• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saldim biraktimkendimi...85kilo oldum!!!

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Merhabalar,
Burayi okudumu bazen ben kendi derdimden utaniyorum.
Neyse herkesin derdi kendine büyük.
Hayattimda hiç bir sey istediğim gibi yürümedi.kronik depressyon hastasi oldum.Artik mutluluk ne olduğunu bilmiyorum.Çalişmak zorundayim fakat çalişmasamda hayat hiç cekilmez.Eşim kalabaliği ve misafirliği sevmez.
Hep yalniziz .Ne düğünlere gideriz nede pikniğe .Hep monoton bir hayat.Senede bir kere evime misafir gelir .Misafir ağirlamasini bile unuttum.Arkadaşim yok.Zamasizliktan olmadi.
Ben yurtdisindayim ve burda arkadas bulmak daha zor.Bayanlarin coğu gündüz buluşuyorlar ama ben çalişiyorum.Hayatimda ne heves var ne hayal.Her şey bitti.Bende bittim tükendim.Hep kavaga gürültü ve benim mücadelemle buraya kadar geldik.
Bu arada ben kendimi biraktim.Kendime bakmaz oldum.Yiyorum yiyorum sikintidan .Yiyorum canimin yanmasindan.Yiyorum duygusal acliktan.Yiyorum mutsuzluktan.
Işte oldum 85 kilo ,boyum1,70.
Göbeğim çok cikiyor.Aynaya bak hic istemiyorum .Kendimden tiksiniyorum.
Kilo vermek istiyorum birsey oluyor ..
Ahhh boş ver ya sanki bir 10kilo az olsam ne olacak ne değişecek.
Güzel elbiseler giyinsem ne olacak salonami geziye cikacam.
Motivem hiç kalmadi.Kendimi motive etmem gerek .Bu salmak artik fazla olmaya başladi.Evimide artik toplamayi biraktim.Yemekleri düzenli ve özenli yapmiyorum.Oysaki iki çocuğum var.
Nasil tekrar eski enerjimi kazana bilirim?
Nasil positiv olabilirim?
Nasil tekrar kalbimde bir sevinc bir heves bir hayal oluştura bilirim?

Ilk önce o eşini insanlara alistir misafirsiz arkadassiz olur mu? Bak ikitane cocugunuz var onlarada yazik arkadaslari gelmek ister oynamak ister vs.
Haftasonu ailece gidin biryerlere düğünlere gidin o istemezsede siz cagarin misafir.bir iki mecbur alisacak.avm lere gidin cocuklariniz kucukse oyun parklarinda eglensinler sizede degisiklik olur kahve vs icersiniz.haftasonu hava guzel olunca al cocuklari cik parka gotur.herseyide kocanla yapma.
Calismak zorundaysan pratik yiyecekler yap hafta sonlari ailene guzel yemekler hazirlarsin cocuklarinida kat mutfaga hepbirlikte yapin vs.birlikte yuruyuse cikin.
Zira kilo konusunda ben de vermem gerekiyor ne zaman baslicam bilmiyorum.

Ilk önce o eşini insanlara alistir misafirsiz arkadassiz olur mu? Bak ikitane cocugunuz var onlarada yazik arkadaslari gelmek ister oynamak ister vs.
Haftasonu ailece gidin biryerlere düğünlere gidin o istemezsede siz cagarin misafir.bir iki mecbur alisacak.avm lere gidin cocuklariniz kucukse oyun parklarinda eglensinler sizede degisiklik olur kahve vs icersiniz.haftasonu hava guzel olunca al cocuklari cik parka gotur.herseyide kocanla yapma.
Calismak zorundaysan pratik yiyecekler yap hafta sonlari ailene guzel yemekler hazirlarsin cocuklarinida kat mutfaga hepbirlikte yapin vs.birlikte yuruyuse cikin.
Zira kilo konusunda ben de vermem gerekiyor ne zaman baslicam bilmiyorum.
Teşekür ederim..çok güzel bir yorum.
Dediklerin çoğunu zamaninda yaptim.
Benim çocuklarim artik delikanli oldu.
Anne babanin yaninda gezmek istemiyorlar.Hele biri evden hiç cikmak istemiyor.Yani dyomya ben derdimden utanmam gerek .Kac yaşina gelmiş kadinim halen nelerin peşindeyim.
Ama içimde kalan utku bir boşluk var .
Bu boşluğ ben dolduramazsam isterse 80 yaşinda olayim kalbimde bir burukluk olacak.

Merhabalar,
Hayattimda hiç bir sey istediğim gibi yürümedi.kronik depressyon hastasi oldum.Artik mutluluk ne olduğunu bilmiyorum.Çalişmak zorundayim fakat çalişmasamda hayat hiç cekilmez.Eşim kalabaliği ve misafirliği sevmez.
Hep yalniziz .Ne düğünlere gideriz nede pikniğe .Hep monoton bir hayat.Senede bir kere evime misafir gelir .Misafir ağirlamasini bile unuttum.Arkadaşim yok.Zamasizliktan olmadi.
Ben yurtdisindayim ve burda arkadas bulmak daha zor.Bayanlarin coğu gündüz buluşuyorlar ama ben çalişiyorum.Hayatimda ne heves var ne hayal.Her şey bitti.Bende bittim tükendim.Hep kavaga gürültü ve benim mücadelemle buraya kadar geldik.
Bu arada ben kendimi biraktim.Kendime bakmaz oldum.Yiyorum yiyorum sikintidan .Yiyorum canimin yanmasindan.Yiyorum duygusal acliktan.Yiyorum mutsuzluktan.
Motivem hiç kalmadi.Kendimi motive etmem gerek .Bu salmak artik fazla olmaya başladi.Evimide artik toplamayi biraktim.Yemekleri düzenli ve özenli yapmiyorum.Oysaki iki çocuğum var.

