Salı günü Saffet Örs'e ameliyatımı oldum ve dün tamponlarım alındı

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
dün akıntım oldu sürekli bugün durdu yalnız çok kuruluk var burnumda, sol taraf açık sağ tarafta sanırım kabuk tuttu tıkalı dokunmadım hiç yanlış bişey yapmaktan korktuğum için. kızlar birde saçlarınızı ne zaman yıkayabildiniz, alçı alınana kadar bekleyecek miyim? doktoruma sormayı unuttum, ameliyatta hep ilaç olmuş rahatsız oluyorum:S

dün akıntım oldu sürekli bugün durdu yalnız çok kuruluk var burnumda, sol taraf açık sağ tarafta sanırım kabuk tuttu tıkalı dokunmadım hiç yanlış bişey yapmaktan korktuğum için. kızlar birde saçlarınızı ne zaman yıkayabildiniz, alçı alınana kadar bekleyecek miyim? doktoruma sormayı unuttum, ameliyatta hep ilaç olmuş rahatsız oluyorum:S

aynen bende cnm çürüdüm kirden saçlarım falan yapış yapış duramıyorum benim akıntı durmuyor ya kanlı endşeliim:18:

kızlar öncelikle ikinizede çok geçmiş olsun.inşallah burunlarınız istediğiniz gibi olmuştur.:64:ateliniz çıkmadan banyo yapmayın.saçlarınızıda evden birileri arkaya doğru lavaboda yıkıyabilir.benim ameliyatımda saçlarım kan içinda kalmıştı.eve gelirgelmez annem geriye doğru yıkadı.yeni yılınızı kutlu olsun.:54::21::66:

merb bende salı günü ameliyat oldum metin önerciye.benimde dün tamponlarım alındı sanırım.sanırım diyorum çünkü ameliyattan sonra burnumdan nefes alabiliyordum.akıntılarım başlayıp burnum kuruyunca nefes almakta zorlandım biraz.ama dün metin hoca temizledi burnumu canım biraz yandı ama şimdi daha iyiyim.akıntım olmuyor.badem yağı damlatıyoruz.kulak pamuğuylada kenarlarını siliyorum.tavsiye ederim baya iyi geldi.pzt alçım alıncak.acaba alçı alınırkende burun içi temizleniyomu.yani doktor içine bişiler sokuyomu çok merak ediyorum.şimdiden iyi seneler:16:

merhaba... geçmiş olsun cnm inşallah sonuç ikimizinde güzel olur. benimde tamponlar alındıktan sonra akıntı oldu şimdi akıntı yok ama kurudu içinde çok rahatsız oluyorum. doktorum da bu konuda birşey söylemedi korkuyorum da dokunmaya, temizlemeye çalışmıyorum o yüzden. şu an tıkalı nefes alamıyorum:( dün kardeşim doktora saçlarımı yıkayıp yıkayamayacağımı sormuş başını geriye doğru eğdirip yıkayabilirsiniz, yüzüne değmedikçe sorun yok demiş, belki kuaförde yıkatırım annem pek yıkama taraftarı değil bekle diyor:) iğrenç durumda saçlar:D

valla ben dayanamıyorum artık bugün yıkatıcam anneme saçlarımı.5 gün oldu yaa.geriye doğru atarım saçlarımı koltuktan sarkıtıp öyle yıkarız artık.benmde burnumda kuruluk var ama bedem yağı damlatıp kenarlarınıda kulak pamuğuyla temizliyorum günde 2-3 defa yapıyorum bunu.korkma bişi olmaz.benim doktorum acayip rahat.istediğini yap dedi.eğil,kalk,ne istersen ye... valla bende rahat olmaya çalışıyorum.ama yinede dikkat etmek gerekiyo.paz alçı alıncak.acaba doktor yine temizlermi içini.tampon alırken yapmıştı ve canım çok yandı yine olur die korkuyorum:18:

aynen benim de tampon çıkarken acı ağrı olmadı ama temizlerken bastırdı dikişlerim acıdı o yüzden dikişler alınırken acaba çok acır mı diye endişeleniyorum şimdi. :18:

benim tampon alırkende,temizlerkende acıdı.çok tuhaf bişeydi zaten hatırlamak bile istemiyorum.canım dikişlerimiz eriyen dikişlerden değilmi zaten.bide dikişlerdemi alıncak.yok canım öyle değildir heralde.valla bunlar beni ameliyattan daha çok korkuttu:52:

Canım ben 3. gün saçımı kuaförde yıkatmıştım..Atel çıkana kadar da öyle yaptım, ilk bir hafta yani...Doktorum öyle önermişti.

Öncelikle geçmiş olsun canlar, dilerim burunlarınız şekil ve görev açısından istediğiniz gibi olur.
Benim doktor ameliyatımın ertesi günü tamponları çıkarttığı için, saçı yıkama konusunda sınır koymadı. Ben de kuaförde yıkatmıştım,hem kolaylık hem de buruna su kaçırmama konusunda risksiz.

Herşey yolunda burnun güzel olmuş geçmiş olsun

Ben 2. gün yıkanmıştım. Doktorum yıkanabilirsin dedi. Hatta seni rahatlatır yıkanman dedi. Atelim, silikonlarım da sorunsuz çıkmıştı zaten..:21:

Herşey yolunda burun deliklerindeki orantısızlık geç ti mi nasıl oldunuz rahat nefes alabiliyormusunuz yani hiç ameliyat olmadan önceki gibi....:3:

Herşey yolunda burun deliklerindeki orantısızlık geç ti mi nasıl oldunuz rahat nefes alabiliyormusunuz yani hiç ameliyat olmadan önceki gibi....:3:

involucre ben ameliyat olmadan önce nefes alamıyordum:) şimdi çok şükür iyiyim. gelişme var ilk günlere göre çok değişti burnum, yalnız çok yavaş ilerliyor iyileşme süreci. henüz 2 buçuk ay oldu daha çok değişecekmiş:) sabırla bekliyorum. yalnız ilk zamanlar yamuk görünüyor diye çok üzülüyordum yeni yeni toparlıyor kendini, şişliklerdenmiş bunu anladım. daha çok yeni olduğu için tam şeklini almadı, biraz daha küçülmesini bekliyorum:)

Back
X