Konunu ve yorumlarını okurken sende kendimi gördüm. Israrla hala bende çok hata yaptım ama karşı taraf kötü niyetli değildi diyorsun. Bende aynıyım. Nişanlımla ayrıldık, birkaç konuda açmıştım bununla ilgili hatta. Ben en ufak kötü kelime kullanmayı bırak, ailesi hakkında negatif bi düşüncem bile olmamasına rağmen ve kendi ailemden farklı görmeyip öyle davranmaya çalışmama rağmen benim ailemle kendi ailesini hep kıyasladı. Hatta bununla ilgili birkaç suçlama yöneltince ben ailesini bile arayıp özür diledim, kendisinden özür diledim ama faydası oldumu sanıyorsun! Sen şimdi arayıp özür dilesen bile emin ol o defterini kapattıysa ve inatcıysa cevap bile vermeyecek daha çok sinirin bozulacak. Çünkü erkekler umursuz oluyor, ya da bizim kadarı şeffaf yaşamıyorlar duygularını o yüzden onun o umursuzlugu seni çileden çıkaracak çünkü her ne kadar olmaz artık desende kalbin aynı şeyi demiyor. Aslında çok sevdim çok sevildim diye eski günlere dönme özlemi olduğundan, bu özrün belki herşeyi düzelteceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun tatlım benden söylemesi. Çünkü İnan aynı duyguları şuan ben yaşıyorum, yaşadım biliyorum değil şuan yaşıyorum ve kendime bile itiraf edemesemde aslında o kadar kötüde değildi ilişkimiz deyip kendimi suçluyorum. Halbuki tek taraflı hatayla bi ilişki bitmez (şiddet, aldatma dışında) bu senin ağırda olsa domuz lafınla bitmiş bi ilişki değil, zaten bitmiş bi ilişkiymiş. Bende neden ayrıldığımızı bilmiyorum mesela, bana sorsan bende diyorum onunda keyfi iyi değil, oda çok üzgün diye ama dayanıyorlar demekki, dayanamıyor olsaydı, bizim kadar çok sevselerdi emin ol iyi niyetimizi görüp herşeyi düzeltmek icin uğraşırlardı