Sakladığı bir şey daha çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de neden mahkemeye sunacağıniz şeyler olduğunu soyluyorsunuz ki,bırakın eliniz boş sansin. Size küfür ederken ses kaydı vs alsaydınız ya, her ne kadar yasal delil olmasa da aile mahkemeleri aileyi kutsal saydığı için delillerin incelenmesinde bu tip görüntü,ses kayıtlarını yasal kabul ediyor

Bak bu arada hala "yapacağım şeyler var" diyerek adamı kışkırtıyorsun, gizlice bahane bulup halletmek varken sen adamı kendi üstüne salıyorsun ve eline koz veriyorsun, neden bunu kendine yapıyorsun ki ... Eşin vazgeçilmez mi bu kadar ...

Bence boşanmak istemiyor, sadece adamı sinir etmek için bu hareketleri yapıyor, boşanmak isteyen kadın tavırları değil bu ...

Bence boşanmak istemiyor, sadece adamı sinir etmek için bu hareketleri yapıyor, boşanmak isteyen kadın tavırları değil bu ...
Ben yazacaktım sen yazmışsın kendine cevap zaten
Boşanacak olan insan bu kadar tantanaya girmez
Gider adam evde yokken davasını açar,eşyasını toplar çıkar gider
Boşanacağım, boşanacaktım, boşanmak üzereydim, işim bitsin, pazartesi gelsin, tüh yasağa denk geldi filan diye uzata uzata boşanmaz

Tedbir icin de bir an evvel yaşadığıniz yerdeki aile mahkemesine giderek ihtiyati tedbir talep edin,ancak ihtiyati tedbirden sonra 2 hafta icinde dava açmak zorundasınız bilginiz olsun. Ya da sadece eviniz varsa tapuya giderek burası aile konutu, aile konutu serhi koydurmak istiyorum deyin

+Kocanizi neden bosadiniz?
-zorunlu bireysel emeklilik sistemini iptal etmemiş,emekliliğine birikim yapiyormus
+Vay şerefsiz, tez elden boşayin,hatta vurun kellesini!
Bu ne bee, of. Konularınız okurken yoruldum. Zavallı çocuklarınız, anneyi babayı topla, beş ile çarp yine para etmeyecek insanlara ebeveyn diyorlar
Sizin tek derdiniz kavga çıkartıp ayrılmamak. Kocaniz desen hayattan bikmis, "nasıl bir hata yaptım da kendimi mahvettim" diye kendini tokatlıyor evliliği aklına geldikçe .
Olan cocuklara oluyor.
Siz de hala bütün konularınızsa ısrarla 'yok onlar duymadı,onların haberi yok bu kavgadan' diye kendinizi haklı çıkartıyorsunuz. Evdeki gerginliği hissetmeyen, şu iğrenç ortamda mutlu olan çocuk yoktur.
Çocukların için adamı terket diyeceğim ama sizde de ev kurup cocuklariyla mutlu yaşayabilecek insan hamuru yok, ayrilsaniz da onlara vereceğiniz şey mutsuzluk,beraber olsanız da...
Ne diyim ki?
Cidden çok üzülüyorum konunuzdaki çocuklara. Daha iyi bir aile hakediyorlardi

Buraya sürekli konu açıyorsunuz, ben açıkçası sizin ne istediğinizi anlayamıyorum. İçinizi dökmek mi, sizin gibi başkaları olduğunu düşünüp iyi örnekler duymayı mı? Beklediğiniz ne cidden buradan? Boşanma lafını bu kadar edip hiçbir şey yapmamak da kötü. Adam sizinle resmen dalga geçmeye başlamış. Bari boşanmayacaksanız adama lafını etmeyin.

Sen daha bekle, az daha para biriktirsin. Sen de bu süre içinde onun yemeğini yap donunu yıkamaya devam et. Hazır olduğunda kendi eliyle kapının önüne koyunca mecbur gidersin.

Diyordum ki, adam düğmeye basmış bile. Hayırlı yolculuklar.

Konu sahibi şuanda uzatmaları oynarken eşi onu beş parasız çocukları ile kapıya koyacak, ve hala adamı kışkırtma pesinde , bazı insanlar kendi sonlarını kendi elleri ile hazırlıyorlar , konu sahibi boşanmak falan istemiyor sadece adamı köşeye sıkıştırıp boşanma fikrinden vazgeçirmek istiyor, çünkü gitmek isteyen kadın yapacağını yapar ve ansızın sessizce gider, bu kadar tantananın sebebi bitirmek istememesi ...

