Sakız herif

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Kızlar iyi akşamlar
Bir şirkette çalışıyorum 5 aydır
İş arkadaşım olan bir adam var fakat hal ve hareketleri beni çok sinir etmeye başladı.
Cuma günü hastanede işlerim vardı izin alıp geç gittim . İşlerimi bitirip işe döndüm , üzerimi çıkardım tam otururken " nerdesin merak ettim seni çok dedi ." Bende merak edilecek bir durum yok şefin haberi var dedim . Oda habersiz gittiğini iddia etmedim ki seni merak ettim dedi tekrar. Çıkışta da kahve icicem düşünür müsün diyor. Kızlar ilk başlarda acaba benmi fesatim diye düşünüyordum şayet ama herif açık açık bana asılıyor . Ne kadar araya mesafe koymaya calissamda sakız gibi kendisi. Artık tersler moddayim ama kumaş belli. İş yerinin watsap gurubu var , mecburen gruptayim
Kullanıyorum. Geçenlerde nasıl olduysa yanlışlıkla beni aramış öyle söylüyor . Ben çok rahatsızım kendisinden ama direkt olarak birşey diyemiyorum yanlış bir konuma düşerim veya adımı çıkarır diye . Evliyim bu arada , lütfen bana bir tavsiye verin

Amirinize şikayet edin. Asla çekinmeyin. Gerekirse direk ona hitap etmeden çalışanlarla mesafeli ve iş dışında muhabbete girmemeleri gerektiğini söylesin..
Baskın olun pasif görmesin.

Evdeyken yine ararsa eşiniz çıksın telefona..

Amirinize şikayet edin. Asla çekinmeyin. Gerekirse direk ona hitap etmeden çalışanlarla mesafeli ve iş dışında muhabbete girmemeleri gerektiğini söylesin..
Baskın olun pasif görmesin.

Evdeyken yine ararsa eşiniz çıksın telefona..
Eşim sinirli bir yapıda sıkıntı olacak diye korkuyorum
Açıkçası kendisi 4-5 yıllık eleman olduğu için beni tiye almazlar diye korkuyorum bu konuda. Ama ilk vakası benim diye düşünmüyorum da. Çünkü iş yerinde ki tüm kadınlar kendisinden rahatsız

Bence daha sert bir üslupla konuşmalısınız. Bana çok kibar biri gibi geldiniz. Hangi sektördesiniz herkesin birbirine hitabı nasıldır bilmiyorum ama çok çok sert konuşmalısınız. Bilmiyorum anlatabildim mi.

Hemde 2.çocuğa hamile bir kadına yapılana bakk küfür etmek serbest mi acabaaaaaaaaaa
Ben çok rahatsızım artık bu durumdan
İhtiyacım olmasa işi bırakma noktasına geldim artık
Sürekli insan dikizliyor sadece belli değil işyerindeki bütün kadınlari
Yani hamile genç yaşlı engelli fark etmiyor onun için anladığım kadarıyla

Bence daha sert bir üslupla konuşmalısınız. Bana çok kibar biri gibi geldiniz. Hangi sektördesiniz herkesin birbirine hitabı nasıldır bilmiyorum ama çok çok sert konuşmalısınız. Bilmiyorum anlatabildim mi.
Kibarlıktan ziyade bağıra çağıra bir şey söyleyemem
Yapım bu
Ama olması gerekenden daha fazla sert oldum vaktinde
Adama direkt işine bak dedim
Ama hala sümük gibi
Ben kibar değilim kendisi şerefsiz ve yüzsüz

Kibarlıktan ziyade bağıra çağıra bir şey söyleyemem
Yapım bu
Ama olması gerekenden daha fazla sert oldum vaktinde
Adama direkt işine bak dedim
Ama hala sümük gibi
Ben kibar değilim kendisi şerefsiz ve yüzsüz

Ben size bağırın demedim sert olun dedim. Bağırınca sert olunmuyor zaten. Kimsenin duymayacağı şekilde laf söylerim adamı dövmekten beter ederim. O işe yaramaz diyorsanız iş arkadaşlarınızla konuşun beraber amirinizle görüşmeye gidin.olmaz mı?

Hiç konuşmasanız direkt kafayı çevirseniz yokmuş gibi davransanız belki bırakır ama hırsımda içimde kalır yani. Kahveye eşimle gelebilirim gelirsiniz sizde eşinizle deseniz

Üstelik ikinci çocuğuma hamileyim

Kendisi de evli üstelik tersledikçe yapışıyor pislik

Aaa arsıza bak sen ya. İnsanlar cozutmuş yemin ediyorum. Amirinize bildirin, eşim sıkıntılı birisi bunları duyarsa olay çıkar falan diye blöf atın hatta. Ben sadece işimi yapmak istiyorum, böyle sorunlu insanlarla uğraşmak istemiyorum lütfen gerekeni yapın diye söyleyin.

Evli olduğunuzu okuyuncaya kadar normal gelmisti belki evli olduğunuzu bilmiyordur diyeceğim ama hamile olduğunuzu da görüyordur kör değil ya engelleyin her yerden terslemeyin cevap vermeyin yok sayın

Bence böyle terslemeye devam edin ve muhatap olmamaya çalışın ha birde yalnız kalmayın sakın onunla . Konuyu açmayın adama aa sen yanlış anladın diyip daha da iftira atar bu tipler görmeyin duymayın ha baktınız tadını kaçırıyor iyice seviyesizlesirse - eşinizin bilgisi dahilinde bence esin haberi olması önemli - patrona şikayet edersiniz

Back
X