Saldırya uğradım fikirleriniz bekliyorum .

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Arkadaşlar o kadar berbat bir güne başladım ki size anlatmak ve özellikle Avukat arkadaşlardan fikir istiyorum.

Benim parti yüzünden ve çeşitli sebepler ile görüşmediğim kavgalı olduğum bir komşum var. Kendisi ile münasebeti kestim kavga sebeplerimi bir ara anlatırım ama şu an önemli olan bugun kü yaşadıklarıma istinaden vermenizi beklediğim cevaplar.

Biz üç katlı bahçeli evin bahçe katında kirada oturuyoruz. Bahçe bize ait (ev sahibi bu şekilde belirtti) ve dolayısı ile bahçe kapısının ordan da çıkış yolu var .Fakat apartmanın normalde farklı bir çıkışı daha var genelde herkes ordan geçiyor çünkü diğer yer bizim evimizin önü olduğu ve biz oturduğumuz için kimse kullanmıyor. Bu kavgalı olduğum insan ise bizim apartmanda oturmuyor nun evi başka yerde bizim apartmana misafirliğe gelmiş Bu kadın bir değil iki değil sürekli bizim bahçemizin önünden geçti diğer yer olmasına rağmen . Bir kaç kere sesimiz çıkarmadık en sonunda geçerken yakaladım ve burdan geçmiyoruz yanlız evimin önü dedim. Çıkmışken tekrar girdi ve geçiyorum işte bak çok güzel geçiyorum dedi . Yanında da çocuk var . Bak dedim geçemezsin yanında çocuk var sana bişi yapmak istemiyorum. Uzunca tahrik etti beni çocuğun hatrına sesimi çıkarmadım . En sonunda yukardaki kadın geldi onu görür görmez cesaret alarak direk üstüme saldırdı ve üstüme çıktı. İşe gidiyordum karakola gidemedim zaten olayın etkisinden ne yapacağımı da şaşırdım. Hala da etkisindeyim yaklaşık iki saattir konu açacam diye bekliyorum ekranın kaşısında . Ömrümde böyle bir şey yaşamadım bu kadar kalitesizlik gene hiç. Ayrıca tekken sesini çıkarmayıp sadece tahrik edip başkası varken üstüme saldırması benim boş anımdan faydalanması ayrı bir kaliteszlik. Ben şimdi darp raporu alamadım zaten geçti darplı yer. Ama şikayet edebilrim sanırım şünkü evimin önünde bana saldırdı. Ayrıca hakaret de var. Ben birde annesinin babasının ayrı olup aynı evde oturup babasının maaşını aldığı olayı da söylemek istiyorum . Sizce bu durumda bu zamana kadar sustuğum için bana bir şey derlermi.Her iki konuda da şikayet etmeli miyim benim suçlu olduğum bir durum var mı ? Ben kendime güveniyorum ama yine de oraya gittiğimde bana farklı soru sorarlarsa haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.
Beni bu konuda aydınlatırsanız fikir verirsenin şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
siz yine de hastaneye gidip darp raporu alıp şikayetinizi yapın.

annesinin maaş durumu ise yoruma açıktır. beraber yaşayan herkes evli olmak zorunda değil. benim yorumum ve düşüncem bu yönde olmasa bile kanunen ne yapılabilir bilemiyorum. ama kimse şimdiye kadar sustunda şimdi mi şikayet ediyosun demez.

Sende çocuk olmasa bişey yapardım ama zor tutuyorum gibi bişey demişsin
Başlangıcı yanlış
O da epey çirkefmiş birini görünce cesarette toplamış Allah ne verdiyse artık

Parti yüzünden mi tüm bunlar sahi
Önce insan olalım, sonra siyasi görüşümüz olsun, onu da maganda gibi tutmayalım mümkünse

Keske ise fln gitmeden direk solugu karakolda alsaydin.ama olsun gene de gec sayilmaz.direk git olaylari oldugu gibi anlat.maas olayini yeni ogrendigini soylersin.

Arkadaşlar o kadar berbat bir güne başladım ki size anlatmak ve özellikle Avukat arkadaşlardan fikir istiyorum.

Benim parti yüzünden ve çeşitli sebepler ile görüşmediğim kavgalı olduğum bir komşum var. Kendisi ile münasebeti kestim kavga sebeplerimi bir ara anlatırım ama şu an önemli olan bugun kü yaşadıklarıma istinaden vermenizi beklediğim cevaplar.

