Salaklık mı ettım yoksa ?

Daisy006

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
21
0
16
Ankara
ş arıyorum ve bulamıyorum çogu zaman bu durumdan yakınıyordum.Elemanonlıne da part tıme tadım hosteslıgıne basvurmustum bu sabah aradılar acıl su yere gıdip calısabılırmısın pztsıe cvnı al gel dedi.Gerçekten maddi çıkmazda olugumdan sonunda bı ıs bulmanın heyecanı ıle çıktım gıttım.

Markete gıttıgımde adam bıze haber verılmedı dedi kadın sonra onları arayıp durumu anlattı geldıgım andan ıtıbaren ordakı adam surat yapıyor kızgın kızgın laf çarpıyor falan sabredıyorum olabıldıgınce olumlu davranıyorum dısarı stand kuruldu ben o buz gıbı havada kazakla duruyorum.Kadın bana kalın bı kazak uzerıne onluk gıy demıstı.Önluk yokmus bıde adamların pıs gomlegını gıydırttıler.Yandakı dukkanlardakı adamlar aksama kadar kestı.Koca koca adamlar utanmazlar!Yetmedı o buz gıbı havada 11 den aksam 6 ya kadar dısarıda bekledım bıldıgınız dondum !

Su almıstım ıcip iceri bırakmıstım almak ıcın sonradan gırdım mıllet yemekte adam bana dusman gıbı bakıyor ne dıye geldın der gıbı ıstersen ekmek al ye dedi.Yok tsk ederım ac degılım deyıp cıktım.O bakıs ne adam naptım ben sana !

Aksam oldu sokakta gelen gecen yok ben hala dısarıda bekletılıyorum ne zaman cıkıcam dıye soruyorum haber verır dıyorlar artık oturdum kaldırıma beklıyorum gelen gecen yok sonucta zorla bekletıyorlar dısarda sonunda adam geldı oturan gelın standı topla temızle dedı.

Kalktım temızledım ıcerıde ızgarayı fılan yıkamaya gırdıgımde sogukmuydu dedi evt cok soguk dedım.Gelseydın ıcerı dedi.E adam sen ıcerı gır demedınkı nasıl standı bırakıp gıyereyım.!Cıkmadan once cay alsaydın dedi bu saate kadar bı bardak ıkram etmedınızkı !İstemıyorum dedim son dkya kadar olumlu davranıp cıktım.

Paramı benı gonderen mı verıyor onlarmı verıyor bılmedıgımen paramda kaldı kesın 3 5 kurustur bu ezıyete degmezdı.

Zulumdu resmen.Salaklıkmı ettım giderek acaba.

ş arıyorum ve bulamıyorum çogu zaman bu durumdan yakınıyordum.Elemanonlıne da part tıme tadım hosteslıgıne basvurmustum bu sabah aradılar acıl su yere gıdip calısabılırmısın pztsıe cvnı al gel dedi.Gerçekten maddi çıkmazda olugumdan sonunda bı ıs bulmanın heyecanı ıle çıktım gıttım.

Markete gıttıgımde adam bıze haber verılmedı dedi kadın sonra onları arayıp durumu anlattı geldıgım andan ıtıbaren ordakı adam surat yapıyor kızgın kızgın laf çarpıyor falan sabredıyorum olabıldıgınce olumlu davranıyorum dısarı stand kuruldu ben o buz gıbı havada kazakla duruyorum.Kadın bana kalın bı kazak uzerıne onluk gıy demıstı.Önluk yokmus bıde adamların pıs gomlegını gıydırttıler.Yandakı dukkanlardakı adamlar aksama kadar kestı.Koca koca adamlar utanmazlar!Yetmedı o buz gıbı havada 11 den aksam 6 ya kadar dısarıda bekledım bıldıgınız dondum !

Su almıstım ıcip iceri bırakmıstım almak ıcın sonradan gırdım mıllet yemekte adam bana dusman gıbı bakıyor ne dıye geldın der gıbı ıstersen ekmek al ye dedi.Yok tsk ederım ac degılım deyıp cıktım.O bakıs ne adam naptım ben sana !

Aksam oldu sokakta gelen gecen yok ben hala dısarıda bekletılıyorum ne zaman cıkıcam dıye soruyorum haber verır dıyorlar artık oturdum kaldırıma beklıyorum gelen gecen yok sonucta zorla bekletıyorlar dısarda sonunda adam geldı oturan gelın standı topla temızle dedı.

Kalktım temızledım ıcerıde ızgarayı fılan yıkamaya gırdıgımde sogukmuydu dedi evt cok soguk dedım.Gelseydın ıcerı dedi.E adam sen ıcerı gır demedınkı nasıl standı bırakıp gıyereyım.!Cıkmadan once cay alsaydın dedi bu saate kadar bı bardak ıkram etmedınızkı !İstemıyorum dedim son dkya kadar olumlu davranıp cıktım.

Paramı benı gonderen mı verıyor onlarmı verıyor bılmedıgımen paramda kaldı kesın 3 5 kurustur bu ezıyete degmezdı.

