuna ve size gerçekten üzüldüm.Aslında amacım yazdıklarınızı yüzünüze vurmak değildi.Her insan için en doğru kendisininkidir, o yüzden yazdıklarınızı hatırlatmak istedim, belki kendi tavsiyelerinize uymak istersiniz diye.Yoksa onları sadece haklı çıkmak için mi yazmıştınız?

benim hayatımda tek isteyipte olan şey üniversiteyi kazanmaktı zor oldu çünkü engeller vardı çok şükür aştım

sadece ünv kzanmaktan genelledim bir gençkızn hayatı için aymasalı ne yapmaya çalışıyor söz konusu konuda ünv yeni başayacak kızın yurttan kaçma planalrına yardımcı olmamam ailesinden izinsiz birşey yapmasın istemediğim için

bahsettiği hakarette gençlik nere gidiyor,uçmuşlar neler yapmaya çalşıyolar,ergen henüz pembe bulutlarda

ama aymasalının yaşı henüz benden küçük olgun biri böyle bir şey yapmaz çünkü

zaten orda mutlu mutsuz anlar hayatında yoluna gitmeyen şeylerrden bahsettim

Tamam, üzme kendini.

Herşey yoluna girer inşallah.

babam kalp kriz geçirdi kucağımda ölüyordu elbet mutluluğum ondan önemli olacak
.[/QUOTE]

Ha bir de bu kısmı düzeltirseniz insanların yanlış anlamasını önlemiş olursunuz (:

Hala saçmalamışsınız, toyluğuNA veriyorum diyerek bana saygızıklık ediyorsunuz.Sizin hakaret anlayışınız ne bilmiyorum.Bunun için illa küfür mü etmeniz gerekirdi? 'Bilmiş bilmiş konuşan çılgın ergen' dediğiniz kişi bendim.Ben de orada artık bir 'birey' olduğumuzu ve bazı şeyleri yaşamamızın en doğal hakkımız olduğunu savunmuştum.Her aile bir değildir.Kızının bırakın sevgilisinin olmasını, sinemaya gitmesine izin vermeyen aileler var.Bu kıza sinemaya gitmek kötüdür diyebilir misiniz? Bazen aileye bile yalan söylemek gerekebilir, o kız da sizin gibi 20 li yaşlarım geçip gidiyor diye üzülsün mü istediniz? Bakın şu an benzer şeyleri yaşıyorsunuz.
Babanızın durumuna ve size gerçekten üzüldüm.Aslında amacım yazdıklarınızı yüzünüze vurmak değildi.Her insan için en doğru kendisininkidir, o yüzden yazdıklarınızı hatırlatmak istedim, belki kendi tavsiyelerinize uymak istersiniz diye.Yoksa onları sadece haklı çıkmak için mi yazmıştınız?

haklı çıkmak için değil siz kardeşlerimin hayatımda yaşadığım en küçük olumlu şeylerden misal vermek küçük hanım
sinemaya gitmek neresi kötü ya öyle bişey mi dedim sanki
SÖZKONUSU OLAY AİLEYE YALAN SÖYLEMEMEK ,HERŞEYİ YAPIN AMA AİLENİZE YALAN SÖYLEMEDEN
h
Halen tavsiyelerime uyacağım SADECE DUYGULARIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM AMA SİZ HAKARETİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTINIZ BEN SİZDEN BÜYÜĞÜM ÇÜNKÜ
SİZ KÜÇÜKSÜNÜZ KUZENİEM DERİM FINDIK FISTIK.TOYSUN GİLER GEÇER AMA

her zamanki gibi beni biri bulur böyle

Son düzenleme:
senin yaşında olupta veya çocuk yaşında olup en kötü hastalığa yakalnıp yine de pozitif şekilde yaşayan hayata sımsıkı tutunanlar var.
sen bence onlara nazaran şükretmelisin.
sınav dünyası herkes bir yerlerden sınanıyor senin de sınavın burandır belki kim bilir.
önemli olan da sınavı başarııyla geçmek yani tevekkül etmeyi sabretmeyi bilmeli.
hangimizin hayatı dört dörtlük parmakla gösterilecek kadar mükemmel?
hiçbirimizin...
herkesin kendine göre sorunları problemleri var olmayan da yok değil.
önemli olan her sorun sıkıntı karşısından sabır göstermek yılmamak aksine üstüne gitmek.
birşey olmuyorsa hayatımızda ya gerçekten olmaması gerektiği içindir ya da vardır bunda da bir hayır.
herşeyin zamanı vardır umutsuz olup hayata küsmek yerine sadece hayırlısını ve senin için hayırlı olacak zaman ne zamansa o zamanı iste Rabbimizden...

