Bahçe Bakımı ve Çiçekler Saksıda bodur portakalı(kamkat) olan varmı?

ZARACI

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
1.297
5
316
Diğer
Arkadaşlar evinde balkonunda bodur portakal ağacı yetiştiren varmı?dikmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı?

bilgim yok.ama ben küçükken bizim evin balkonunda limon ağacı vardı.bende istiyorum limon portakal ağacım olsun balkonda.ama çok pahalımıdır acaba?

canım internetten aldım bir tane bodur portakal.satıcı bu sene yaz sonu meyvesini yersiniz dedi bakalım sonuç ne olacak

ınternetten nereden aldınız acaba? Ben de praktikerde limon ağacı gördüm, ortaboy birşeydi, 40 lira civarıydı fiyatı. Üstünde de 5-6 tane limonları vardı. Ama bi haftasonra baktığımda limonlar yoktu. Praktiker ekibi limonata yapıp içti mi acaba aklinialirimsmile

ben aldım ama büyük saksıya balkonda duruyor ,bakalım temmuzda çiçeklerini açacakmış ,benim bu konuda bilgim yok..bilmiyorumkismile

kamkat ve yediveren limonum var benimde limon henüz meyvesini vermedi ama kamkatın meyvesi kış hariç hep üstünde

bende almak istiyorum kamkat ama bakımı nasıl? ister istemez işimizden dolayı farklı yerlerde yaşıyoruz evin içinde güneş gören bir yerde olması yeter mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…