- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Neden sorun oluyo bu? Fircalamak cozum olmuyo mu?Benim başlıca sorun diş taşı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden sorun oluyo bu? Fircalamak cozum olmuyo mu?Benim başlıca sorun diş taşı
Malesef olmuyorNeden sorun oluyo bu? Fircalamak cozum olmuyo mu?
Doktorun ne diyor? Nasil bi firca kullaniyosun?Malesef olmuyor![]()
Sizinde sallanma problemi oluyor muydu
Her türlü fırçayı denedim. Diş ipi, gargara.... Doktor da yapısal olduğunu söylüyor.Doktorun ne diyor? Nasil bi firca kullaniyosun?
Doktorun ole dediyse.. ne kadar zamanda temizletiyosun?Her türlü fırçayı denedim. Diş ipi, gargara.... Doktor da yapısal olduğunu söylüyor.
Artık rahatladım neyse ki çözümü bulunca.
4 ayda bir. Artık düzene girdiği için eskisi gibi olmuyor. İşim 2-3 dakikada bitiyor.Doktorun ole dediyse.. ne kadar zamanda temizletiyosun?
Iyi bari.. hic bakim yapilmayanla bakimli dis cok baska. Doktorkarda aptal degil.. hangi disini daha cok fircaliyosun onu bile anliyolar:)4 ayda bir. Artık düzene girdiği için eskisi gibi olmuyor. İşim 2-3 dakikada bitiyor.
Gittiğim bir doktor siz elmayı ısırarak yemiyorsunuz demişti:) Dişlerin ucunda ilk çıktığında tırtıklı bir yapı olurmuş, ısırarak yedikçe orası yetişkinlerde düzleşirmiş. Bende hala tırtıklıymış.Iyi bari.. hic bakim yapilmayanla bakimli dis cok baska. Doktorkarda aptal degil.. hangi disini daha cok fircaliyosun onu bile anliyolar:)
Rica etsem bana da atabilir misinizAnkaradayım. Özelden atabilirim ismini.
Telaşlanmayın. Sadece ihmal etmeyin yeter.
Muhtemelen cene kemigi erimesi var.bunu dis hekimine gidip film cektirerek anlayabilirsiniz. Benim de sallaniyordu dislerim. Hepsini cektirip, kemik tozu koydurarak imlant yaptırdım cok da Rahatim.Iyi aksamlar
Üst dişlerim alt dişlerim ile baskı uyguladığım zaman parmağımı dişime dokundurdugum zaman az miktarda sallanıyor. Üst çenemdeki ortadaki dişlerin hepsi bu şekilde..
Doktor dış çekimi için gittiğimde diş eti tedavisine ihtiyacın var demişti ama o zamanlar ne için dediğini soramamıştım ve bu sallanma durumu yoktu.
Dış etlerinin kötü durumda olması ne demek ve bu durum dişlerde sallanma hissi yaratır mı
Kafama çok takıyorum ve bayram tatilinden sonra ancak gidebilirim.
Başına gelen varsa bilgilendirirse çok sevinirim
Aaaa:) benim on disimde cok az tirtik var:) gebeli duzfur ama..Gittiğim bir doktor siz elmayı ısırarak yemiyorsunuz demişti:) Dişlerin ucunda ilk çıktığında tırtıklı bir yapı olurmuş, ısırarak yedikçe orası yetişkinlerde düzleşirmiş. Bende hala tırtıklıymış.
hangi diş macununu kullanıyorsunuz?Diş hekimi değilim ama bu sorunu ben de yaşadım. Yapısal kaynaklı sanırım. Ben dişlerime çok iyi bakarım ama düzenli kontrole gitmezdim. Diş sallanması ve dişeti kanaması oluyordu. Hassasiyet de var. Hatta eskiden her tatlı yediğimde dişlerim çürümüş gibi ağrırdı.
Çok iyi bir doktor buldum. 3-4 ayda bir gidiyorum. Diş taşları temizleniyor. Kontrol ediyor. Bir de kullandığım diş macunu hassasiyete iyi geldi.
Şu an sallanma ve kanama şikayeti yok. Her şey yolunda. Sadece normal insanlardan biraz daha fazla dikkat etmem gerekiyor.
Bunun dışında eskiden dişlerimi sıkıp gıcırdatıyordum. O da etkiliyordu. Artık daha sakinim.
Özelden yazıyorumhangi diş macununu kullanıyorsunuz?