Saldım kendimi :((((

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Evet arkadaşlar evlendikten sonra kendimi saldımmm...Kilo aldım,kendime eskisi gibi bakmaz oldum,saçlarımı bile taramıyorum...eee haliylede aynayada bakmak istemiyorum ...Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama içimden gelmiyor...Bu durumdan çok rahatsız oluyorum...

kendine bakmak içinden gelmesi lazım.kadınların dönem dönem bu tarz şeyleri oluyo salıyo kendini.ama bence istemeyerek de olsa bi kuaföre git saçını boyat sonra dışarı çıkarken (istemesen bile) makyaj yap öyle çık.eminim ki o bakımlı halin görünce neden ben kendime bakmamışım diyeceksin.

aldırma sende öyle devam et...................................................................

Haklısın buna ihtiyacım var...Bakımlı bayanlara çok özeniyorum ama kendime bakamıyorum işte...

Haklısın buna ihtiyacım var...Bakımlı bayanlara çok özeniyorum ama kendime bakamıyorum işte...

sen de neden onlar gibi olmayasın?ne eksiğin var onlardan?onlar senden farklı olarak kendine bakıyo o kadar.ben de bazen dışarı çıkarken makyaj falan yapmam saç baş dağını çıkarım sonra bi bakarım ki kadınlar ne güzel giyinmiş kendimi daha çok kötü hissederim.ertesi gün dışarı çıkarken bu defa saçıma özen gösteririm makyajımı yaparım.kadınlar saç baş makyaj yaptı diye erkeklere süslenecek anlamına gelmez aksine daha çok kadınlar için süsleniriz

Evet kadınlar için...kendimi çok paspal hissediyorum şuanda

ay ya bende aynı durumdayım off 10 kilo aldım haliyle çirkin oldum insan kilo alınca kendine bakmakta istemiyor giyinmek süslenmekte eşim arada bi laf bile sokuyor ama olmuyor zayıflayamıyorum 2 gün diyet sonra bozuyorum nolucak halim bilmiyom :S

Bakım ya da bakımsızlık elde olan bişiy değil bence.
Bir kere nasıl başlarsa öyle gidiyor.
İnsan 3 gün makyaj yapınca,4. gün yapmayınca bir boşluk hissediyor.
Mesela benim kuaför günlerim bellidir,eğer o gün gitmezsem huzurum kaçar.
Bence siz de bir yerden başlayın gerisi geliyor zaten.
Sonra isteseniz de salamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…