Sal Gn transferim Dualarnza ihtiyacm var

naz cım hayırlı olsun
inşallah kucağına bebiş olarak geri dönerler :))
çok gazın olması normal operasyon sırasında genital bölgenden hava alıyorsun, ister istemez içerisi doluyor bende de olmuştu. bir kaç gün içinde geçecek. yanlız bol su iç ve kabız olmamaya dikkat et bu çok önemli. ıkınma bebek yerleşmesi için zararlı.

sana 5. gün trasnferi yapıldı ise sen trasnferi sayma sonraki 10. günde kandan baktırabilirsin. ama sana 12. günü söylemişler herhalde garanti olsun diye.bana 3. gün trasnferi idi ben 12. gün baktırmıştım. ama sana verebilecegim tek tavsiye arada sakın bvaktırma 10 ağustosa kadar sabret bekle arkadaşım. sonra erkenden yaptırıp değeri düşük bulan ve demorilize olan, son 2-3 gününü ağlayıp kendini hırpalayan çok arkadaş oldu. belki de değerleri yükselebilecekken etkilediler ve gerçekleşmedi. biraz sabret inşallah mükafatını alırın. allah yardımcın olsun.

Selam canım Çok tsk ederım saolasın
evet canım 5.gun transferı oldu 2 embrıyo transferı yaptılar dedıgın gıbı 10 agustosa kadar beklemeyı dusunuyorum sonradan uzulmek ıstemıyorum
pekı bırsey sorucam bu blastta yerlesme kacıncı gun oluyor

o konuda tam bilgim yok çünkü blast tecrübem yok ama benimkinde 1. hafta doldugunda yani 7*8 günlükken uykuya eğilimlerim başlamıştı. herhalde hamileik hormonu o günlerde kana karışmaya başladı ki bende uyku yaptı. doktora sordum doğru bir gözlem dedi. bu durumda sen benden +2 gün önde olmalısın yani senin 5. veya 6. günlerinde yerleşmeye başlamalı mantıken. ama bunlkarı bence karşılaştırma her bünye farklı kimisi daha ilk günlerde karın ağrısı, halsizlik, gögüş şişkinliği, adet sancısı gibi sancılar bel ağrısı falan çekiyor.. ben bunların hiçbirini yaşamadım mesela sadece uyku vardı..

hakılsın canım herkesın belırtılerı farklı oluyor beklıyıp gorucez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

valla hiçbir bilgim yok.transferin hayırlı olsun.umarım bebeklerin sıkı sıkı tutunur sana.benimde transferim cumartesi.birşey soracağım neden 3 değilde 2 embriyo koyuldu sana?

amın canım saolasın
embrıyorlarım çok ıyı kalıtede oldugu ıcın doktorum 2 tane koydu canım rıske gırmek ıstemıyorum dedi

naz hakkında hayırlısı olsun canım. kaçıncı denemen, neden blast embriyo konuldu, tutma şansı daha mı fazla merak ettim

saol canım tsk ederim
ilk denemem canım 10 tane dondurulmus embrıyom vardı 4 u blasttı onları koydular oyuzden

nazcığım resimdeki gibi ikizlerin olur inşallah gece uykusuna hasret kalırsın inşallah saçını taramaya vakit bulamazsın ikizlerindenkaydirigubbakcemile3

ıyıyım canım sen nasılsınn
bugun transferımın 3.gunu sag kasıgım çok fena batamaya basladı çok halsızlestım ıhsallah ıyıye ısarettır

Back
X