- Konu Sahibi incitanemtuana
-
opuyorumnanaktan eline sağlık nanuuuum.. opuyorumnanaktan
çok kolay ve zahmetsiz,annem çok yapar çok severim ben,ama ben salça manyağı olduğum için salçayı abartırımkaydirigubbakcemile3koyu olur kıvamı baya,aynısını yaptığımız için lezzeti öneririm yapmak isteyen arkadaşlarayerimsenibenellerine sağlık canımŞeniz
gerçekten çok güzel bir çorba bende yapıyorum arada bir,maydanoz eklemenizide tavsiye ederim lezzetine lezzet katıyor)
gerçekten çok güzel bir çorba bende yapıyorum arada bir,maydanoz eklemenizide tavsiye ederim lezzetine lezzet katıyor)
maydonozun yanina bir de salcayi kavurmadan önce bi tane domates icine rendeleyip kavurun, mmmmdaha lezzetli oluyo :)
ellerine sağlık çorban çok leziz gözüküyor cokacimcoookannem çok sever bu çorbayı tabi bende opuyorumnanaktan
Bu çorbayı çok severim tavuk suyu ile kuru nane eklenmiş olursa daha bir lezzetli oluyor.:icecream:
Babaannem geldi bak aklıma şimdi o fevkalade güzel yapar bu çorbayı sanki elinde ayrı bir lezzet varmış gibi kendim yapsam bile onun ki kadar lezzetli gelmiyor nedense.
Ellerine sağlık canım.
Bu çorbayı biz de çok severiz özellikle eşim :1rolleyes:
Ancak ben içine 2 ya da 3 tane domatesi rendeleyip koyyorum şehriyeleri koymadan önce. Salça genelde bu çorbaya koymuyorum ya da kaşık ucuyla ekliyorum. Ve pişmesine yakın biraz limon suyu ekliyorum. Domatesli şehriye çorbası oluyor. Çok sevdiğim bir yemek sitesinden bu şekilde alımştım tarifini böyle yapıyorum
Ama bu da çok leziz görünüyor
Zaten çorbasız bir hayat düşünemiyorum cokacimcoook
Ellerinize sağlık opuyorumnanaktan
aynısı yaparım. benim de annemin tarifidir. yalnız salçayla beraber şehriyeyi de kavurunca daha güzel oluyor tadı. 1 pakette tavuk bulyon. yeme de yanında yat.
bende tavuk haşlayınca hemen bu çorbayı yaparım tavuk suyuyla çorbanın içine küçük bir kuru soğan da doğrayıp rendelenmiş dometeside soğanla soteleyip tencereye koyuyorum üstünede kuru nane çok yakışıyor
ellerine sağlık canım bak şimdi canım çekti :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?