Biz üç katlı bahçeli evin bahçe katında kirada oturuyoruz. Bahçe bize ait ve dolayısı ile bahçe kapısının ordan da çıkış yolu var .Fakat apartmanın normalde farklı bir çıkışı daha var genelde herkes ordan geçiyor çünkü diğer yer bizim evimizin önü olduğu ve biz oturduğumuz için kimse kullanmıyor. Bu kadın bir değil iki değil sürekli bizim bahçemizin önünden geçti diğer yer olmasına rağmen . Bir kaç kere sesimiz çıkarmadık en sonunda geçerken yakaladım ve burdan geçmiyoruz yanlız evimin önü dedim. Çıkmışken tekrar girdi ve geçiyorum işte bak çok güzel geçiyorum dedi . Yanında da çocuk var . Bak dedim geçemezsin yanında çocuk var sana bişi yapmak istemiyorum. Uzunca tahrik etti beni çocuğun hatrına sesimi çıkarmadım . En sonunda yukardaki kadın geldi onu görür görmez cesaret alarak direk üstüme saldırdı ve üstüme çıktı. İşe gidiyordum karakola gidemedim zaten olayın etkisinden ne yapacağımı da şaşırdım. Hala da etkisindeyim yaklaşık iki saattir konu açacam diye bekliyorum ekranın kaşısında . Ömrümde böyle bir şey yaşamadım bu kadar kalitesizlik gene hiç. Ayrıca tekken sesini çıkarmayıp sadece tahrik edip başkası varken üstüme saldırması benim boş anımdan faydalanması ayrı bir kaliteszlik. Ben şimdi darp raporu alamadım zaten geçti darplı yer. Ama şikayet edebilrim sanırım şünkü evimin önünde bana saldırdı. Ayrıca hakaret de var. Ben birde annesinin babasının ayrı olup aynı evde oturup babasının maaşını aldığı olayı da söylemek istiyorum . Sizce bu durumda bu zamana kadar sustuğum için bana bir şey derlermi.Her iki konuda da şikayet etmeli miyim benim suçlu olduğum bir durum var mı ? Ben kendime güveniyorum ama yine de oraya gittiğimde bana farklı soru sorarlarsa haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.
Beni bu konuda aydınlatırsanız fikir verirsenin şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle oradan geçmesi konusunda söz hakkınız yok, apartman ortak alanları hakkında epeyce deneyimim var, sözü edilen geçiş yeri apartman alanına dahilse kimseye geçme diyemezsiniz, evinizin önü olması bir şey değiştirmiyor, belediyenin kanunları böyle. Arka bahçeler, iki bina arası boşluklar, garaj alanları, apartman girişleri vs... hepsi ortak alan olarak geçer.
Darp raporu almadığınız için şikayetinizden bir şey çıkar mı bilemiyorum ama polise gidin mutlaka sizi yönlendirirler
Maaş konusunu da mutlaka sgk ya bildirin, hak yemektir bu, milyonlarca insanın hakkı var o parada, daha önceden bildirmemeniz bir şeyi değiştirmez, yeni öğrendim demeniz kafi

Sende çocuk olmasa bişey yapardım ama zor tutuyorum gibi bişey demişsin
Başlangıcı yanlış
O da epey çirkefmiş birini görünce cesarette toplamış Allah ne verdiyse artık

Parti yüzünden mi tüm bunlar sahi
Önce insan olalım, sonra siyasi görüşümüz olsun, onu da maganda gibi tutmayalım mümkünse
Milleti asıl tahrik eden konu sahibi bence de. Doğru söylemişsin dost.

Apartmanın iki yeri varsa istediği yerden geçer. Bahçe katının kiracısısınız apartman sahibi değil. Evet sizin için beelki hoş olmamış geçebilirdi diğer yerden ama bu ona kalmış bişey. Tapulu malınız değil. yol denen şey kamu malı.

Sana bişey yapmak istemiyorum demişsiniz ama değil bişey yapmak, yapana bile cevap verememişsiniz. Demek ki neymiş, başkasının yumruğunu yemeden keendi yumruğumuzu balyoz sanmıyormuşuz. Yanında çocuk olan insana sana bişey yapmak istemiyorum diye gürlemek pahalıya patlayabilirmiş.

