Doğal Saç Bakım Kürleri Salardaki beyazl gidermek iin

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

nerissa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
117
2
96
İstanbul
Az önce bi sitede okuyordum suna dumankayanın bi tarifini gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim;1 adet soğan ve 5 diş sarımsağı blender da ezin. 1 yumurta sarısı ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyerek krem kıvamına getirin, saçınıza sürün. 1 saat bekletin. Haftada 1 gün uygulayın.(alıntıdır)
Saçlardaki beyazlığı gidermek içinmiş.İşinize yarayabileceğini düşündüm.sevgilerle....

valla suna dumankaya olduğu için birazda o yüzden güvenerek yazdım canım.
inşallah bi faydası olur.

lisedeyken gazetede soğan ve sarımsaklı bi tarif görmüştüm ozaman yaklaşık 30 tel beyaz saçım vardı bi kaç ay yaptım sonra kokusuna dayanamıyarak bırakmıştım.. ya o tarif etki etti ya döküldüler artık tek tel beyazım yok

benim saçlarım siyah ara ara beyazlarımın çıktığını gördüm-daha da fazlalaşmasından korkuyorum-bende denemeyi düşünüyodum bu tarifi ne zamandan beri---ama kokusu yıkansa bile geçmemesinden korkuyodum-yıkandıktan sonra geçiyo mu??---

kızlar benimde anneannem yapardı cevizin kabuklarını kaynatıp saçlarını durulardu saç dökülmesinide durduruyormuş beyazlarıda yok ediyormuş

ben bu karısımı akşam yaptım sanki canlandı işe yaradı gibi
Ama akşamdan beri sac diplerim kasınıyor sebebi ne olabilir??
ayrıca saclarım gürleşir mi bu karısımla???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…