salı yumiişler toplandı cuma günü transferım

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar dün yumişlerim toplandı 16 tane 13 tanesı kaliteli çıkmıs 9 u döllenmiş
cumagunu saat 10 transferım var çok korkuyorum oncekınde 2 transfer edılmıstı 1 tanesı tutmustu şimdi 3 tane istiyorum koydurmak sızce yanlısmı yapıyorum

nıye korkuyon canım benım allah nasıp ederse olur sıkam canını hem donmusunda olcak 3 tanede rtansfer ettırebılırsın ama bana hıc sormamıslardı kac tane transfer edelım dıye bence sen demesen olmazmı onlar karar verse olurmu
sen nerde tedavı goruyon canım ınsaalh hakkında hayırlısıl olur

meliscim burdanada yazayım canım benim inşallahh bebişlerin gelecek ve sana sımsıkı tutunacaklar tatlım benimmm hayırlısı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhh

canım durumuna göre koyuyorlar heralde ama sen korkma canım herşey güzel gider inşallah bebişlerin sorunsuz gelir inşallah

amerıkan hastanesı canım
ılk denemede hıc karısmadım 2 tane koydular ama benım hayalım ıkız doktor 2 tane dıyor ama 3 ıstıyorum bu sefer

canım durumuna göre koyuyorlar heralde ama sen korkma canım herşey güzel gider inşallah bebişlerin sorunsuz gelir inşallah

saol eylulcum doktorum 2 koymak ıstıyor yıne ama ben bu sefer 3 istiyorum oda cok ıstıyorsan koyarız dedi ama korkuyorumda

bızım topıkte bır arkadas var bugun yenı ogrendı 3 tane koydurmus ama 4uz hamıleymıs canım bız allahtan cok bılemeyız canım benım belkı bırınde 2olabılır yınede sen bılrısın allah saglıcakla nasp etsın

Melisciğim ben senin yerinde olsam 3 tane koydururum ben ilk denememde 3 tane koydurdum.sonuç negatif.2 denemem dondurulmuşlarla oldu.4 tane transfer edildi..... şuan hamileyim...12 şubatta kese ve kalp atışı için gidicem...bakalım tek mi çift mi .değerlerime göre ya tek ya çift üçüz dördüz değil. değerim 12.gün 181 14.gün 471 di.....bence 3 tane koydur.hepsi tutacak diye birşey yok.bak ilkinde 2 adet transfer yaptırmışsın 1 adet tutmuş.bunda 3 tane yaptır. 2 tane tutsun inşallah.......bol şans

deryacımmm insallahhh kese ve kalp atısını duyarsın canımm
bende 3 tane istiyorum çokda korkuyorum napıcam bılmıyorum

sıkma canını allah ol gosterır ınsaalh canım benım
ılkınde ne oldu dustumu yaa 1 tane tuttu felan demıssın

Buna yaşına ve embriyonun kalitesine göre doktorun karar vericektir ama ben yine de 3 derim.Nedenine gelince benim ilkinde embriyolog 2 dese de son anda doktor 3 e çevirdi 1 tanesi tutmuştu bilemeyiz tabi hangisi ama bana hep son anda konanmış gibi geldi :):)

melisesra kesin güzel sonuçlarını alacağız tatlım maşallah bak ne güzel yumurtaların kesinlikle güzel haberlerini vereceksin
benim tedavim muhtemelen iptal olacak cuma gideceğim ve sonlandıracağım tedaviyi çünkü 300 puregon 2toz bir su menagona rağmen yumurtam gelişmedi artık bende umursamıyorum insan herşeye alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…