- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Bak bu arada hala "yapacağım şeyler var" diyerek adamı kışkırtıyorsun, gizlice bahane bulup halletmek varken sen adamı kendi üstüne salıyorsun ve eline koz veriyorsun, neden bunu kendine yapıyorsun ki ... Eşin vazgeçilmez mi bu kadar ...Şuan elim ayağım titriyor tartıştık boşanmak istediğimi ve mahkemeye sunacağım şeyler olduğunu söyleyince s.git dedi elindeki eşyayı fırlattı. Ben seni pzt erkenden ailenin yanına goturucem dedi bende hayır önce ben avukata gidicem yapmam gerekenler var diyince (biliyor ki tedbir şerhi koydurucam) çıldırdı s.git orada yaparsın dedi. Bende yok öyle dedim.Beni gönderip hemen malları elden cikaricak.Ya kahretsin şuan sokağa çıkma zamanına denk geldi hep bı engel çıkıyor önüme
Bence boşanmak istemiyor, sadece adamı sinir etmek için bu hareketleri yapıyor, boşanmak isteyen kadın tavırları değil bu ...Siz de neden mahkemeye sunacağıniz şeyler olduğunu soyluyorsunuz ki,bırakın eliniz boş sansin. Size küfür ederken ses kaydı vs alsaydınız ya, her ne kadar yasal delil olmasa da aile mahkemeleri aileyi kutsal saydığı için delillerin incelenmesinde bu tip görüntü,ses kayıtlarını yasal kabul ediyor
Bak bu arada hala "yapacağım şeyler var" diyerek adamı kışkırtıyorsun, gizlice bahane bulup halletmek varken sen adamı kendi üstüne salıyorsun ve eline koz veriyorsun, neden bunu kendine yapıyorsun ki ... Eşin vazgeçilmez mi bu kadar ...
Ben yazacaktım sen yazmışsın kendine cevap zatenBence boşanmak istemiyor, sadece adamı sinir etmek için bu hareketleri yapıyor, boşanmak isteyen kadın tavırları değil bu ...
Şuan elim ayağım titriyor tartıştık boşanmak istediğimi ve mahkemeye sunacağım şeyler olduğunu söyleyince s.git dedi elindeki eşyayı fırlattı. Ben seni pzt erkenden ailenin yanına goturucem dedi bende hayır önce ben avukata gidicem yapmam gerekenler var diyince (biliyor ki tedbir şerhi koydurucam) çıldırdı s.git orada yaparsın dedi. Bende yok öyle dedim.Beni gönderip hemen malları elden cikaricak.Ya kahretsin şuan sokağa çıkma zamanına denk geldi hep bı engel çıkıyor önüme
Konu sahibi şuanda uzatmaları oynarken eşi onu beş parasız çocukları ile kapıya koyacak, ve hala adamı kışkırtma pesinde , bazı insanlar kendi sonlarını kendi elleri ile hazırlıyorlar , konu sahibi boşanmak falan istemiyor sadece adamı köşeye sıkıştırıp boşanma fikrinden vazgeçirmek istiyor, çünkü gitmek isteyen kadın yapacağını yapar ve ansızın sessizce gider, bu kadar tantananın sebebi bitirmek istememesi ...Ben yazacaktım sen yazmışsın kendine cevap zaten
Boşanacak olan insan bu kadar tantanaya girmez
Gider adam evde yokken davasını açar,eşyasını toplar çıkar gider
Boşanacağım, boşanacaktım, boşanmak üzereydim, işim bitsin, pazartesi gelsin, tüh yasağa denk geldi filan diye uzata uzata boşanmaz
Su yorumu tekrar tekrar okuyun konu sahibi. Esiniz her dediginizin lafta kalacagini bildigi icin takmiyor hic. Tum ssygi kaybolmus. Artik onu bunu yaparim demeyin harekete gecin. Atip tutmasin o da.Çekişmeli aç. Zaten tedbir nafakası bağlanır hemen gününü görür. Siz hiç avukata gitmediğiniz için bilmiyorsunuz haklarınızı. Hele onun eline bi dilekçe gitsin o zaman tutuşmasını görün. Gidemeyeceğinizi o kadar anlamış ki artık dalga geçiyor sizle
