Şal Mevsimi Açılmıştır

senağlama çok güzeller bunlar Allah'ım şu insafsız gacıya verdiğin yeteneğin birazını da bana verseydin
örüp örüp resmini çekip koyuyo beni çatır çatır çatlatıyo Rabbim ne olur şu kadıuna bi üçüz nasip et örmeye vakti olmasın bende o esnada bişeyler öğrenip arayı kapatayım pek sanmıyorum ama neyse :dilcikar:

:roflol:
al benden de o kadar çatladım burda yine
sersoycum eline sağlık

bende seni merak ediyodum doğurdunmu diye az kalmış arrbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş

yazdıkların SERSOY için AMİN diyorummmmmmm:CüvCüv::ecrin_bebek:

Allah razı olsun canım :Saruboceq:

:1shok:........delikafadulden
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... çılgınsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....delikafadulden
bayıldım hepsine ... süperler... aman tanrım.... bak ne dicem biri seni durdurmalı diyoruz ya hep...
seni ancak bir bebek durdurur.. hatta ikiz .. yok yok zeynebin dediği gibi üçüz...
sen onlarla uğraşırken ... sanırım bu kadar vaktin olmaz .. zeynoda sinirden çatlamaz....kaydirigubbakcemile3
merak etme sen alevim sırf beni çatlattığına kalsa Rabbim verecek o üçüzleri elinde kalacak o çağaların büyük ah ettim ben çok büyük hemde:Saruboceq::roflol:

aman böle aaha can kurban....inşallah ahın tutar zeynom..... süpersin...yerimseniben

alevim aramızda kalsın şimdi bu kız böyle ah ediyor ya, bilmiyorki benim uçuzle beşizle gözum korkmaz kaydirigubbakcemile3 öyle bişey olursa kendi duşunsun demi teyze olmak kolay değil herhalde kaydirigubbakcemile3

bencede sersoyu hiçbirşey durduramaz bebekler olsa bile
kesin bu kezde bebeklerin biryerlerine kurdele takar fiyonk yapar
inş rabbim sanada nasip ederde bütün becerilerini bebeğinle paylaşırsın yapıcaklarını bebeklerine yaparsın inşşşş

eline sağlık cn çok güseller ..
kadına çok yakışıyo bence şal :))yarı bir hava kattığını düşünüyorum ben..
bir sürü parşminam var evde rengarenk ama tabi onlar böyle el işlerinin yerinini tutamaz..

:dilcikar: :dilcikar: Hııhh Aldınızmı cevabınızı kaydirigubbakcemile3

bencede sersoyu hiçbirşey durduramaz bebekler olsa bile
kesin bu kezde bebeklerin biryerlerine kurdele takar fiyonk yapar
inş rabbim sanada nasip ederde bütün becerilerini bebeğinle paylaşırsın yapıcaklarını bebeklerine yaparsın inşşşş

canımcım çok teşekkur ederim.. çok doğru bir saptama tebrik ederim Şeniz

eline sağlık cn çok güseller ..
kadına çok yakışıyo bence şal :))yarı bir hava kattığını düşünüyorum ben..
bir sürü parşminam var evde rengarenk ama tabi onlar böyle el işlerinin yerinini tutamaz..

haklısın hiçbirşey el emeğinin yerini tutamaz.. beğendiğine sevindim canım

Motif makinasıyla yaptığım yeni şalım :)

sdc565403.jpg

sdc65748.jpg

vicdansız selma hain selma ne zaman yaptın nan bunu çok güzel olmuş
bana da yap nan bitanesırnaşık şey

kızlar hünerli elleri bebek bile durduramaz yanim burada az birşey tecrübe konuşuyo
sersoy bebiş geliyor he sonunda yoksam hatalımıyım

ellerine sağlık canım..yine döktürmüşsün..senin bu becerikliliğine hayranım...maaşallahh...:nazar:

Back
X