Salak muamelesi

Görüşmediğiniz kayınvalideye çocuk bırakınca "yine bana işi düştü" demiştir. Kıyafet konusunda "ben böyle giyinmek istedim" deyin. Hava sıcak filan diye neden açıklama yapasınız? Neden gözüne kapalı gözüküp ileride çıkarasınız? Lisede kızlar evden çıktıktan sonra eteğin belini kıvırırdı durumunuz ona benziyor. Belki de kendinizi ezdiriyorsunuz ama farkında değilsiniz. Kadın size unutma gene diyorsa "ben unutmadım, kendin mi unuttun haha!" deyip yapıştırın cevabı. Yok yani sonra içe dert oluyor bu laflar. En iyisi direkt terslemek :)
Bencede direkt terslemem lazım yoksa ezmeye çalışıyor evett. Bide cogu seye onlar mecbur bırakıyor. Ben götürsemde kalkar cocuk perisan olur biz dururken götürülür mü der kapıda. Zaten o eşimi aramış bana bıraksın demiş

Ay gene sinirim bozuk kızlar. Bugun bi işim vardı akrabayla gittim. Uzak mesafeye. Gitmeden önce kızımı kvye bıraktım kendileride dedi zaten. (Altlıüstlüyüz)Normalde herzaman kısa kollu giyerim bugunde tam değil ama biraz sıfır kola yakındı tisörtüm. Gittigim kişide baya kapalı felan. Kvyle de 5 aydır küsüz bugun mecburiyetten konuştuk tabi bana salak muamelesi yaparcasına konuşuyor ezikliyor bişey demedim neyse üstüne ince bişey giysene dedi. Kollarını kapat diyor yani. yanımdaki kadın kapalıymış ya. Sanki giyip evden çıkınca çıkarıp çantaya koymak çok mu zor. bunlar sinyaller kızlar gene samimi olsam " sen evli kadınsın böyle yapma giyme öyle olmaz bune böyle değiştir ' diye başlıcak eminim.
Küslükten beri karışamıyor ya.
Bide öyle artis artis söylüyor ki yapmak zorundaymışım gibi. Ama genel olarak herkese bu şekilde tavrı konuşması.
Sinir oldum mecburiyetten yanına gittim gene başladı. Çocuğuymuşum gibi bana karışıyor üstüne salak muamelesi yapıyor.
Bidaha yanına gitmeyi düşünmüyorum ama bu davranışlarına karşı tepkim nasıl olmalı sizce? Giyim konusunda boşluğuma denk geldi yoksa bu sıcakta uzun kollu giymeyeceğimi söylerdim en azından hava çok sıcak derdim. Bide arada küslük olunca nasıl cevap versem bilemedim.
Ama Aşırı rahatsız oluyorum. Mesela gidiyorum kimliğini al haa unutma gene(hiç unutmuşluğum yoktur) ama alttanda sen biraz salaksın unutursun şimdi diyor resmen. Ve bende hiçbişey diyemiyorum. Kendimi ben mi bu şekilde gösteriyorum insanlara?
Mesela unutma gene derken birden arkanı dön ve ne zaman unutmuşum de. Gözünün içine dik dik bak. Çocuğunu kapıdan ver ve git

Çoçuğunuzu emanet edip minnet ederseniz daha çok karışır bn küssem tam küserim torun da bırakmam

Ay gene sinirim bozuk kızlar. Bugun bi işim vardı akrabayla gittim. Uzak mesafeye. Gitmeden önce kızımı kvye bıraktım kendileride dedi zaten. (Altlıüstlüyüz)Normalde herzaman kısa kollu giyerim bugunde tam değil ama biraz sıfır kola yakındı tisörtüm. Gittigim kişide baya kapalı felan. Kvyle de 5 aydır küsüz bugun mecburiyetten konuştuk tabi bana salak muamelesi yaparcasına konuşuyor ezikliyor bişey demedim neyse üstüne ince bişey giysene dedi. Kollarını kapat diyor yani. yanımdaki kadın kapalıymış ya. Sanki giyip evden çıkınca çıkarıp çantaya koymak çok mu zor. bunlar sinyaller kızlar gene samimi olsam " sen evli kadınsın böyle yapma giyme öyle olmaz bune böyle değiştir ' diye başlıcak eminim.
Küslükten beri karışamıyor ya.
Bide öyle artis artis söylüyor ki yapmak zorundaymışım gibi. Ama genel olarak herkese bu şekilde tavrı konuşması.
Sinir oldum mecburiyetten yanına gittim gene başladı. Çocuğuymuşum gibi bana karışıyor üstüne salak muamelesi yapıyor.
Bidaha yanına gitmeyi düşünmüyorum ama bu davranışlarına karşı tepkim nasıl olmalı sizce? Giyim konusunda boşluğuma denk geldi yoksa bu sıcakta uzun kollu giymeyeceğimi söylerdim en azından hava çok sıcak derdim. Bide arada küslük olunca nasıl cevap versem bilemedim.
Ama Aşırı rahatsız oluyorum. Mesela gidiyorum kimliğini al haa unutma gene(hiç unutmuşluğum yoktur) ama alttanda sen biraz salaksın unutursun şimdi diyor resmen. Ve bende hiçbişey diyemiyorum. Kendimi ben mi bu şekilde gösteriyorum insanlara?