Zulumdu resmen.Salaklıkmı ettım giderek acaba.

aycanım benim kıyamam ya ne eziyet etmişler sana öyle :47:
bir arkadaşımda yapmıştı 35 tl almıştı canım

olan olmuş canım..

ilk sefer olur böyle şeyler..

Bu da sana tecrübe olmuş..üzülme..:38:

Hayat böyle malesef..insanlar acımasız..
bir daha bu tarz işe gitmezsin..:38:

ama paranı da al..2 kuruş 2 kuruştur..

olan olmuş canım..

ilk sefer olur böyle şeyler..

Bu da sana tecrübe olmuş..üzülme..:38:

Hayat böyle malesef..insanlar acımasız..
bir daha bu tarz işe gitmezsin..:38:

ama paranı da al..2 kuruş 2 kuruştur..

Acaba verecekler mı oda aklıma gelıyor.Ve sanırım üşüttüm bogazlarım acıyor burnumu çekiyorum falan.Azıcık ınsaflı olamazlarmıydı ? Ne suratları ne trıplerı vs zoruma gıtmedı ah o soguk yok mu :( Tir tir titredim bı gec 5 dk ıcerıde ısın demedıler iş bıtıpte cıkacagım zaman dalga gecer gıbı gecseydın ıcerı demelerı yok mu :( Çok zoruma gıttı.

Canım paranı onlar değil seni arayan ajans verir bende yaptım öğrenci iken oluyor öyle tipler özellikle yerel küçük marketlerde bi migros vs vb marketlerde olmaz mesela tecrübeliyim ben bu konuda :)

Son düzenleme:
Bu rezil çalışma şartlarında sana da yapmışlar yapacaklarını (allahlarından bulsunlar)resmen eziyet etmiş aptallar(acayip uyuz olurum böyleşeylere) üzme tatlı canını seni kaybettikleri için kafalarını taşlara vursunlar;)) yakın zaman da güzel(kendi standartlarında)bir iş bulursun umarım çok geçmiş olsun...:((

Bu rezil işverenlerin yüzünden satış/ pazarlama sektörü öcüü gibi görülüyor
Çalışma şartlarını iyileştirmeden seni soğuğun ortasına nasıl dikebildi vicdansızlar
Birde dalga geçer gibi içeri gelseydin demişler
Genelde küçük marketler yapıyor bunu
Büyük perakendecilikte bu durumdaysa ölelim o zaman...

bende bi ara yapmıştım ama market içerisindeydim..rahattı yanı soğukla uğraşmadım çok şükür..paranı da ajans bankaya yatırır genelde..bizde öyleydi hesap açmışlardı hesabımıza yatırıyorlardı.ama kısa süreliyse elden vereceklerdir..irtibatı koparma..

canım yaa cok kotu bır gun gecırmıssın gercekten .

calısma sartları gercekten cok kotu .bu sogukta

sabahtan aksama kadar dısarıda bekletırlır mı yaa

cok vıcdansızlar .sevgı_ meleği arkadasa katılıyorum ,

kucuk marketlerde calısma sartları malesef boyle kotu :(

Canım aynı işimi yaptık bilmiyorum ama benzer geldi..ben farklı ajanslarda tanıtım yaptım hiç sorun yaşamadım dört dörtlük yerlerdi hatta sevgilim izin verse şuan işsiz oldugum için yine yapmak istiyorum.Numaralarını sildim ama eger istanbuldaysan ajans ismi falan verebilirim yada netten telefon numarası bulurum.Bende 3 gün bir yerde yapmıştım günlük 40 tl veriyorlardı..çok pis bir yerdi bırakıp gidiyorlardı köfte tanıtıyordum 50 adet köfte 3.5 tl falandı inan insanlara vermekden çekiniyordum çünkü çok pisti satılsında gerisi önemli degil gibi davranıyorlardı :47: Paranı bırakma ne diye bırakacaksın neticede 1 gün boyunca donmuşsun soguktan o senin hakkın..Hem kaç kişi böyle parasını bırakıp gidiyor biliyormusun adamlara o para yeter valla :47:

Vicdansızlığa bak ya :53: Geçmiş olsun, ben okurken sinirlendim. Sizi düşünmek bile istemiyorum:20:

Arkadaşlarında dediği gibi alacağın para şunun şurasında 3- 5 kuruş birşey. Maddi çıkmazda olabilirsin buna bir lafım yok ama sağlığından bari olma . Böyle düşüncesiz insanların yanında çalışmaktansa ve bu düşüncesizliklerinden dolayı 11 'den 6 'ya kadar o soğuk havada ter kokulu pis gömleğin içinde, yaşındandan başından utanmayan adamların yan yan bakışlarına resimlik edeceğine , bir iki gün daha bekleseydin daha iyiydi.. Değmez çünkü bak hem paranı alamadın hemde biraz daha kalsan o soğukta hasta olurdun ama olmadın.. Sinirlenmekte haklısınız , geçmiş olsun diyelim..
:34:

o tür seyler genelde marketin icinde yapilir hayret
ayrica para falan hic önceden konusulmadi mi?
acemisin heralde
önce kendine bir ajans bul
ve tattirim degilde
fuar,konser,dügün gibi isleri al
onlar hem rahat
hemde parasi cok iyidir
cok calistim ben :)

