Saldırya uğradım fikirleriniz bekliyorum .

Ben bahçemden geçene çıkıp da "buradan geçmiyoruz yalnız" diyemem açıkçası.. o bahçe apartmana ait neticede, farklı olsa duvarla çevrilirdi sadece sizin evden giriş çıkış olurdu. evimin önünden geçti diye uyardım biraz yersiz duruyor konuda, hem de çocukla geçerken.. ne var geçse insanlar, gelir evinin içine bakar, çıkarsın hayırdır diye, ama çok yersiz geldi bana.. evinin camları tam apartman girişine baksaydı, gelen geçene laf edemeyecektiniz sonuçta.. O bahçe sizin kullanımınızda size ait derken bir tek siz masanızı atar oturursunuz, balkon olmadığı için, anlamındadır o.. ama insanlar siz otururken bile geçer... bir de normal ilişkilerde hiç sormadan gelir oturur yanına komşu falan..
ha gelir bahçenize kurulurlar sizden izinsiz, gürültü yapar yer içer kirletirler, o zaman tamam, o zamanda bile önce ev sahibiyle konuşmak lazım bence.
sonu çok çok tatsız olmuş asla şiddetin bir açıklaması olamaz ama resmen karşınızdakini siz de tahrik etmişsiniz yanında çocuk olmasa.. diye..
pısırık tipler olsaydı ne güzel haddini bildirdim diyecektiniz, siz sözlü şiddet uygulamış olacaktınız..
dişli çıkmışlar.. hatta bir de direk saldırdıklarına göre çirkef.. ama kaşımışsınız sanki..
sgk konusunu da ben de kavga oldu diye şikayet etmezdim.
ama yine de ne kadar tahrik etmiş olursanız olun darp raporu alıp şikayet etmelisiniz.. ama şikayet sonucu ne olur onu bilememm tahrik varken.. bir de zaten çıkan sonuç sizin bahçenizden geçmeleriyle alakalı olmaz.. orası apartmana aitse giren çıkan herkes geçebilir. bahçeden de geçse işportacı muamelesi yapamazsınız apartmanda bir daireye gelen kişilere, üzgünüm.

Maaş olayından size ne, kaldı ki kalıbına uygun o. Şikayetçi olmaya değer bir yaran yoksa uğraşma ne çıkacak o işten? Gördüğün yerde çarp ağzına iki tane bos tehditler savurma.

Buna benzer birşey benimde başıma geldi. Bolca şahidiniz ve net bir kamera kaydınız var ise açın davayı. Yoksa hiç uğraşmayin. Benim şahidim olduğu halde suçsuzken suçlu durumuna düştüm. Darp raporum bile vardı. Sizde açarsaniz dava en fazla hükmün açıklanmasını geri bırakır. Ama mahkemeye gidip sürünmek bile caydirici olur bir daha yapamaz. Mahkemede üzerinize atılacak iftiralara ve yalanlara hazır olur ama.

Buraya konu açınca haklıyken haksız durumuna düşebileceğinizi bilin:)
Şikayette bulunabilirsiniz haklı da çıkarsınız ama tazminat parası 300 se tahrikten 100 e inebilir atıyorum.
Onun haricinde maaş olayını şikayet edin derim ihtiyaçları da olsa haksızlık bence haklı olarak gidip emekleriyle kazansınlar o parayı.
Ve bütün bunlardan sonra varsa arabanız kollayın her an çizik şçinde kalabilir evinizin önünden geçmeler artabilir hazırlıklı olun yani...
Ve atlamışım iftiralar da olacaktır:(üstelik iki kişiler..

Kadın durupdururken gelip atlamamış senin söyleyip de cesaret edemediğin şeyi o yapmış
Olay yeni olmuş gibi anlatmışsın ama izi geçti demişsin ayrıca hukukta ağır tahrik diye bişey var suçu hafifleten bi sebep bilemiyorum kiracısınız özel mülkünüz değil kişisel problem yüzünden geçme kapımdan diyosun anlıyorum tarışmalı olduğu birinin yüzünü görmeye bile tahammül edemez insan ama ilk saldıran sen olmuşsun söz ile!

Hiçbir gerekçe şiddeti onaylamayı haklı göstermez,evet tahrik var ama,herhalde gelin beni evire çevire dövün diyen de yok!Umarım şikayet etmişsinizdir!

