- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Almadım işinden olmasın memur diye ama iyi niyetimin kurbanıyım şuanCanım benim neden bunu demedin, ben başta sadece bu sorun var sanıyordum hemen boşan o zaman, önceden darp raporu aldın mı
Bana sen şeytasin diyor.gizli gizli avukat aradın delil toplamaya çalıştın tlfnumu karistirdin diyor. çok tehlikeliymisim!!! Bana onca şey yaşattı benimde haklarımı aramam suç oldu. Bende senin çocuklara iyi bı anne olamadigini derim diyor.Sen harekete geçmedikçe zaman kaybediyorsun. Şeytan gibi biri var karşında.
Haklarımı hiç bilmiyorum.Siz avukat mısınız?Hemen boşanma davanı açmalısın ve tüm malvarlığına şerh koydurmalisin. Esiniz kesinlikle mal kaçıracak potansiyelde birisi. Derhal ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanunun sağlandığı tüm tedbirleri talep etmelisin. Hele ki eşinizin şiddet geçmişi de olduğunu düşününce..
Kişi kendinden bilir işi. Seni suçlayıp kendi suçunu bastırıyor. Anneliğinizle vurmaya çalışıyor psikolojik şiddet, fiziksel zaten vardı...Bana sen şeytasin diyor.gizli gizli avukat aradın delil toplamaya çalıştın tlfnumu karistirdin diyor. çok tehlikeliymisim!!! Bana onca şey yaşattı benimde haklarımı aramam suç oldu. Bende senin çocuklara iyi bı anne olamadigini derim diyor.
Baronun avukatları çok ilgilenmiyormus öyle duydum. Dışardan avukatlarda çekişmeli dava icin en az 8 binden başlıyorlar. Artı aldığın mallar üzerinden de pay istiyorlar.Çok üzüldüm.
Aksine bu adamdan çekişmeli boşanarak tazminat, nafaka uğraşsan daha iyi değil mi?
Sen değil de avukat uğraşır.
Maddi gücün yoksa baro avukat veriyor diyorlar, hiç araştırdın mı?
Anladım.Baronun avukatları çok ilgilenmiyormus öyle duydum. Dışardan avukatlarda çekişmeli dava icin en az 8 binden başlıyorlar. Artı aldığın mallar üzerinden de pay istiyorlar.
Seve seve boşan koşa koşa boşan güle oynaya boşanEvet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Zaten en sonunda adam açar davayı boşanır.Yani halaaaa nasıl şaşırıyorsunuz ben asıl ona hayret ediyorum
Durum çok net
Adam aldatmış
Adam dövmüş
Gitmemişsiniz
Baktı ki kendi isteğinizle gitmiyorsunuz
Madem o süre içinde kaçırabildiğimi kaçırayım
O arada da eline koz vermeyeyim
En az hasarla atlatayım boşanmayı diye düşünüyor
Siz hala gün sayın şu olsun bu bitsin boşanayım diye
Atı alan üsküdarı geçiyor
Hemen dava aç, ortada evlilik diye bişey kalmamış, istediği kadar tehdit etsin , bal gibi de nafaka ödeyecek...Evet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Şuan elim ayağım titriyor tartıştık boşanmak istediğimi ve mahkemeye sunacağım şeyler olduğunu söyleyince s.git dedi elindeki eşyayı fırlattı. Ben seni pzt erkenden ailenin yanına goturucem dedi bende hayır önce ben avukata gidicem yapmam gerekenler var diyince (biliyor ki tedbir şerhi koydurucam) çıldırdı s.git orada yaparsın dedi. Bende yok öyle dedim.Beni gönderip hemen malları elden cikaricak.Ya kahretsin şuan sokağa çıkma zamanına denk geldi hep bı engel çıkıyor önümeHemen dava aç, ortada evlilik diye bişey kalmamış, istediği kadar tehdit etsin , bal gibi de nafaka ödeyecek...
Bilenler yazabilirim mi çekişmeli davada hemen nafaka alabiliyor.muyuz?Hemen dava aç, ortada evlilik diye bişey kalmamış, istediği kadar tehdit etsin , bal gibi de nafaka ödeyecek...
Çok geç kalmışsın, ailen şehir dışındaysa uzaktan şerh olmuyor, sakın şerh koydurmadan gitme , bir şekilde dışarı cık ve hallet yoksa hepsini elden çıkaracak ve sen bir hak idda edemeyeceksin, bak sana burda defalarca kocana belli etmeden herşeyi hallet dediler kimseyi takmadın, adam resmen pisliğin teki ... Bence elini çabuk tut pazartesi halletŞuan elim ayağım titriyor tartıştık boşanmak istediğimi ve mahkemeye sunacağım şeyler olduğunu söyleyince s.git dedi elindeki eşyayı fırlattı. Ben seni pzt erkenden ailenin yanına goturucem dedi bende hayır önce ben avukata gidicem yapmam gerekenler var diyince (biliyor ki tedbir şerhi koydurucam) çıldırdı s.git orada yaparsın dedi. Bende yok öyle dedim.Beni gönderip hemen malları elden cikaricak.Ya kahretsin şuan sokağa çıkma zamanına denk geldi hep bı engel çıkıyor önüme
Bilgim yok ama bilen arkadaşlar yardımcı olurlar ..Bilenler yazabilirim mi çekişmeli davada hemen nafaka alabiliyor.muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?