bak ne güzel boyun uzunmus kilon boyuna göre cok iyi. yani 160 olsan bu kiloya coktu abartma verilir.

sadece bir gün ver kendine ilk önce bir öğünden basla azalt sonra bir gün de sonra iki sonra üç zaten alısıyorsun

esinle problemlerini cözmeye odaklan

madem cok sıklıdın anlasmıyoraun cözmeye calıs kendini hapsetme

dünya hem süslü bir yer hem acı verici

bol bol gökyüzüne bak yıldızlara dünyanın küçüklüğüne.

instagramda bir hesap var 40 kilo vermiş bir kadın ona baktıkça vay be diyorum. Kadın resmen 10 yaş gençleşmiş. Bence bir yerden başlaman gerek 20 kilo versen fıstık gibi olursun ve emin ol ruhuna da iyi gelir.
O bayanı bende takip ediyorum fakat kadına eşi çok destek oluyor, çocuğa bakıyor en azından kadın sporuna gidiyor, benim eşimde sürekli zayıfla spor yap diyor ama çocuğa bakacak vakit ayıramıyor,

O bayanı bende takip ediyorum fakat kadına eşi çok destek oluyor, çocuğa bakıyor en azından kadın sporuna gidiyor, benim eşimde sürekli zayıfla spor yap diyor ama çocuğa bakacak vakit ayıramıyor,
Evet gerçekten onun eşine helal olsun kendisi de söylüyor eşim çok destek diye keşke her erkek öyle olsa.

eliptik bisikletim var evde benim, vermeye çalışıyorum belki sizde alabilirsiniz. Dışarıya çıkmaya vakti olmayanlara birebir.

Teşekür ederim..çok güzel bir yorum.
Dediklerin çoğunu zamaninda yaptim.
Benim çocuklarim artik delikanli oldu.
Anne babanin yaninda gezmek istemiyorlar.Hele biri evden hiç cikmak istemiyor.Yani dyomya ben derdimden utanmam gerek .Kac yaşina gelmiş kadinim halen nelerin peşindeyim.
Ama içimde kalan utku bir boşluk var .
Bu boşluğ ben dolduramazsam isterse 80 yaşinda olayim kalbimde bir burukluk olacak.

Fit to fat to fit diye yabancı bir program izliyorum, fitness hocaları zayıflamayı isteyen insanları motive etmek için önce kendileri 20-30 kilo alıyorlar sonra 4 aylık bir süreçte 100 kilonun üstündeki insanlarla beraber zayıflıyorlar, amaç empati yapmak ve karşılarındaki insanların başarmaları için motive etmek, orada çok güzel birşey söylüyorlar hayatta bir kere bencil olun diyorlar, eşleriniz çocuklarınızı bir kenara bırakın ve kendiniz için bencil olun.

Boyunuza göre çok kilonuz yok, kendiniz için bencil olun, sağlığınız için kilo vermekle başlayın işe, eşiniz dışarı çıkmıyor diye sizde kendinizi eve kapatmayın, düğüne de gidin pikniğe de.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu zamana kadar eşiniz istemiyor diye misafir ağırlamamışsınız, eşiniz istemiyor diye düğünleri, piknikleri unutmuşsunuz, hep eşiniz ve çocuklarınız için yaşamışsınız, artık kendiniz için yaşama zamanı.

Önce kendinize bir kilo hedefleyin kilo verin sonra saç şeklinizi rengini değiştirin, belki giyim tarzınızla oynarsınız, hobiler bulun, spora gidin, hayatı yeniden sadece kendiniz için keşfedin.

Evde leslie filan yapabilirsin cocuklar uyuyunca.. dugune gitmiosa sen cocuklarin kac yasinda bilmiyorum onlarida al git... hic birsey yapmak istemeyen es gercektencok zor. Ama zayifladikca daha cok seveceksin kendini..

Merhabalar,

2 güzel evlattan başka daha güzel movitqasyon ne olabilir ki? Onların üniveriste mezuniyeti, evlilikleri torunların bunların hepsini görmek istemez misin ? Bunları görebilmen için sağlığının yerinde olması, fiziksel olarak eksik olmaman gerekiyor. En önemlisi cocuklarını güzel bir ruh haliyle yetiştirmen lazım. Toparla kendini. Kendini spora ver! yürü. çalışıyorum olmuyor deme. evde yapılan bir sürü spor programları var. Ekmek-Şekeri hayatından çıkar. kilolar gittikçe yüzün gülecek.. ahadi bakalım.

hayata dönmen lazım senin acilen kısa bir tatil sana iyi gelebilir eğer eşin istemiyorsa turlarla tek başına git. kendini biraz topla ortamını değiştir

Hepsinin sebebi içsel mutsuzluk.
Öncelikle hayattan keyif almanın yollarını bulmak gerekiyor.

Benim de 10 kilo fazlam var.

3 kilo alsa yediğine dikkat eden insanlara hayranım.
Hala hamur falan götürüyorum.
Bak şimdi benim de moralim bozuldu yaa ne yapsak :(

İş çıkışı spora git. Haftasonları yürüyüş yap,dönüşte otur biyerde kahvaltı yap,kahveni iç. Eşin sana uymuyor diye hayattan mı vazgeçiyorsun ?

Arkadaşım bu hayatta insanlar arkadaş için yaşamazlar.Varsın etrafında kimse olmasın sen çocukların eşin için hayatını güzelleştirmelisin. Ayrıca çocuğukların kaç yaşında bilmiyorum fakat onlarla birlikte aktivite yerlerine yazılabilirsin hem orada diğer annelerle tanışır kaynaşırsın.

Back
X