Şimdi tamam adam kötü. Bunda hemfikiriz. Ama...

Bes'e ne kadar para yatırıyor? İsteğe bağlı sigorta ne kadar?

Biri 300 lira diğeri 1300 lira ise, birinde bir şekilde para birikiyor diğerinde atıyorum zaten emekli olma şansınız vs yoksa sigorta yerine kendine bes yatırması çok da absürd olmayabilir.

Netten baktım, bes zorunluda %3, isteğe bağlı sigorta 1100 küsür tl. 10 000 maaşı bile olsa bes dediğimiz şey 300 tl, sigorta time 1100 küsür tl. Bes'e para yatırması absürd değil bu durumda.

Diğer konunuzu da hatırlıyorum. Bana çok fevri geldiniz. Adam ikramiye almış param yok demiş. Sizde ikramiyeyi öğrendikten sonra kavga çıkarmışsınız yahu insan gibi sorsanıza. İkramiye de almışsın bu ay fazla mı açıldık diye? Ki adam da demiş kredi kartını kapattım diye. Geçim çok zor artık en ufak market alışverişi 100 TL. Kavga çıkarırsanız karşınızdaki susmaz.
Gelelim bu konuya ben eşimin BES i var mı yok mu bilmiyorum. Varsa yine bana yarayacak ilerde aileyiz ya hani.
Hee desen ki BES i bozdurdu harcadı para nereye gitti bilmiyorum. Orası sorun olur ama insan gibi sorulur önce hesap sormadan.
Belki geçmişte sabrınızı bitiren şeyler olmuştur bilemem ama bu tavırla hiçbir şey kazanamazsınız.
Ben sizi haksız gördüm.

Su yorumu tekrar tekrar okuyun konu sahibi. Esiniz her dediginizin lafta kalacagini bildigi icin takmiyor hic. Tum ssygi kaybolmus. Artik onu bunu yaparim demeyin harekete gecin. Atip tutmasin o da.

Bekleyin yakında kumanız ve çocuklarınızın başka kardeşleri de çıkacak. Sonra aaaa o paralar nereye gidiyor diyeceksiniz. Siz kendinize kıymet vermezken adam size niye Kıymet versin. Her ne halt ederse etsin sizin gibi pısırık bir karısı var. Ev bile açar ikinciye. Ağzınız var diliniz yok

Pısırık değil adamı bu şekilde boşanmaktan vazgecirmeye çalışıyor , hanım efendi ava giderken avlanacak haberi yok, konu sahibi kurnaz ama uyanık değil...

Pısırık değil adamı bu şekilde boşanmaktan vazgecirmeye çalışıyor , hanım efendi ava giderken avlanacak haberi yok, konu sahibi kurnaz ama uyanık değil...
Kurnaz da değil ya ama cidden tek derdi koca. Evlatlarını düşünen insan ona daha önce 626362 kere söylenen şeyleri yapar gider şerh koydururdu. Adam pazartsi mahkeme kararı çıkmadan her şeyi devreder benden demesi. Tabi elinde ne var bilmiyorum ama.

Almadım işinden olmasın memur diye ama iyi niyetimin kurbanıyım şuan
Ben de onca şiddete rağmen rapor almadım şimdi çekişmeli boşanma davası devam ediyor her şeyi inkar ediyor. Şiddete şahit olanlar olmasa ne yapardım nasıl mahkemeyi inandırırdım bilmiyorum. Yine de şahitler darp raporunun yerini tutmuyor. Ben de sizin gibi iyi niyetimin kurbanıyım. Bari siz bundan sonrası için delillerinizi biriktirin öyle açın davanızı. Öncelikli olarak dava açtığınızı söylemeden tüm mal varlığına, banka hesaplarına serh koydurun. Kımıldayacak yeri kalmayınca anlaşmam diyen adam anlaşabilir.

Halbuki gizlice yapsaydı adama herşeyi ağzıyla demeseydi şimdiye kadar tüm mallara tedbir koydurup boşanma davası açmıştı ve bu işten daha az hasarla kurtulma şansını yakalamıştı, artık bişey demek istemiyorm çünkü böyle konular okuyunca çok sinirleniyorm, hemcinsim olan hanımların kendilerini çareleri varken çaresiz bırakması sinirlerimi bozuyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…