Salgın da mahkeme

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Şuan mahkemeler aktif değil ama suç duyurusunda bulunabiliniyormu? Ve fake instagram hesabı ne kadar sürede kimin olduğu çıkar bazıları çıkmaz diyor doğru mu?

Kesinlikle çıkmıyor. Takipsizlik vercekler şikayet etsen bile.

Benim için değil arkadaş için konu bende çıkmaz diyordum çıkıyormuş diyenler oldu akıl akıldan üstündür diye sormak istedim

Suç duyurusu alınıyor mu şuan?

Benim bildiğim de bulunmuyor sebebi yurtdışı kaynaklı olması Türkiye bilgi vermiyorlarmış ama iştr belki hatalıyım diye sordum

Instagram fenomenlerinde baya gördüğüm oldu mahkemeye verip olumlu sonuç alanları hatta bu kişileri ifşa edenler bile oldu ben bulunabileceğini düşünüyorum

Instagram fenomenlerinde baya gördüğüm oldu mahkemeye verip olumlu sonuç alanları hatta bu kişileri ifşa edenler bile oldu ben bulunabileceğini düşünüyorum

Şansını denesin o zaman adımını atsın

Sahte ınstagram hesapları kullanıcı adı değiştiği zaman başkası itham edilebilir. Bu yüzden orjinal bir adresi şikayet edebilirsiniz ama sahte adresler olmuyor. Kuzenim bilişim uzmanı bu yüzden net eminim aynısı bir arkadaşımın basina geldi o da takipsizlik aldı. Yurtdisina bağlı olduğu için terör ve çocuk tacizi dışında ip paylaşılmiyor bu yüzden bulunmuyor.

2018 yilinda facebokumu bir milyon fotoğrafimla patlattilar fotoğraflarimi aldilar vs neler neler şikayet ettim hiç bir şey çikmadi. Takipsizlik sonuç

o
Çok üzüldüm adınıza maalesef sonuçsuz kalıyoruz
Malesef canim sadece hesabi kapatiyorlar bir de senin adina örgüt madde alimi satimi vs gibi işlemler yapildi ise suç senden çikiyor bana bunlarla gelmişlerdi terör örgütü yandaşliği vs. Hemen hesabi kapattirdim olan fotoğraflarima oldu

Terör cinayet çocuk istismarıydı sanırım başka şekilde çıkmıyormuş

Evet onca fotoğraf anı olan onlara olmuş

Arkadaşın olayı fake hesap ile ifşa edilmesi vermedi henüz ama vericek sonuç çıkacağını düşünmüyorum bende

Bende şikayette bulunmuştum.Polisler sağ olsun şikayet kaydı olusturmamak için ellerinden geleni yaptı.Çesitli korku senaryoları ile vazgeçirmeye çalıştı
Daha sonra sadece kişinin mail adresinin baş harfini söylediler.Kısacası yapanın yanına kar kalıyor

İnstagram abd menşeili oldugu için dolandırılıcık şantaj ve ismini bile anmak istemediğim çocuk p. Konuları dısında ıp vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…