salı yumiişler toplandı cuma günü transferım

Bencede 3 koydur canim sansiz daha fazla olur. Keske benimde yeterli yumurtam olsa da 3 koydurabilsem . Ilk 7 gun 4 yumurtam gelisti bugun 9. gunum kontrolde arkadan 4 tane daha geldigini soyledi doktor havalara uctum. Insallah onlarda buyurde 8 yumurtam toplanir . Hic dusunmeden 3 tane koydururum.

sarı civciv dualarım seninle inşallah bu sefer olumlu sonuca ulaşırsın benim olmadı 2 tane koyulmuştu..3 tane koydur arkadaşım verecek olan allah ama sen bütün sansını kullan zaten 3 ten fazla transfer etmiyorlar ..allah yardımcın olsun...

Canim insallah hepimizin yumurtalari seninki kadar cok ve kaliteli olur ve ben senin yerinde olsa idim bende 3 tane biraktirirdim herseyin hayirlisi deyip cana can katan ALLAHIM insallah senin yumoslarinida saglikla kucagina almani nasip eder insallah

amin canım benım inşallahhh
evet canım karar verdık eşimle 3 tane koydurcaz ama çok korkuyorum bı sorun cıkar dıye
Allahım hakkımızda hayırlısını versın ınsallahhh

amin canım benım inşallahhh
evet canım karar verdık eşimle 3 tane koydurcaz ama çok korkuyorum bı sorun cıkar dıye
Allahım hakkımızda hayırlısını versın ınsallahhh

korkma allahın izniyle inş. hiç bişey olmaz
drunda kaç tanenin daha ii olacağını söyler
3 tanede oran yükseliyor tabiiki
benimde 3 tane transfer edildi iki kese gördük biri boş birinde bebişimiz var :)) biride tutunmamış

doktorum 2 tane ıstıyor ama ben bu sefer 3 ıstıyorum doktorumda bana bıraktı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

1 tane ebriyo %15-20
2 tane embriyo %50
3 tane embriyo %60 şans
dedi bana dr

doktorum hep tek gebelıkten yana ılk hamılelıgımde 2 embrıyo konulmustu tekı tuttu
aslında bende çok korkuyorum ıkız gebelıkler genelde rısklı oluyor ama ALLAHIM nasıp etmedıkten sonra tek gebelıkdede sorun cıkabılıyor
oyuzden sans çok yuksekoldugu ıcın 3 tane ıstıyorum bende
embrıyologda sen daha once hamıle kaldın nıye 3 ıstıyon dıyor

kızlar selam yumurta toplanması ve transfer nasıl bir operasyon canınız yanıyor mu?

canım yumurta toplama işlemi biraz ağrılı. yani ben uyandığımda ağrım vardı. ama transfer ağrılı bir işlem değil. o heyecanı izleyerek yaşamak çok daha güzel. tavsiye ederim. sadece rahimi temizlediklerinde biraz ürperiyorsun o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…