- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi tiyatral_34
Ben bahçemden geçene çıkıp da "buradan geçmiyoruz yalnız" diyemem açıkçası.. o bahçe apartmana ait neticede, farklı olsa duvarla çevrilirdi sadece sizin evden giriş çıkış olurdu. evimin önünden geçti diye uyardım biraz yersiz duruyor konuda, hem de çocukla geçerken.. ne var geçse insanlar, gelir evinin içine bakar, çıkarsın hayırdır diye, ama çok yersiz geldi bana.. evinin camları tam apartman girişine baksaydı, gelen geçene laf edemeyecektiniz sonuçta.. O bahçe sizin kullanımınızda size ait derken bir tek siz masanızı atar oturursunuz, balkon olmadığı için, anlamındadır o.. ama insanlar siz otururken bile geçer... bir de normal ilişkilerde hiç sormadan gelir oturur yanına komşu falan..
ha gelir bahçenize kurulurlar sizden izinsiz, gürültü yapar yer içer kirletirler, o zaman tamam, o zamanda bile önce ev sahibiyle konuşmak lazım bence.
sonu çok çok tatsız olmuş asla şiddetin bir açıklaması olamaz ama resmen karşınızdakini siz de tahrik etmişsiniz yanında çocuk olmasa.. diye..
pısırık tipler olsaydı ne güzel haddini bildirdim diyecektiniz, siz sözlü şiddet uygulamış olacaktınız..
dişli çıkmışlar.. hatta bir de direk saldırdıklarına göre çirkef.. ama kaşımışsınız sanki..
sgk konusunu da ben de kavga oldu diye şikayet etmezdim.
ama yine de ne kadar tahrik etmiş olursanız olun darp raporu alıp şikayet etmelisiniz.. ama şikayet sonucu ne olur onu bilememm tahrik varken.. bir de zaten çıkan sonuç sizin bahçenizden geçmeleriyle alakalı olmaz.. orası apartmana aitse giren çıkan herkes geçebilir. bahçeden de geçse işportacı muamelesi yapamazsınız apartmanda bir daireye gelen kişilere, üzgünüm.
ha gelir bahçenize kurulurlar sizden izinsiz, gürültü yapar yer içer kirletirler, o zaman tamam, o zamanda bile önce ev sahibiyle konuşmak lazım bence.
sonu çok çok tatsız olmuş asla şiddetin bir açıklaması olamaz ama resmen karşınızdakini siz de tahrik etmişsiniz yanında çocuk olmasa.. diye..
pısırık tipler olsaydı ne güzel haddini bildirdim diyecektiniz, siz sözlü şiddet uygulamış olacaktınız..
dişli çıkmışlar.. hatta bir de direk saldırdıklarına göre çirkef.. ama kaşımışsınız sanki..
sgk konusunu da ben de kavga oldu diye şikayet etmezdim.
ama yine de ne kadar tahrik etmiş olursanız olun darp raporu alıp şikayet etmelisiniz.. ama şikayet sonucu ne olur onu bilememm tahrik varken.. bir de zaten çıkan sonuç sizin bahçenizden geçmeleriyle alakalı olmaz.. orası apartmana aitse giren çıkan herkes geçebilir. bahçeden de geçse işportacı muamelesi yapamazsınız apartmanda bir daireye gelen kişilere, üzgünüm.