• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salaklaştigimi düşünüyorum

kitap okumaya başladım 2. kitaba geçtim hatta kişisel gelişimle ilgili bi kitap inanın bi bölümü 2 defa okuduğum oluyor yada okuduğum bi kısmı arkadaşa anlatıcam unutuyorum ne yazdığını
O zaman hafızanızı harekete geçirecek birşeyler deneyin, her zaman yürüdüğünüz yoldan yürümeyin mesela farklı yerden gidin, bilmediğiniz sokaklarda gezin. Uzun uzun şiirler, şarkılar bulun ezberlemeye çalışın, hafıza testleri çözün.

Bende de bu aralar aynı sorun var. 30 yaşındayım. Doktor arkadaşımla görüştüm kronik stress ve depresyon kaynakli olabilir dedi. Tatile çıktım. Psikologa görüneceğim. Bence siz de öyle yapın. IQ testi gönderdi ,çözdüm , 18 yaşındayken de cozmustum, ona yakın çıktı, yani mental bir sorun yok. Sadece psikolojik kaynaklı algilamam düşmüş olabilirmiş. Kendisi uzman degil ama muhtemelen antidepresan kullanmaya başlatırlar dedi.

Depresyon... Ben iki defa evimin yolunu unutmustum. Bir mekana nasil geldigimi hatirlamiyordum. Onu birakin bazi temel hareketleri unutuyordum. Mesela bir kapidan cikacagim. Beynim hayatimda ilk kez bir kapiyla karsilasmisim gibi algiliyordu. Kapidan gecmem gerek ama kapi nasil acilir? Kapinin koluna nasil bir hareket uygulamam gerekir durup bunu dusunuyordum... Ne kadar yazik ediyoruz kendimize. B12 eksikmis ayrica o donem. Gecti gitti. Antidepresan turu hic kullanmadim. Aştik gitti be. Cabucak atatirsiniz insallah.

Depresyon... Ben iki defa evimin yolunu unutmustum. Bir mekana nasil geldigimi hatirlamiyordum. Onu birakin bazi temel hareketleri unutuyordum. Mesela bir kapidan cikacagim. Beynim hayatimda ilk kez bir kapiyla karsilasmisim gibi algiliyordu. Kapidan gecmem gerek ama kapi nasil acilir? Kapinin koluna nasil bir hareket uygulamam gerekir durup bunu dusunuyordum... Ne kadar yazik ediyoruz kendimize. B12 eksikmis ayrica o donem. Gecti gitti. Antidepresan turu hic kullanmadim. Aştik gitti be. Cabucak atatirsiniz insallah.

vay be bu siteye yazana kadar depresyon olabileceğini hiç düşünmemiştim. . Benim gibi olanların olduğunu hele ki hiç düşünmezdim.
antidepresan a karşıyım bende kullanmak istemiyorum.

merhaba. uzun bir aradan sonra buradayım. derdim bu sefer es koca dava filan değil. kısaca anlatayim.

4 yıllık memurum iş degistirdim farklı bir kurumda çalışmaya başladım. yaklaşık 2 aydır hicbir şeye kafam basmıyor.

bir sey bi insana kac defa anlatılabilir. Bugun oturup hüngür hüngür ağladım. söylenen şeyleri 10 sn sonra unutuyorum.
Arkamı başkaları topluyor.Boyle biri degildim çok üzülüyorum artık. Kendimi beceriksiz saçma sapan hissediyorum.
O kadar zor bir işte değil.

şöyle bi durum da var ne kadar düşünürsem düşüneyim yaşadığım kötü anıların şiddetin yüzde 70 ini hatırlamıyorum.

3 öğün çok güzel yemek yiyorum sağlıklı besleniyorum.
Mutluyum aslinda ondan kurtuldugum icin. Niye böyle oldum daha 28 yaşındayım. :/
canm kan degerlerine baktır ama acilen nörolojiyede git

Kanına demirine vitaminlerine ve b12 ine baktır canım benim çok geçmiş olsun. Birazda Sudoku filan çöz beyin egzersizi yapmanı sağlıyor

Bende salaklaştım diyordum herkes hamilelikten diyordu. Unutkanlık, hesap yapamama, aynı şeyi çok kontrol etme unutma gibi. Testler yapıldı b12 ve demir normal. Sonra doktor bir D vitamini bakalım dedi ve alt sınırı 300 olan değer 13 çıktı. Salak değilmişim aslında :) D vitaminine mutlaka baktır.

Bende salaklaştım diyordum herkes hamilelikten diyordu. Unutkanlık, hesap yapamama, aynı şeyi çok kontrol etme unutma gibi. Testler yapıldı b12 ve demir normal. Sonra doktor bir D vitamini bakalım dedi ve alt sınırı 300 olan değer 13 çıktı. Salak değilmişim aslında :) D vitaminine mutlaka baktır.

güldürdünüz beni. En kısa zamanda baktiricam

bugün ayni ayakkabının suet ve derisini aynı anda giyerek salaklığıma level atlattım. ben omru hayatımda böyle bisi yaşamadım :((

antidepresan a karşı olmayın...çok ağrı çektiğinizde ağrı kesici içmiyor musunuz? ağrı kesiciye karşıyım diyomusunuz?yada virütik bi rahatsızlıkta antibiyotik içmiyor musunuz? antidepresanın bu ilaçlardan farkı yok...reçeteli olmadığı sürece bağımlılık yapmıyor antidepresanlar...illa ilaç içicek değilsiniz belki vitamin eksikliğinden kaynaklanıyordur yada sadece psikolog yardımıyla terapiyle aşabilirsiniz...ama ilaç gerekirsede korkmayın...
umarım en yakın zamanda düzelir iyileşirsiniz...

Back
X