Kesinlikle çıkmıyor. Takipsizlik vercekler şikayet etsen bile.
Çok teşekkür ediyorum sizeAlınıyor şikayetci olabilirsin ama sahte Bi hesap bulunması imkansız çıkmıyor yani boşa zaman kaybı o yüzden şikayet etmekte.
Niye bulunmasın ki sahte hesap? İnternet üzerinde yaptığımız her işlemde,tıkladığımız her sitede bir çeşit parmak izi bırakıyoruz. Bu kadar kesin asla bulunmaz diyen arkadaşların dayanağı nedir?
Instagram fenomenlerinde baya gördüğüm oldu mahkemeye verip olumlu sonuç alanları hatta bu kişileri ifşa edenler bile oldu ben bulunabileceğini düşünüyorum
Kuzum bende vermiştim hiçbir şey yapmıyorlar.Şuan mahkemeler aktif değil ama suç duyurusunda bulunabiliniyormu? Ve fake instagram hesabı ne kadar sürede kimin olduğu çıkar bazıları çıkmaz diyor doğru mu?
Kuzum bende vermiştim hiçbir şey yapmıyorlar.
o2018 yilinda facebokumu bir milyon fotoğrafimla patlattilar fotoğraflarimi aldilar vs neler neler şikayet ettim hiç bir şey çikmadi. Takipsizlik sonuç
Malesef canim sadece hesabi kapatiyorlar bir de senin adina örgüt madde alimi satimi vs gibi işlemler yapildi ise suç senden çikiyor bana bunlarla gelmişlerdi terör örgütü yandaşliği vs. Hemen hesabi kapattirdim olan fotoğraflarima olduo
Çok üzüldüm adınıza maalesef sonuçsuz kalıyoruz
Malesef canim sadece hesabi kapatiyorlar bir de senin adina örgüt madde alimi satimi vs gibi işlemler yapildi ise suç senden çikiyor bana bunlarla gelmişlerdi terör örgütü yandaşliği vs. Hemen hesabi kapattirdim olan fotoğraflarima oldu
İnstagram abd menşeili oldugu için dolandırılıcık şantaj ve ismini bile anmak istemediğim çocuk p. Konuları dısında ıp vermiyor.Niye bulunmasın ki sahte hesap? İnternet üzerinde yaptığımız her işlemde,tıkladığımız her sitede bir çeşit parmak izi bırakıyoruz. Bu kadar kesin asla bulunmaz diyen arkadaşların dayanağı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?