- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Teşekür ederim..çok güzel bir yorum.Ilk önce o eşini insanlara alistir misafirsiz arkadassiz olur mu? Bak ikitane cocugunuz var onlarada yazik arkadaslari gelmek ister oynamak ister vs.
Haftasonu ailece gidin biryerlere düğünlere gidin o istemezsede siz cagarin misafir.bir iki mecbur alisacak.avm lere gidin cocuklariniz kucukse oyun parklarinda eglensinler sizede degisiklik olur kahve vs icersiniz.haftasonu hava guzel olunca al cocuklari cik parka gotur.herseyide kocanla yapma.
Calismak zorundaysan pratik yiyecekler yap hafta sonlari ailene guzel yemekler hazirlarsin cocuklarinida kat mutfaga hepbirlikte yapin vs.birlikte yuruyuse cikin.
Zira kilo konusunda ben de vermem gerekiyor ne zaman baslicam bilmiyorum.
Merhabalar,
Burayi okudumu bazen ben kendi derdimden utaniyorum.
Neyse herkesin derdi kendine büyük.
Hayattimda hiç bir sey istediğim gibi yürümedi.kronik depressyon hastasi oldum.Artik mutluluk ne olduğunu bilmiyorum.Çalişmak zorundayim fakat çalişmasamda hayat hiç cekilmez.Eşim kalabaliği ve misafirliği sevmez.
Hep yalniziz .Ne düğünlere gideriz nede pikniğe .Hep monoton bir hayat.Senede bir kere evime misafir gelir .Misafir ağirlamasini bile unuttum.Arkadaşim yok.Zamasizliktan olmadi.
Ben yurtdisindayim ve burda arkadas bulmak daha zor.Bayanlarin coğu gündüz buluşuyorlar ama ben çalişiyorum.Hayatimda ne heves var ne hayal.Her şey bitti.Bende bittim tükendim.Hep kavaga gürültü ve benim mücadelemle buraya kadar geldik.
Bu arada ben kendimi biraktim.Kendime bakmaz oldum.Yiyorum yiyorum sikintidan .Yiyorum canimin yanmasindan.Yiyorum duygusal acliktan.Yiyorum mutsuzluktan.
Işte oldum 85 kilo ,boyum1,70.
Göbeğim çok cikiyor.Aynaya bak hic istemiyorum .Kendimden tiksiniyorum.
Kilo vermek istiyorum birsey oluyor ..
Ahhh boş ver ya sanki bir 10kilo az olsam ne olacak ne değişecek.
Güzel elbiseler giyinsem ne olacak salonami geziye cikacam.
Motivem hiç kalmadi.Kendimi motive etmem gerek .Bu salmak artik fazla olmaya başladi.Evimide artik toplamayi biraktim.Yemekleri düzenli ve özenli yapmiyorum.Oysaki iki çocuğum var.
Nasil tekrar eski enerjimi kazana bilirim?
Nasil positiv olabilirim?
Nasil tekrar kalbimde bir sevinc bir heves bir hayal oluştura bilirim?
O bayanı bende takip ediyorum fakat kadına eşi çok destek oluyor, çocuğa bakıyor en azından kadın sporuna gidiyor, benim eşimde sürekli zayıfla spor yap diyor ama çocuğa bakacak vakit ayıramıyor,instagramda bir hesap var 40 kilo vermiş bir kadın ona baktıkça vay be diyorum. Kadın resmen 10 yaş gençleşmiş. Bence bir yerden başlaman gerek 20 kilo versen fıstık gibi olursun ve emin ol ruhuna da iyi gelir.
Evet gerçekten onun eşine helal olsun kendisi de söylüyor eşim çok destek diye keşke her erkek öyle olsa.O bayanı bende takip ediyorum fakat kadına eşi çok destek oluyor, çocuğa bakıyor en azından kadın sporuna gidiyor, benim eşimde sürekli zayıfla spor yap diyor ama çocuğa bakacak vakit ayıramıyor,
Teşekür ederim..çok güzel bir yorum.
Dediklerin çoğunu zamaninda yaptim.
Benim çocuklarim artik delikanli oldu.
Anne babanin yaninda gezmek istemiyorlar.Hele biri evden hiç cikmak istemiyor.Yani dyomya ben derdimden utanmam gerek .Kac yaşina gelmiş kadinim halen nelerin peşindeyim.
Ama içimde kalan utku bir boşluk var .
Bu boşluğ ben dolduramazsam isterse 80 yaşinda olayim kalbimde bir burukluk olacak.
Merhabalar,
Burayi okudumu bazen ben kendi derdimden utaniyorum.
Neyse herkesin derdi kendine büyük.
Hayattimda hiç bir sey istediğim gibi yürümedi.kronik depressyon hastasi oldum.Artik mutluluk ne olduğunu bilmiyorum.Çalişmak zorundayim fakat çalişmasamda hayat hiç cekilmez.Eşim kalabaliği ve misafirliği sevmez.
Hep yalniziz .Ne düğünlere gideriz nede pikniğe .Hep monoton bir hayat.Senede bir kere evime misafir gelir .Misafir ağirlamasini bile unuttum.Arkadaşim yok.Zamasizliktan olmadi.
Ben yurtdisindayim ve burda arkadas bulmak daha zor.Bayanlarin coğu gündüz buluşuyorlar ama ben çalişiyorum.Hayatimda ne heves var ne hayal.Her şey bitti.Bende bittim tükendim.Hep kavaga gürültü ve benim mücadelemle buraya kadar geldik.
Bu arada ben kendimi biraktim.Kendime bakmaz oldum.Yiyorum yiyorum sikintidan .Yiyorum canimin yanmasindan.Yiyorum duygusal acliktan.Yiyorum mutsuzluktan.
Işte oldum 85 kilo ,boyum1,70.
Göbeğim çok cikiyor.Aynaya bak hic istemiyorum .Kendimden tiksiniyorum.
Kilo vermek istiyorum birsey oluyor ..
Ahhh boş ver ya sanki bir 10kilo az olsam ne olacak ne değişecek.
Güzel elbiseler giyinsem ne olacak salonami geziye cikacam.
Motivem hiç kalmadi.Kendimi motive etmem gerek .Bu salmak artik fazla olmaya başladi.Evimide artik toplamayi biraktim.Yemekleri düzenli ve özenli yapmiyorum.Oysaki iki çocuğum var.
Nasil tekrar eski enerjimi kazana bilirim?
Nasil positiv olabilirim?
Nasil tekrar kalbimde bir sevinc bir heves bir hayal oluştura bilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?