salak yerine kondum

Dün akşam erkek arkadaşım ve onun bir arkadaşıyla birlikte oturuyorduk. Erkek arkadaşımın telefonuna bi mesaj geldi ver bakıyım dedim vermedi almaya çalıştım gerçekten gereksiz boşver dedi ben orda baya bozuldum tabii hadi kalkın gidelim artık o zaman dedim. O sırada telefonu masanın altından arkadaşına verdi o orda mesajı sildi sonradan telefonu çıkardı son mesajı gösterip bak abimden filan dedi halbuki mesaj saati farklı. Şaka yaptık, seni denedik, amma bozuldun sende hadi abartma artık diye üstüme gelmeye başladılar bi de. Kalktım gittim peşimden geldi mesajı atan eski sevgilisiymiş daha önce de buna benzer bi olay yaşamıştık kız bunu unutamamış rahatsız ediyo yine saklamaya çalışmıştı. Şimdi de bi eşyası varmış onu istiyomuş. Seni üzmemek için bilmeni istemedim, aramız bozulmasın istedim, başka hiç bi niyetim yoktu, ben gerçekten seni çok seviyorum filan dedi. Başka bi amacı olmadıgından yana benim de bi şüphem yok aynı şekilde sevdiğinden de ama üzmemek, aramızı bozmamak için dahi olsa böyle bi şeyi benden saklaması doğru mu? Hele ki orda salak yerine konmam abartma şaka yaptık diye üste çıkmaya çalışmaları... Arkadaşı da bu durumları biliyo o yüzden kolladım kötü bi niyetimiz yoktu kız beni de rahatsız ediyo şimdiye kadar çoğu kez ben muhattap oldum onlar muhattap bile değillerdi diyo. Bi ara elimi tuttu yapma dedim çektim gözleri doldu cidden ağlayacak raddeye geldi bende üzüldüm ama elimde değil. Sen benim yerimde olsan napardın diyorum tepkinde çok haklısın az bile yapıyosun benim tepkim çok daha büyük olurdu diyo bu da ayrıca delirtiyo beni. Bu olayı dün yaşadık gece bi kaç mesaj attı cevap vermedim şu durumda ne yapacağım bilmiyorum siz olsanız napardınız?
eski sevgilisini neden engellemıyor, ya da numarasını neden değişmiyor sevgiliniz?

Böyle konuların arasında nedense hep ' Başka bi amacı olmadıgından yana benim de bi şüphem yok ' cümlesi geçiyor. Ama sevgiliniz basbas bagırıyor ben guvnsızım dıye...

Cık olmamış acayip sinir bozucu . Kızın mesaj atmasına değil de arkadaşıyla girdiği paslaşma acayip bozardı beni. Ben ne yapardım çoktan ayrılmıştım ama senin kararın tabii

Valla yok ağladı yok gözleri doldu cart curt. Sen sen ol güvenme...
Şu aralar herifin biri sosyal medyada sevgilisine aşk sözcükleri döşerken aynı zamanda bana yavşıyor. Mesajlar atıyor. Buyur burdan yak.
Kız eminim yüz bulduğu için hala yazıyordur. Hiçbir kadın reddedildiği halde bir adamın peşinde kuyruk olmaz.
Seninki bir işler çeviriyordur.

Boyle birsey soz konusu olsaydı bin kere sana söylerdi. Suçu olmayan bir konu yüzünden ne diye yalan söylesin suçlu duruma düşsün. bilmiyorum ben inanmazdım ver bakalım kızın numarasini ben konusayim madem bu kadar rahatsiz oluyorsun derdim. ne bu kız mafya babasi falan mi başetmesi bu kadar zor olsun?:KK12: Bi numara değişikliği oldu bitti..

evet salak yerine koymuş seni
çok iğrenç bi şey bu ya hele ki arkadaşlarına rezil etmek ya bi insan nası bu kadar düşebilir ya sanırım bana yapılsa hırsım geçmezdi konuyu okuyunca bile hırslandım

Unutmuşum bu konuyu açtığımı şimdi tekrar girmişken bi açıklığa kavuşturayım madem. Ertesi gün çiçek yaptırıp kapıma geldi yine sadece üzmemek için yaptığını hatta o an olanlara kendinin bile anlam veremediğini başka bi amacı olmadığını söyledi ama içime kurt düşmüştü bi kere. Kız sonradan yine mesaj atmış onları gösterdi istediği eşyaları da yanında getirmiş birlikte gidip bi kafeye bıraktık ordan alsın diye. Gidip aldıktan sonra üstüne yine mesaj attı saçma sapan kız takıntı haline getirmiş resmen söylenmesi gereken her şey söylendiğini gördüm buna rağmen vazgeçmiyodu. Bi kaç gün içinde de hattını değiştik zaten o zamandan bu yana bi sıkıntı yok umarım böyle sürer.

Unutmuşum bu konuyu açtığımı şimdi tekrar girmişken bi açıklığa kavuşturayım madem. Ertesi gün çiçek yaptırıp kapıma geldi yine sadece üzmemek için yaptığını hatta o an olanlara kendinin bile anlam veremediğini başka bi amacı olmadığını söyledi ama içime kurt düşmüştü bi kere. Kız sonradan yine mesaj atmış onları gösterdi istediği eşyaları da yanında getirmiş birlikte gidip bi kafeye bıraktık ordan alsın diye. Gidip aldıktan sonra üstüne yine mesaj attı saçma sapan kız takıntı haline getirmiş resmen söylenmesi gereken her şey söylendiğini gördüm buna rağmen vazgeçmiyodu. Bi kaç gün içinde de hattını değiştik zaten o zamandan bu yana bi sıkıntı yok umarım böyle sürer.
bişey merak ettim
arkadaşıyla ne zaman organize oldu da ortak yalan söyledi mesaj geldikten sonra?

bişey merak ettim
arkadaşıyla ne zaman organize oldu da ortak yalan söyledi mesaj geldikten sonra?
Organize olmadılar aslında ben bakmak isteyince gerçekten gereksiz dedi ısrar edince de masanın altından arkadaşına uzattı gerisini arkadaşı yaptı zaten akıllarınca durumu kurtarmaya çalıştılar o an

Back
X