salı günü ameliyat oluyorum

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.078
798
33
Merhabaa:) sonunda bende buraya konu açabiliyorum salı günü ameliyet oluyorum ne garip bir duyguymuş heycan yok merak yok bir tek korku var midem bulanıyor sürekli ben ne yapıcam arkadaşlar çok kokuyorum:(

Merhabaa:) sonunda bende buraya konu açabiliyorum salı günü ameliyet oluyorum ne garip bir duyguymuş heycan yok merak yok bir tek korku var midem bulanıyor sürekli ben ne yapıcam arkadaşlar çok kokuyorum:(

Korkma emalyatta bişey yok,sadece sonrası zor, sureklı dıkakt etmek sakınmak vs. doktorunuz kım bu arada

Korkma emalyatta bişey yok,sadece sonrası zor, sureklı dıkakt etmek sakınmak vs. doktorunuz kım bu arada

kayseride teoman eskitaşçıoğlu memorial hastanesinde erciyes üniversitesinde doc doktor öğretim üyesi

şimdiden geçmiş olsun korkma amelyatta bişey oyk, dediğim gibi sonradan masaj, işte mtemızleme ve sakınma olayları var sureklı sakınmak yoruyor ınsanı

doktorum masaj hakkında birşey demedi sonra konuşuruz dedi bi krem verdi ameliyettan sonra morluklarımın çabuk geçmesi için

bndd ayni gun olymmm cnmm hayırlsı olsnn inş dua edlm brbrmze bnd cok korkymm .dd

heyecan falan yok canım bende ben normalde çok heycanlı olurum ama garip duygularım alınmış sanki:) kan tahlili verdin mi

Back
X