Bekleyin yakında kumanız ve çocuklarınızın başka kardeşleri de çıkacak. Sonra aaaa o paralar nereye gidiyor diyeceksiniz. Siz kendinize kıymet vermezken adam size niye Kıymet versin. Her ne halt ederse etsin sizin gibi pısırık bir karısı var. Ev bile açar ikinciye. Ağzınız var diliniz yokEvet arkadaşlar yine ben yine eşimin benden gizlediği bir şey. Ona guvenmedigim için dün telefonunu karıştırdım. Meğer 2.5yildir bireysel emekliligi de varmış orada parası birikiyormus. Bundan da haberim yok. Ben ona kaç yıldır madem çalışmamı istemiyorsun bari dışardan sigortami yatır dedim yok borcum çok yok şöyle yok böyle dedi ve yaptırmadı. Soruyorum bu adam evliliği ve beni ne sanıyor? Bosanicam bitti kararım kesin diyorum. Git çekişmeli aç burnunun surtmesini istiyorum sana ben bı şey vermem elinden geleni ardına koyma diyor. Sen delil toplama peşindesin beni de haklı çıkardın diyor.Bende çekişmeli olmasın gel güzelce anlaşalım cocuklar bu süreçte çok yıpranır diyorum.Kabul etmiyor.Onceden olsa kesin dövmüştü beni çünkü çok zor tuttu kendini darp raporu alırım diye. Sana o malzemeyi vermicem diyor.Biliyorum sen çocukları da bana karşı doldurcaksin diyor.ben cocuklarima bu kötülüğü niye yapayım ki?
Pısırık değil adamı bu şekilde boşanmaktan vazgecirmeye çalışıyor , hanım efendi ava giderken avlanacak haberi yok, konu sahibi kurnaz ama uyanık değil...Bekleyin yakında kumanız ve çocuklarınızın başka kardeşleri de çıkacak. Sonra aaaa o paralar nereye gidiyor diyeceksiniz. Siz kendinize kıymet vermezken adam size niye Kıymet versin. Her ne halt ederse etsin sizin gibi pısırık bir karısı var. Ev bile açar ikinciye. Ağzınız var diliniz yok
Konularınıza bakıyorum da bu adamla neden hala aynı evin içinde evli kaldığınızı gerçekten anlamıyorum
Dayak hakaret para saklama her ne ararsan var beyefendide
Kurnaz da değil ya ama cidden tek derdi koca. Evlatlarını düşünen insan ona daha önce 626362 kere söylenen şeyleri yapar gider şerh koydururdu. Adam pazartsi mahkeme kararı çıkmadan her şeyi devreder benden demesi. Tabi elinde ne var bilmiyorum ama.Pısırık değil adamı bu şekilde boşanmaktan vazgecirmeye çalışıyor , hanım efendi ava giderken avlanacak haberi yok, konu sahibi kurnaz ama uyanık değil...
Ben de onca şiddete rağmen rapor almadım şimdi çekişmeli boşanma davası devam ediyor her şeyi inkar ediyor. Şiddete şahit olanlar olmasa ne yapardım nasıl mahkemeyi inandırırdım bilmiyorum. Yine de şahitler darp raporunun yerini tutmuyor. Ben de sizin gibi iyi niyetimin kurbanıyım. Bari siz bundan sonrası için delillerinizi biriktirin öyle açın davanızı. Öncelikli olarak dava açtığınızı söylemeden tüm mal varlığına, banka hesaplarına serh koydurun. Kımıldayacak yeri kalmayınca anlaşmam diyen adam anlaşabilir.Almadım işinden olmasın memur diye ama iyi niyetimin kurbanıyım şuan
Halbuki gizlice yapsaydı adama herşeyi ağzıyla demeseydi şimdiye kadar tüm mallara tedbir koydurup boşanma davası açmıştı ve bu işten daha az hasarla kurtulma şansını yakalamıştı, artık bişey demek istemiyorm çünkü böyle konular okuyunca çok sinirleniyorm, hemcinsim olan hanımların kendilerini çareleri varken çaresiz bırakması sinirlerimi bozuyor...Kurnaz da değil ya ama cidden tek derdi koca. Evlatlarını düşünen insan ona daha önce 626362 kere söylenen şeyleri yapar gider şerh koydururdu. Adam pazartsi mahkeme kararı çıkmadan her şeyi devreder benden demesi. Tabi elinde ne var bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?