Ciddi tahrık indirimi var karşınızdaki insanların.. Şiddeti makul gösteremez tabikide...

Maas olayına gelince coktan sıkayet etmenız gerekırdı.. Sımdı aranız kotu olunca degıl.. Simdi baslarına gelırse sizden geldıgını kesınlıkle bilecekler.. Daha cok tahrık edersiniz..

Kendinizi masum saymayın.. Sizde onlar kadar suclusunuz..

Maaş olayı çok çok önemli..
Böyleleri devleti ne kadar zarara uğratıyorlar..
Bunun eğer ispatlarsanız çok ciddi cezası var..
Tüm paralar geriye dönük faiziyle alınıyor..
Resmen dolandırıcılık bu..

Yani tamam çocuk bahçede oynayacak tabii ki ama komşu da haklı bir bakıma. Apartmanda sizin kapınızin önüne gelip 3 kat yukarı anne bana su gönder diye bağırsalar siz de istemezseniz.

Bu arada oturduğunuz yer nasıl bilmiyorum, cocugunuz belki buyuktur falan ama yine lütfen cocuklarınızı dışarı tek başına salmayin. O dışarıda oynuyorsa siz de dışarı çıkıp lütfen onu izleyin. Eskisi gibi değil zaman. 100 haneli köy yerinde bile evin bahçesinde oynayan çocuğu kacirabiliyorlar.

site cnm oturduğum yer,diyorumya her Allahın günü bahçede değilki cumartesi iniyor bazen pazar ,ayrıca bu hanımefendi bütün binanın kadınlarını toplayıp akşamın 23 üne kadar bahçede hhhaaaa hiiii hii hii biz de rahatsız oluyoruz ama tek kelime çıkıp rahatsız oluyoruz demiyoruz ,kameralar var çocuğumu görebiliyorum cnm ,

evet canım bilmiyorum gerçekten bunu bilecek yaştayım ve orda normal şartlarda bunu yaparak suçluyum. Ama kendisi de daha önce annem olmasa sen görürüsün diyen bir kadın beni thedit eden bir kadın bir bakıma bu sözünü yüzüne vurmak istedim . Am bunu siz de çok yi biliyorsunuz ki kavgalı olduğunuz bir insanın evinin önünden farklı bir yer olmasına rapmen geçmen hukuk dışında düşündüğümüzde o kadını çıldırtamk tahrik etmek demektri. Yahu bunu siz debiliyorsunuz neden şimdi ev senin mi imalarını apıyorsunuz hem güldürüyorsunuz hem de beyin hücrelerimi öldürüyorsunuz :)

Ayrıca ben onu kibar bir dille uyardım çıkıp gelerek tahrik etmesi de onun dahrikidir ve zaten en başından başlatan o dur çıkıp bunuyapacağımı biliyor. Ben arkamı döndüğümde boş anıma denk gelip boğazıma oturması da mormal bir şey zaten iyiki de yaptı hakettim dimi ben . Buna siz dayak yedin diye bilirsiniz ama ben kalleşlik diyorum teke tekken bunu yapamadığı için bilhassa korkaklık diyorum .Anlatabildimmi?

Alıntıyı benden yapmışsın ama bu sözler bana ait değil

Ben ev senin değil demedim
Kiracı ya da mal sahibi ol farketmez, bahçe de çatı da ortak kullanım olarak geçer dedim
Ev senin mi diyen başkası herhalde sen karıştırdın

Dayak yedin hani sen döverdin demedim, aksine ilk alev senden gelmiş. Tehdit etmeseydin keşke dedim.
Şu kırmızı yeri de konuda yazmamıştın bilmiyordum

tabiki intikam amaçlı yapıyorum. Ayrıca şimdiye kadar söylemedim o zaman aramız iyidi bozuştuk evet yine gidip şikayette bulunabilirdim .allahından bulsun dedim boşverdim. Zaten bu tarz ilere ayıracak vaktim de yok. ama konu bana saldırı olursa tabiki ederim ne var bunda ?. .Diğer yazılarınıza zaten cevap verdim tekrar tekrar yazmak istemiyorum
Yani böyle bir olay olmasa hala hak yemelerini görmezden gelecektiniz

gelecekmiş işte daha ne sorguluyorsun da :KK70:
Ama çok normalmiş gibi anlatıyo şaştım : )
İnsan der ki evet önce şikayet etmem gerekirdi bende de hata var