Ne kadar ihtiyacınız olursa olsun şu lafları duymamak adına bidaha çocuğu bırakmayın bence. Tabi ona kalsa ne der “işte ben bişey demedim ki sadece yollarda klima falan olur otobüste üstüne ince bişey al dedim kimliğini unutma dedim” der haklı çıkar kimseye şikayetlenme haklı çıkamazsın.. çocuğu bırakmicaksın mecburen.

:) Ölürler di mi bişey demeseler! Sakın açıklama yapmayın sıcak olduğu için vb. Diye. Yanınızdaki kadın kapalı diye ona uyup kapalı giyinecek değilsiniz. Ama mutlaka küçük de olsa yüz ifadenizle bile olsa tepki verin yoksa birikir içinizde. Sonra olmadık yerde patlarsınız.

Şu hayatta en önemli öğrendiğim şey kim sana nasıl geliyorsa ona öyle gideceksin. Sana salak muamalesi yapıyorsa sende ona yap. Sana karışıyorsa sende ona karış. Üslubu neyse aynı üslübu takın. Mesela; anne bugün haplarını iç unutma gene. Anne ocağın altını kapamayı unutma sakın. Ya da kayınvaliden güne mi gidiyor; anne o kıyafet olmuş mu hiç böyle mi gideceksin gerçekten arkadaşlarının yanına. Niye derse; aynaya bakmadın galiba Süreyya teyze nasıl giyiniyor sen nasıl de konuyu kapat. Gibi.
Ay süper yaaa . Şu lafını esirgemeyen insanlara bayiliyorum ama bende tık yok çok pasif kalıyorum gerçekten :(
Mesela unutma gene derken birden arkanı dön ve ne zaman unutmuşum de. Gözünün içine dik dik bak. Çocuğunu kapıdan ver ve git
Aslında hiiç eve girmeyecektim. Ama kadın gelmemişti kvninde kapısı açıktı mecbur girdim fırsat verdim ona
:) Ölürler di mi bişey demeseler! Sakın açıklama yapmayın sıcak olduğu için vb. Diye. Yanınızdaki kadın kapalı diye ona uyup kapalı giyinecek değilsiniz. Ama mutlaka küçük de olsa yüz ifadenizle bile olsa tepki verin yoksa birikir içinizde. Sonra olmadık yerde patlarsınız.
Cok haklisiniz bi gün başka biyerde patliycam şok olcaklar o sessiz kızın içinden ne çıktı diye :))

siz cevabını vereceksiniz başka çaresi yok. hayatta en nefret ettiğim şey kıyafetime karışılması. kim karışırsa gereken cevabı alıyor, annem dahil.

onun dışında kimliğini al vs demesi takılacak şeyler değil. herkes herkese der.

siz cevabını vereceksiniz başka çaresi yok. hayatta en nefret ettiğim şey kıyafetime karışılması. kim karışırsa gereken cevabı alıyor, annem dahil.

onun dışında kimliğini al vs demesi takılacak şeyler değil. herkes herkese der.
Doğru cevabını vermem gerekiyor. Sizce direk mi söylemeliyim yada alttan alttanmı. Size kvniz dese cevabınız ne şekilde olurdu . Bu seferde alttan alttan eşime işleyip sonra eşimde bana kendi düsüncesi gibi şunu bunu giymesen dermi acaba. Hele bide kvnin aklıyla söylerse kıyamet kopar bende. Başkası olsa cevabını yapıştırıcam ama bunlara gelince lal oluyrum resmen :(

Doğru cevabını vermem gerekiyor. Sizce direk mi söylemeliyim yada alttan alttanmı. Size kvniz dese cevabınız ne şekilde olurdu . Bu seferde alttan alttan eşime işleyip sonra eşimde bana kendi düsüncesi gibi şunu bunu giymesen dermi acaba. Hele bide kvnin aklıyla söylerse kıyamet kopar bende. Başkası olsa cevabını yapıştırıcam ama bunlara gelince lal oluyrum resmen :KK43:

ben olsam direkt söylerim. kıyafetime karışılmasından hoşlanmıyorum diye.

Şu hayatta en önemli öğrendiğim şey kim sana nasıl geliyorsa ona öyle gideceksin. Sana salak muamalesi yapıyorsa sende ona yap. Sana karışıyorsa sende ona karış. Üslubu neyse aynı üslübu takın. Mesela; anne bugün haplarını iç unutma gene. Anne ocağın altını kapamayı unutma sakın. Ya da kayınvaliden güne mi gidiyor; anne o kıyafet olmuş mu hiç böyle mi gideceksin gerçekten arkadaşlarının yanına. Niye derse; aynaya bakmadın galiba Süreyya teyze nasıl giyiniyor sen nasıl de konuyu kapat. Gibi.
Bu felsefe çok hoşuma gitti ya ben de denicem

E madem görüşmek, konuşmak istemiyorsunuz, yokmuş gibi davranıp çocuğu da bırakmayacaksınız. Çocuğu bırakıyorsanız da bunlara katlanmak zorunda kalacaksınız.

E madem görüşmek, konuşmak istemiyorsunuz, yokmuş gibi davranıp çocuğu da bırakmayacaksınız. Çocuğu bırakıyorsanız da bunlara katlanmak zorunda kalacaksınız.
Ya bu kadın öyle değil ki, o diyecekse bi yolunu bulur bahcede görse söyler yani. Evime girmiyoda illaki karsılasıyoruz konusmasakda

Back
X