Ben de saldırıya uğradım iğrenç bi durum ama yüzde yüz haklıyken uğradım. Haklı olduğumdan zerre şüphe duyulamazdı hatta herkesin haklı olduğumu ve hatta masum olduğumu bildiği bi durumdu. Maganda olduğunu herkes bilirmiş şahsın. Yani kimseye sana bişey yapmak istemiyorum rolü kesmemiştim. Saldırıya uğramak budur. Sizinkisi ters köşe olmuş. Haklı bulamadım. Samimi de bulmadım.

not: şimdiye kadar bilip sesinizi çıkarmadığınız maaş olayı ise bizleri bi konuda daha aydınlattı. Bin yıl yaşasın dediğiniz yılan size dokununca başını ezmeye kalkmışsınız. Demek ki neymiş, haksızlığa aramız iyiyken karşı çıkarsak adil, canımız yanınca karşı çıkarsak banane ne zararı varcı olurmuşuz.

Saldırıya uğramanızı haklı çıkartmaz ama maalesef kiracı da ev sahibi de olsanız apartmanın ortak alanlarını sahiplenemezsiniz. Siz başlatmışsınız o da gerisini getirmiş, sonucu da can sıkıcı olmuş.

Öncelikle oradan geçmesi konusunda söz hakkınız yok, apartman ortak alanları hakkında epeyce deneyimim var, sözü edilen geçiş yeri apartman alanına dahilse kimseye geçme diyemezsiniz, evinizin önü olması bir şey değiştirmiyor, belediyenin kanunları böyle. Arka bahçeler, iki bina arası boşluklar, garaj alanları, apartman girişleri vs... hepsi ortak alan olarak geçer.
Darp raporu almadığınız için şikayetinizden bir şey çıkar mı bilemiyorum ama polise gidin mutlaka sizi yönlendirirler
Maaş konusunu da mutlaka sgk ya bildirin, hak yemektir bu, milyonlarca insanın hakkı var o parada, daha önceden bildirmemeniz bir şeyi değiştirmez, yeni öğrendim demeniz kafi
Evet bahçe de çatı da ortak alana girer
Ama iş tadilata gelince orta kattakiler oralı olmaz :D
Maalesef böyleyiz, işimize ne gelirse..

Daha fazla geç kalmadan darp raporu alıp şikayetçi ol. Ayrıca devlet bir süredir evli olduğu halde maaş için boşananların peşinde ve aldıkları her kuruşu geri ödetiyor cezasıyla beraber. Derhal şikayet edilmeli. Bunu sadece kavga ettiğiniz için değil, vatandaşlık görevi olarak yapmalısınız. O edindikleri haksız kazanç bizim vergilerimizle ödeniyor.

Bak dedim geçemezsin yanında çocuk var sana bişi yapmak istemiyorum.
Bu cümleden yola çıkarsak aslında saldırıyı sen başlatmışsın. Neden bu kadar ters ve şiddetvari uyarı yaptın ki ? Daha yumuşak bir dil kullanabilirdin diye düşünüyorum. Ama ne olursa olsun mutlaka polise bildirmelisin..

Milleti asıl tahrik eden konu sahibi bence de. Doğru söylemişsin dost.

Apartmanın iki yeri varsa istediği yerden geçer. Bahçe katının kiracısısınız apartman sahibi değil. Evet sizin için beelki hoş olmamış geçebilirdi diğer yerden ama bu ona kalmış bişey. Tapulu malınız değil. yol denen şey kamu malı.

Sana bişey yapmak istemiyorum demişsiniz ama değil bişey yapmak, yapana bile cevap verememişsiniz. Demek ki neymiş, başkasının yumruğunu yemeden keendi yumruğumuzu balyoz sanmıyormuşuz. Yanında çocuk olan insana sana bişey yapmak istemiyorum diye gürlemek pahalıya patlayabilirmiş.

Ben de saldırıya uğradım iğrenç bi durum ama yüzde yüz haklıyken uğradım. Haklı olduğumdan zerre şüphe duyulamazdı hatta herkesin haklı olduğumu ve hatta masum olduğumu bildiği bi durumdu. Maganda olduğunu herkes bilirmiş şahsın. Yani kimseye sana bişey yapmak istemiyorum rolü kesmemiştim. Saldırıya uğramak budur. Sizinkisi ters köşe olmuş. Haklı bulamadım. Samimi de bulmadım.