Diyoruz ilk sen çocuk olmasa bişey yapardım sana diyosun
Hayır bi kerem teee ondan evvel kadın demişti ki annen olmasa sana sorardım
O başlattı diyo, çocuk gibiler
Saç yoluşması da olmuş mu bilemem

Ben böyle ak kaşık görmemiştim : )

Ama çok normalmiş gibi anlatıyo şaştım : )
İnsan der ki evet önce şikayet etmem gerekirdi bende de hata var

Diyoruz ilk sen çocuk olmasa bişey yapardım sana diyosun
Hayır bi kerem teee ondan evvel kadın demişti ki annen olmasa sana sorardım
O başlattı diyo, çocuk gibiler
Saç yoluşması da olmuş mu bilemem

Ben böyle ak kaşık görmemiştim : )
ohoo bu neki ülkemizde binlerce hatta on binlerce boşanıp babasının anasının maaşını yiyen haram lokmacılar var..onlara çanak tutan lokmacılarda ganiyle..şimdi konu sahibi bana dokunmayan yılan bin yaşar bu bana dokundu intikamım acı olacak derken çok usturuplu kişiliğini binlerce üyesi olan kk ya seriyor..insanların utanma damarları çok gevşedi azizim,eskiden kimsenin yüzüne bakamayacağın yüz kızartıcı işler ve suçlar şu an meşru ...:KK53::KK53::KK53:

ohoo bu neki ülkemizde binlerce hatta on binlerce boşanıp babasının anasının maaşını yiyen haram lokmacılar var..onlara çanak tutan lokmacılarda ganiyle..şimdi konu sahibi bana dokunmayan yılan bin yaşar bu bana dokundu intikamım acı olacak derken çok usturuplu kişiliğini binlerce üyesi olan kk ya seriyor..insanların utanma damarları çok gevşedi azizim,eskiden kimsenin yüzüne bakamayacağın yüz kızartıcı işler ve suçlar şu an meşru ...:KK53::KK53::KK53:
Aynen öyle
Çok haklısın 'maalesef' :KK12:

peki annesinin adını ve soyadını bilmiyorum nasıl bulunabilirim şikayette.

sgk bölge müdürlüğüne, adresi belirtin ve ismini bildiğiniz kişininkini verin, onlar gerekli araştırmayı yapıyorlar.Sgk bu konuda çok hassas.Hatta ihbar için bir ödül uygulaması bile olabilir. Sgk bölge müdürlüğünden bilgi alın.

Kuyrugunuza basilmadan once akliniz neredeydi? Cocugu olmasa yaninda magdur olan karsi taraf mi olacakti o mu buraya saldiraya ugradim diye konu acacakti. Ayrica ister cati katinda oturun ister bahce kati o alanlar apartman mulkudur istediginiz kadar kapi pencereyi acik birakin sahsilestirmenize neden degildir nokta

Arkadaşlar o kadar berbat bir güne başladım ki size anlatmak ve özellikle Avukat arkadaşlardan fikir istiyorum.

Benim parti yüzünden ve çeşitli sebepler ile görüşmediğim kavgalı olduğum bir komşum var. Kendisi ile münasebeti kestim kavga sebeplerimi bir ara anlatırım ama şu an önemli olan bugun kü yaşadıklarıma istinaden vermenizi beklediğim cevaplar.

