Salakligima doymuyorum

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Ben bir salagim ya akillanmam ben . Bir iki gun once konu actim bi iliskiye basladim ama annem karsi ciktigi icin bitirmek zorunda kaldim diye . Sonra dusundum ve ben hata yapabilirim dedim . Onunla olmak denemek istiyorum dedim dun gece konustuk dedim ben denemek istiyorum alismisim sana . Oda sevindi sasirdi tamam dedi hersey cok guzel olcak seni pisman etmiyecem ....
Bugun sabah gunaydin faslindan sonra bidaha yazmadi aradim 1 saat fln konustuk guzelce ama o eski o yok belli kapattik bidaha yazmadi aksam 10 bucuk oldu aradim iste sen niye yazmiyosun fln dogru duzgun bi tavri yok burnumumu surtmeye calisiyo okadar umursamazki . Eskiden cok ustume duserdi sinirimden catliyorum buna nasil musade ettim diye . Resmen adam umursamaz ah aptal kafam ah ne yapayim simdi ben bu isij hiziyla degisen insani ?

İntikam almis, oyle terkedilmez boyle terkedilir diyor..

Cunku bunu anlatacak kimsem yok . Hata yaptgimin farkindayim ama ne yapayim kendime engel olamiyorum
Sürekli konu açıyorsun, sürekli yazıyoruz, hiç oralıklı olmuyorsun. Sonra yine konu açıyorsun, sonra yine yazıyoruz, sonr..............

Cunku bunu anlatacak kimsem yok . Hata yaptgimin farkindayim ama ne yapayim kendime engel olamiyorum
Evet, anlatıyorsun çok güzel. Biz de nacizane tavsiyede bulunuyoruz objektif olarak, katiyen dinlemiyorsun
Sonuçlar ortada...
Dinleyeceksen yine yazayım; zaten olacağı yok, kendin söyledin. Ne diye kendine eziyet ediyorsun?
Dünyadaki tek erkek o değil, muhatap olma artık yoluna bak yazık hırpalama artık kendini

Demişsin zaten sana alışmışım diye çoğu erkeğin çantada keklik gördükleri eş sevgili her kimse yaptıkları muamele işte bu sende evlenmeden görmüş olmuşsun zaten ailende istemiyordu zorlama bunişi boşuna bırak öylece kalsın iki gün sonra ailenin karşısına ne diyip çıkarcaksın

Valla ben, beni annesi için bırakabilen birine güvenmezdim.

Allahım bayagı yaslandım...ıyıde barısmısın...sabah mesaj attı..bir saat aramadı...sonra ben aradım...sonra o aradı...aramadı....aradı...bu ne ya...yedı yırmıdort ısınız gucunuz baska sosyal hayatınız yokmu...her saat bası aranmak mı gerekıyor..anlamadımkı...kusura bakmayın yaslılııgma verın...azcık zamana bırakın birşeyleri..hemen herşey olsun bitsin...ıste ozamam sonuda hemen oldu bitti oluyor ..

o arayana kadar arama.
özlerse arar, gelir.
üsteleyip iyice karıştırma.
su akar yolunu bulur.
her şey olacağına varır, bırak.

Back
X