not: şimdiye kadar bilip sesinizi çıkarmadığınız maaş olayı ise bizleri bi konuda daha aydınlattı. Bin yıl yaşasın dediğiniz yılan size dokununca başını ezmeye kalkmışsınız. Demek ki neymiş, haksızlığa aramız iyiyken karşı çıkarsak adil, canımız yanınca karşı çıkarsak banane ne zararı varcı olurmuşuz.
Noldu şimdi böyle yorum yağınca başın göğemi erdi :) yok yumruk yememm gerekiyormuş bilmenyemiş nasıl cevap verecektim acaba kadın boğazıma oturmuş . Ben insanlık edip çocuğun yanında olduğunu söylüyorum o anne olmuş ama çocuğunu zerre düşünmeden atlamış ya ben ona bişi yapsaydım o çcouk yere düşseydi. Ama olurmu ben cevap vermemişim gerçekten yorumunuz gereksiz ciddiye almadım iyi günler .:)

Çok geçmiş olsun

Yani benimde komşularım var
Kimisi aşırı gürültülü, karşı dairem üstelik
Ama sesini kıs yoksa ben çocuklar olmayınca kısmasını bilirim demedim :KK53:
Bir kere rica ettik, tamam deseler de uymadılar çünkü bağırarak konuşmayı adet edinmişler

Bu şahsımı ilgilendiren bir durum üstelik
Bana ne hangi kapının önünden ya da oy verdiği partiden
Yumruklarla mı görüşüne etki edeceğim ya da yol güzargahına etki edeceğim
İyi olmuş diyemem ama ilk alev de konu sahibinden gelmiş

Ayrıca konu sahibi tiyatral_34 tiyatral_34 bunca zaman maaş durumunu neden şikayet etmiyorsunuz
Hakkı gözettiğinizi sanmıyorum, bi nevi intikam adına yapacaksınız şu saatten sonra. Yoksa çoktan yapardınız

ben olsaydım napardım? insan gibi söylerdim . baktım hayvanlaşıyor
bende karsılık verırdım. agzına burnuna dalardım valla :KK53:

sende de tahrik var bıraz kusura bakma.. şikayet etmek ıstıyordun madem neden direkt karakola gıtmedın kı? sıcagı sıcagına daha iyi olurdu bence.

Noldu şimdi böyle yorum yağınca başın göğemi erdi :) yok yumruk yememm gerekiyormuş bilmenyemiş nasıl cevap verecektim acaba kadın boğazıma oturmuş . Ben insanlık edip çocuğun yanında olduğunu söylüyorum o anne olmuş ama çocuğunu zerre düşünmeden atlamış ya ben ona bişi yapsaydım o çcouk yere düşseydi. Ama olurmu ben cevap vermemişim gerçekten yorumunuz gereksiz ciddiye almadım iyi günler .:)
Biri size direkt olarak "sana bişey yapmak istemiyorum" deseydi "sen kimsin de bana bişey yapıcan" durumuna girerdiniz doğal olarak.

Böyle çamur insanlar da var evet yok demiyorum. Ama darp imasına ilk siz başvurmuşsunuz. Haklıysanız bile ki sanmıyorum haksız duruma düşmüş oldunuz.

Çok geçmiş olsun

Bir kere rica ettik, tamam deseler de uymadılar çünkü bağırarak konuşmayı adet edinmişler

Ayrıca bunca zaman maaş durumunu neden şikayet etmiyorsunuz
Hakkı gözettiğinizi sanmıyorum, bi nevi intikam adına yapacaksınız şu saatten sonra. Yoksa çoktan yapardınız
tabiki benden geldi çünkü zaten tahriki kendisi yaptı evimin önünden geçrek benim orda kapım açık herkes görüyor. Tabiki ev benim değil ve bana ait değil bahçe ama onun da bunu beni tahrik etmek için yaptığı aşikar. Yani kusura bakmayın ama neredeyse benim bo anımdan istifade edip üstüme çıkmasını ödüllendireceksiniz . Geçme diyecem tabiki beni tahrik edene ama haklıyım ama haksızım sonucu benim boğazımın üstüne oturması olamaz.

Çok geçmiş olsun

Ayrıca konu sahibi tiyatral_34 tiyatral_34 bunca zaman maaş durumunu neden şikayet etmiyorsunuz
Ben de işte böyle düşündüm. Sırf canı yandı diye. Bunca zaman susmuş. Gerçi neden ben annemin ya da babamın maaşını evliysem alamıyorum onu anlamadım da neyse o uygulama da saçma.

Teşekkür ederim:) geçti:) ya bizim de var böyle insanlar. Ama napabilirsin ben kimim de sokağa karışabilirim. Devletin malı değil mi kardeşim kapı benim önü devletin bu kadar basit. Devlet malı da halkın malı.

Back
X