Biz üç katlı bahçeli evin bahçe katında kirada oturuyoruz. Bahçe bize ait (ev sahibi bu şekilde belirtti) ve dolayısı ile bahçe kapısının ordan da çıkış yolu var .Fakat apartmanın normalde farklı bir çıkışı daha var genelde herkes ordan geçiyor çünkü diğer yer bizim evimizin önü olduğu ve biz oturduğumuz için kimse kullanmıyor. Bu kavgalı olduğum insan ise bizim apartmanda oturmuyor nun evi başka yerde bizim apartmana misafirliğe gelmiş Bu kadın bir değil iki değil sürekli bizim bahçemizin önünden geçti diğer yer olmasına rağmen . Bir kaç kere sesimiz çıkarmadık en sonunda geçerken yakaladım ve burdan geçmiyoruz yanlız evimin önü dedim. Çıkmışken tekrar girdi ve geçiyorum işte bak çok güzel geçiyorum dedi . Yanında da çocuk var . Bak dedim geçemezsin yanında çocuk var sana bişi yapmak istemiyorum. Uzunca tahrik etti beni çocuğun hatrına sesimi çıkarmadım . En sonunda yukardaki kadın geldi onu görür görmez cesaret alarak direk üstüme saldırdı ve üstüme çıktı. İşe gidiyordum karakola gidemedim zaten olayın etkisinden ne yapacağımı da şaşırdım. Hala da etkisindeyim yaklaşık iki saattir konu açacam diye bekliyorum ekranın kaşısında . Ömrümde böyle bir şey yaşamadım bu kadar kalitesizlik gene hiç. Ayrıca tekken sesini çıkarmayıp sadece tahrik edip başkası varken üstüme saldırması benim boş anımdan faydalanması ayrı bir kaliteszlik. Ben şimdi darp raporu alamadım zaten geçti darplı yer. Ama şikayet edebilrim sanırım şünkü evimin önünde bana saldırdı. Ayrıca hakaret de var. Ben birde annesinin babasının ayrı olup aynı evde oturup babasının maaşını aldığı olayı da söylemek istiyorum . Sizce bu durumda bu zamana kadar sustuğum için bana bir şey derlermi.Her iki konuda da şikayet etmeli miyim benim suçlu olduğum bir durum var mı ? Ben kendime güveniyorum ama yine de oraya gittiğimde bana farklı soru sorarlarsa haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.
Beni bu konuda aydınlatırsanız fikir verirsenin şimdiden teşekkür ederim.
hala gitmediysen hata. git sikayet et. maas konusunu da soyle. ben cocugumu nereye birakicam da calismaya baslicam diye dusunup durayim haspam belesten para alsin. bir suru yetimin hakki var o parada. sikayet etki bidaa kimseye yapamasin.

Vallahi arkadaşlar inanın hiçbirinizin alıntıladıklarına bakmadım . Çünkü olumsuz eleştiri daha doğrusu benimle aynı gçrüşte olmayıpta sert bir şekilde empati yapmadan eleştri yapan kavgayı hayatının merkezi haline getirmiş insanların dediklerini ömrüm boyunca değerlendirmedim. Evet buraya konu açtım keza hukuken haksız olup olmadığımı öğrenmek için di. Sağolsun bazı arkadaşlarımız uslubunca ve olgunlukla cevaplamışlar ve beni aydınlatmışlar. Diğerlerinin bakış açılarının gerçekten ömrüm boyunca tercih etmediğim çocukça açılar olduğu için gerçekten okumak istemiyorum .

Onun dışına ben burda evet belki o çocuk olmasa onu dövebilirdim evet bunun sinyalini verdim.Ama siz daha önce ne olduğunu bilmiyorsunuz ve o kadının tahrik amaçlı ordan yavaş yavaş kavgaya davet edercesine geçtiğini siz de biliyorsunuz . Büyük bir ihtimalle hepiniz böyle sinsice kışkırtmaları etrafınızdakilere yapıyorsunuz ki karşı tarafı haklı görüyorsunuz. Ben tahrik etmişim işte falan da filan da tabiki konuşmadığım bir insan kavga istercesine masamın önünden geçer gider ise kalakr sen ne yapıyorsun derim onu döverim de . Çünkü karşımdaki insanın bu yapıda ve bu tarz davranışlardan anlayan bir insan olduğunu biliyorum.Ha şimdi diyeceksiniz yok ama o seni dövdü o ters köşe yaptı ka ka kiki dalgalar . Böyle diyenleri Allah'a havale ediyorum onlar ne demek istediği anlamıştır. Çünkü defalarca kalleşçe arkamdan geldiğini anlatıp anlatıp kendimi yoramıcam. Ve evet onu başka bir yerde yakaladığımda dövecem.Şikayette bulunmuyorum. Çünkü ben de onu dövmek istedim ve şikayet etmem onun saldırganlığından kaynaklı olduu için anlamsız kalacak.İnanın istediğiniz kadar yazın bu yazımdan sonra gelen bildirileri okumuyorum ama burdaki fevri davranıştaki yapıcı olmayan ailesindeki mutsuzluğu burdan ona buna saldıran insanları tespit ettim Onlar konu açtığında usturubunla benim de yorumlarım fazlasıla yapıcı dan ziyade dağıtıcı olacaktır. Qmune konumu kapatırsanız sevinirm. Ben tanımam gerekn ya da bilmem gerkenleri bildim. Teşekkürler.

Back
X