Salık ocağinda yaptirılan Beta HCG sonucu güvenilir mi?

mezun 898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
68
-20
1
21
Merabalar salik ocağina gidip test yaptırdım beta hcg sonuç" (küçüktür işareti ) 0.2 " gelmiş salık ocağındaki bu sonuç doğrumudur?

Not:3 aydır yakinti yaptım 3 qyin sonunda da beta hcg testi yaptım

Tabiki güvenilir neden şüpheye düştünüz ki
Cevap için teşekürederim belirtiğim gibi takınti yapmıs durumdayim ve beyin olan biten her şeyi acaba hamilemiyim diye yorumluyo birde jarnım sanki şiş gibi sert bilmiyorum sanırım pisikolojik bi türlü inanmak istemiyorum kendimi ikna edemiyorum.

Kaç gün geciktiniz ? Hamile olmayanlarda 0.100 çıkar sizde ne çıktı ?

Kaç gün geciktiniz ? Hamile olmayanlarda 0.100 çıkar sizde ne çıktı ?
Ben 3 aydır adet oluyorum ama normalde 45 gün yoğun kanamali adetim azaldı bende 3 ayın sonunda hatta regliyken(umarım oyledir) salık ocağına gittim beta hcg yaptırdım değer 0.2 den küçük diyiyor zaten 3 aylık bi gebelik olsa beta hcg baya yüksek çikiyormuş sanırım ama şu xurumda yoktur deyil mi?

Niye güvenilir olmasın ki resmi bi kurum neticede.

Haklısıniz ama salık ocağındaki insanlar pek önemsemiyo gibi geldiği için endişe duydum.
İnsanların önemsememesiyle alakalı bi konu yok laboratuvar yapıyor testleri sağlık ocağındaki insanlar değil

Bu arkadaşı ikna edemezsiniz okb sanırım dışarıdan kendisine sperm bulaşıp hamile kaldığını düşünüyordu en son yanlış hatırlamıyorsam. Ama aile sağlık merkezinde (eski adıyla sağlık ocağı) testler güvenilirdir. Hamile değilsiniz içiniz rahat olsun

Üç aydır hamile olsanız idrar testinde bile çıkar siz hormon testi falan yaptırın sağlık ocağında yapılan testler de güvenilir tabiki

Bu arkadaşı ikna edemezsiniz okb sanırım dışarıdan kendisine sperm bulaşıp hamile kaldığını düşünüyordu en son yanlış hatırlamıyorsam. Ama aile sağlık merkezinde (eski adıyla sağlık ocağı) testler güvenilirdir. Hamile değilsiniz içiniz rahat olsun
Hamile kalmaya mi çalışıyor yoksa hamile olamdigina ikna olmak mı istiyor ben anlamadim

Hamile kalmaya mi çalışıyor yoksa hamile olamdigina ikna olmak mı istiyor ben anlamadim
Kalmamaya çalışıyor benim anladığım ve eski konularını yanlış hatırlamıyorsam daha 18-19 yaşlarında genç bir arkadaşımız ama kendisine sperm bulaşarak dışarıdaki tuvaletlerden falan hamile kalmaktan korkuyor. Belki de bir şeyler yaşadı onu anlatmak istemiyor böyle yazarak soruyor orasını bilemem

Siz nereden mezunsunuz böyle ya, salik nedir?

Back
X