mutluluk kelebek gıbı peşine düştükçe kaçıyor ınsandan en ıyısı sabretmeye çalış senden kötü vazıyettekileri düşün sağlıklı olman bıle şükretmen için fazlasıyla yeter

haklı çıkmak için değil siz kardeşlerimin hayatımda yaşadığım en küçük olumlu şeylerden misal vermek küçük hanım
sinemaya gitmek neresi kötü ya öyle bişey mi dedim sanki
SÖZKONUSU OLAY AİLEYE YALAN SÖYLEMEMEK ,HERŞEYİ YAPIN AMA AİLENİZE YALAN SÖYLEMEDEN
h
Halen tavsiyelerime uyacağım SADECE DUYGULARIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM AMA SİZ HAKARETİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTINIZ BEN SİZDEN BÜYÜĞÜM ÇÜNKÜ
SİZ KÜÇÜKSÜNÜZ KUZENİEM DERİM FINDIK FISTIK.TOYSUN GİLER GEÇER AMA

her zamanki gibi beni biri bulur böyle
Ben sinema örneğini ; insan bazen yalan söylemeye mecbur kalır anlamında vermiştim.
Sizi daha fazla üzmek istemiyorum, aksine mutlu olun istiyorum.Herşeye karamsar bakmanıza gerek yok, ben sizi bulmadım, sizinle de uğraşmıyorum. orada siz beni bulmuştunuz durup dururken.Ne ekerseniz onu biçersiniz bu olayı daha iyi özetliyor aslında.(Sadece bu durum için söylüyorum diğer olayları bilemem).
Ama insanları yargılamadan önce en azından bir kere düşünürseniz eminim daha mutlu olursunuz.Çok sevdiğim bir söz var, siz de aklınızda bulundurmak istersiniz belki; İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

senin yaşında olupta veya çocuk yaşında olup en kötü hastalığa yakalnıp yine de pozitif şekilde yaşayan hayata sımsıkı tutunanlar var.
sen bence onlara nazaran şükretmelisin.
sınav dünyası herkes bir yerlerden sınanıyor senin de sınavın burandır belki kim bilir.
önemli olan da sınavı başarııyla geçmek yani tevekkül etmeyi sabretmeyi bilmeli.
hangimizin hayatı dört dörtlük parmakla gösterilecek kadar mükemmel?
hiçbirimizin...
herkesin kendine göre sorunları problemleri var olmayan da yok değil.
önemli olan her sorun sıkıntı karşısından sabır göstermek yılmamak aksine üstüne gitmek.
birşey olmuyorsa hayatımızda ya gerçekten olmaması gerektiği içindir ya da vardır bunda da bir hayır.
herşeyin zamanı vardır umutsuz olup hayata küsmek yerine sadece hayırlısını ve senin için hayırlı olacak zaman ne zamansa o zamanı iste Rabbimizden...

Çok teşekkür ederim ..Mutlu anlarımız olduğu kadar mutsuz anlarımızda var elbet ..Bugün duygularıma çok yenik düştüm.Allah razı olsun esirgemediniz desteklerinizi herşeyden önce sabır.Bugün kontrolüm dışında duygularımı konrol edemedim.

mutluluk kelebek gıbı peşine düştükçe kaçıyor ınsandan en ıyısı sabretmeye çalış senden kötü vazıyettekileri düşün sağlıklı olman bıle şükretmen için fazlasıyla yeter

Teşekkür ederim benimkiler ne ki aslında hasta olanları acı çeken şehit anaları yanında işte yıpranmak zaman içinde bir anda zayıf düşüyor insan

Çok teşekkür ederim ..Mutlu anlarımız olduğu kadar mutsuz anlarımızda var elbet ..Bugün duygularıma çok yenik düştüm.Allah razı olsun esirgemediniz desteklerinizi herşeyden önce sabır.Bugün kontrolüm dışında duygularımı konrol edemedim.

bazen ister istemez oluyor öyle.
hepsi birikiyor tüm duygular ve bir anda patlıyor içimizde.
dediğim gibi önemli olan sabretmek.
Hakkında bundan sonrası için hayırlısı olsun ve herşey inşalalh gönlüne göre olsun..

