Salata da limon mu yoksa sirke mi kullanırsınız ?

evet canım. sirke genelde çoban salataya daha çok kullanıyorum ben bazende her ikisinide karıştırırım.

genelde tüm salatalara limon koyarım.eşimde bende sirkeyi salatada çok sevmiyoruz. közlenmiş patlıcan salatasına sirke koyuyorum sarımsak ve diğer malzemelere çok yakısıyo

limonsuz yiyemediğim için kesinlikle limon katarım çok az da sirke koyarım fazlası ağır oluyor.. Nar ekşisini bende çok severim...

genellikle nar ekşisi severim , ama çoban salataya sirkeyi, yeşil salataya da limonu daha çok yakıştırıyorum

limon, limon ,limon.
ağabeyim sirkeli salata sever limondan hazetmezdi, bende sirkeden.sonunda annem çareyi 2 çeşit soslu salata yapmakla buldu. salatada sirkeyi hiç sevemedim ben.

limonlu çok severim ama elma sirkesi ve limon ikis bir arada olursa da güzel oluyor.
üzüm sirkesini salatada sevmem.

limon benim ikinci sevgilim. çok severim. salatada mutlaka kullanırım.
üzüm sirkesinin kokusundan hoşlanmam. ama çoğu alanda sebze yıkamada,lavabo ovmada,cilt için falan kullanırım. elma sirkesi de çoban salatada iyi gidebiliyor ama tercihim limondan yana.
arada turşu suyuylada tatlandırırım salatayı.
maydonozlu salatalarda yoğurt suyu kullanırım. harika oluyor.

yazın domates salatasında koruk ekşisi kullanıyorum inanılmaz lezzetli oluyor..kışın nar ekşisi yoksa limon kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…