salakligima geldi.. :/

Denas14__

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
12.205
31.112
598
merhaba..

biraz once internete girdim chrome 2018 ziyaretci anketi doldur cikti. canimda sıkılıyordu doldurayim dedim. iphone kazanma firsati diyordu baska bir sayfaya yonlendirdi.
onuda doldurdum.
isim soyisim adres vs..
megabook diye bir site..
kartimdan 1 tl cekildi online kitap okuma sitesi.
iphone adrese gonderilecek falan yaziyordu.

cok gercekci sayfalardi. internetten baktim simdi yalandir diyor.

hic boyle seyler yapmam, cok salak anima denk geldi kafam hic yerinde degil zaten kartimi kapattim hemen

benim gibi bosluga dusup doldurup ne etmeyin diye yazayim dedim.

Ben de bir defa sözde kazandığım kapıma gelecek iphone için sadece 100tl ödeme karşılığında(vergi içinmişşş) iş adresimi vermiştim.
Sırf meraktan istedim. Nasıl olsa teslim almak zorunda değilim diye. Gönderdiler teslim almadım geri gitti..
Kendimce pasif direniş yaptım.

Kargocu abi affet seni de yordum ama..

Konuya gelirsem. Oluyor ya öyle arada..
Yalnız gelecek olan ekstre ve telefon faturanı kontrol et ekstra kesinti olmasın. Ücretli sms falan yazabilir..

Bir site benden 15tl çekmişti sırf siteye giriş yaptım diye. Siteye tıklamamla üyeliğiniz aktif edilmiştir mesajı geldi. İptal ettim ama hattıma yansımış.
Gsm operatöründeki müşteri temsilcisi bir şey onaylamışsınızdır dedi. Ona da carladım danışıklısınız soyguncusunuz diye..
Şikayet sitesine yazınca hattıma iade ettilerdi..

cok guzel anlatmissiniz :)) guluyordum hala iyice guldum :))
karti hallettim de gsm e birsey gelir mi birdahaki fatura doneminde bakarim :/
o facebook yorum sayfasi cok gercekciydi gercek insanlar.
"gercekten kazanan var mi,
inanmiyorum adresime geldi."
yazanlar vs.
esim bile hala dalga geciyor nasil inandin diye

Gelir gelir, hatta sonra hıyar çıktığğğğğ diye video cekersin

O sayfayı emniyete şikayet et bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…