Konunuza son kez yazıyorum.
Özelden mesaj yazmışsınız ama mesaj sayım yeterli olmadığı için cevabı burdan yazmak zorunda kaldım.Öncelikle ben babanıza herhangi bir şey söylemedim ? Tanımadığım insanlar hakkında konuşmam zaten haddim değil.Babanızın iyi bir insan olduğununa eminim.
Bana 'saygılı ol' derken, aynısını benim de sizden beklediğimi bilmenizi isterim.Zaten başından beri derdim buydu; bana saygısızlık etmeniz.Ben size saygısızlık etmedim.Ettiysem mesajlarıma ulaşabilirsin.En ufak bir saygısızlığım varsa; sizin gibi özür dilememezlik etmem.Eğer varsa buraya kopyalayın, herkesin önünde özür dileyeceğim.
Ben size siz diye hitap ederken sizin bana sen diye hitap etmeniz başlı başına bir saygısızlık değil mi? Emir veren, küçük gören tavrınızı saymıyorum bile.
Bir önceki yorumumda belirttiğim gibi; ben sizin mutlu olmanızı istiyorum.Sadece başkalarını kınarken bir gün (hatta iki gün sonra) benzerlerini yaşayabileceğinizi görmenizi istedim.
Tekrar mutluluklar dilerim.Umarım bir an önce istediğiniz yaşama kavuşursunuz.

BURASI SANAL ORTAM DEVLET DAİRESİ DEĞİL BİR KERE BİLİNÇLİ SEN SİZ KULLANMIYORUM ART NİYETİM YOK

Yazdıkların küçük olduğunu ifade ettiği için sen kullanmışımdır bilinçsizce

SİZ büyüğünle saygılı konuş küçüğüm. 26 yaşında birine bu tavırlar sence ne kadar saygılı hiç düşündü mü?

eklemek istediğim bir şey var ben kimseyi KINAMAM VE KÜÇÜK GÖRMEM , HER KESİMDEN DOSTUM ARKADAŞIM VAR . Kardeşim diyebileceğim insanlara yol göstermek ,küçüklüğüne rağmen benden bile büyük insanlara diklenmesinden dolayı ergen deyişim suçsa gelişim psikolojisi açısından bu gibi davranışları sergeleyenlere bilimsel olarak ergen deriz. Yurttan kaç aielen yalanlar söylemesini desteklemediğim için ,sana ergen dediğim için ÖZÜR DİLERİM güzel kardeşim.

GÖZÜ YAŞLI ŞURDA DERMAN ARADIM AMA O BLE OLUMSUZ OLDU

HERKESİN YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN ALLAH İÇİNİZİ FERAHLATSIN.

SANIRIM ARTIK BU SİTEDE RAHAT YORUM YAPAMAYACAĞIM İÇİN AYRILIYORUM.HUZUR ARAYIM DERKEN HUZURUM KAÇTI.

ALLAH KİMSEYE DERMANSIZ DERT VERMESİN .MUTLU VE HUZURLU KALIN .

site yöneticilerinden bu konunun kapanması rica ediyorum.

Son düzenleme:
Gerilmiş yine ortalık. Bazen ne kastettiğimiz değil nasıl söylediğimiz daha önemli oluyor ve konu sahibinin dünkü konuda yorumcu olarak tavrı vermek istediği mesajı ciddi anlamda baltaladı ve okurken bana da rahatsız edici geldi bazı sözleri ama uzatıp başka bir konuya taşımanın, hayatındaki sıkıntılardan bahsettiği bir konuda yeniden öne sürmenin bir mantığı yok.

Yalnız hayatını daha iyiye taşıyacak bir tavsiye olarak şunu söylemek isterim konu sahibine. Bakış açını değiştir. Daha 26 yaşındasın.Şimdiden yaşından dolayı hürmet beklersen, senden birkaç yaş küçük insanlara küçüğüm diye hitap etmeye başlarsan elbette 20li yaşların elinden uçup gitmiş gibi hissedersin.

Eski konularına biraz bakmıştım. Bence şuanda kendine bu kadar yüklenmenin sebebi de 26 yaşı gözünde büyütmen. İçinde bulunduğun yaş döneminde artık yaşın gereği, evi düzgünce çekip çeviren, iyi paralar kazanan, uzun bir ilişkiyi düzgünce sürdüren bir kadın olman gerektiğine inanıyorsun ve zamanının geldiğini düşündüğün halde olman gerektiğine inandığın kişi olamamak sinirini bozuyor. Bu yüzden düzgün börek yapamamış olmak dahi seni rahatsız ediyor.

Bu durumdan kurtulmak için yapman gereken tek şey bakış açını ve beklentilerini değiştirmek. KEndini hayalindeki kalıba sokmaya zorlama. X yaşındaki bir kadın olarak değil dream24 olarak hareket et. X yaşındaki bir kadının yapması gerekenleri değil kendini iyi hissetmek için yapman gerekenleri yap. Mutsuz insan kendini parçalasa da kimseyi mutlu edemez. Biraz kendine yönelip gerekli iç huzuru sağladığında çevrendeki insanlara daha iyi gelirsin emin ol.

Back
X