seni gönderen veriyor cnmmm:34::34:
seni arayan telefonu 1-2 kere çaldırbonlar seni arar cnmmm:34:

genel olarak stand işleri böyle oluoyyor cnm ya bnde yapmştm sen öndan çekindysen başka biriyle slm laşsaydın onlar sana çay falan verirdi ayrıca genel olarak çay ikram etmezler zaten sen sohbet kurduğun birine sorup ona göre hareket edersin :34:

canım senın marketle alakan yok senı oraya gönderenle halletceksin para işini ve markettekiler sana şurdan kalk şuraya otur bile diyemezler

oraya gidince kafana göre takıl çay al üstüne kalın mont giy aman ha bu havada kazakla durulur mu gözünü seveyim

sana biri birşey derse bilmemkim hanımla konuşun de

böyle olmaz hasta olup yatağa düşcen astarı yüzünü geçicek.

onlar sana birşey diyemez ayrıca yemek molan olur onuda kullan git içerde onların oturduğu yerde otur diycem ama anlattığına göre adam tam bir hayvanatmış...

bidaha gidersende içeri stand kurdur ben dışarda duramam de yazık günah kışın soğukta durulur mu

kurmazlarsada ara sorumlu kadını söyle benı dışarda bekletiyorlar diye.

Çoktan hasta oldum bogazlarım acıyor.Çok üsüyorum.Paramı alıcam dedıgınız gıbı 3 5 kuruş olsada dondum o sogukta.İkram beklemedım ben aksama dogruda montumu gıydım.O hale bıldıgınız dondum.Çay vs beklemedım sadece dalga gecer gıbı davranmaları geldıgımen berı laf carpmaları zoruma gıttı tabı en zorlayan soguk oldu.İlanda yazan numarada verılen ısım elif tı aynı ılandakı numara aradı cep telf verdı benı caldır ararım dıye yalnız ısmının esra olugunu soyledı acaba cok mu takılıyorum bu detaya ayrıca bugun aradım ajns nerede dıye ama dunde bugunde aradıgımda acmadı calıyor ama cvp yok.

Eger dısarıda bekletıceklerse hayatta gıtmem.Saglıgımdan olamam kusura bakmasınlar.

Sucuk tanıtımı yapıyordum.2 kangal sucuk parasını fırmadan alacaklarını konusuyorlardı tattırıma verdıklerıyse 1.5 kangaldı ondada turlu laf edıyorlardı ınce dogra herkese verme,cocukların babası yada annelerı neden kızıma vermedın deyınce ne dıyecegım.Yada koca koca genc kızlar ıstedıgınde hayır ıyemıyorum.Yada kucuk bı cocuk canı cekıp ısteyınce içim parcalanıyor.Kendılerı sagdakı soldakı dukkandan tanıdıkları gelıp atıyolar agızlarına sorun olmuyor sucugun yarısını ceplıyorlar sorun olmuyor.Benım tattırmam sorun oluyor.Bunu ajansa soyleyecegım acıkcası.

Yüce Rabbim Yanına bırakmaz merak etme sen allaha havale et rabbim in sopası yok bir gün oda zor duruma düşer sıkma canını

Canım kıyamam sana böyle şeyler benim bildiğim marketlerin içinde olur daha iyi ajanslar falan var onlara basvur istersen

ben fuarlarda öyle yapmışımdır ama açık saçık giyinen değil de normal pantolon gömlek giyip sadece broşür filan veren kızlar oluyor ya, bence marketlere gitme fuarlara git daha nezih oluyor canım. Ayrıca marketlerin günlüğü çok ucuz oluyor ben kaç sene önce günlüğü 50 tl ye çalışıyordum fuar 4-5 gün sürüyor mesela 200 tl kazanmış oluyordum baya para biriktirdim o dönemde.

senin gibi bi şey de benim başıma gelmişti. CNR expo merkezinin girişinde çalışmıştım gelen ziyaretçilere giriş kartı basılıyor bilgisayara bilgilerini giriyoruz neyse rahat bir işti ama vicdansızlar 2 ay paramı vermemişlerdi ve vericez diyorlardı ben metroyla filan gidip bi sürü yol parası veriyordum beni parasız geri gönderiyorlardı. en son annem onlara ihtar çekti sizi şikayet edicez diye resmi kurumlara, sonra gittim paramı verdiler ben dedim ki sizle çalışmak istemiyorum beni bi daha aramayın(bana iş mi yok yani) onlar da biz de senle asla çalışmayız buraya gelme dediler. kadının adı da çiğdem hanım mıydı neydi, burda onları deşifre ediyorum bilerek çünkü çok kötü bişi yaptıkları, öğrencileri 3 kuruşa çalıştırıyorlar aylarca paralarını vermiyorlar. YANİ CNR a gitmeyin sakın bunu da herkese anlatıyorum. bu arada elimde resmi belge yok kanıtla deseler yapamam tabi çünkü kendileri öyle çalıştırdılar uyanıklar.

Back
X