Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap için teşekürederim belirtiğim gibi takınti yapmıs durumdayim ve beyin olan biten her şeyi acaba hamilemiyim diye yorumluyo birde jarnım sanki şiş gibi sert bilmiyorum sanırım pisikolojik bi türlü inanmak istemiyorum kendimi ikna edemiyorum.Tabiki güvenilir neden şüpheye düştünüz ki
Ben 3 aydır adet oluyorum ama normalde 45 gün yoğun kanamali adetim azaldı bende 3 ayın sonunda hatta regliyken(umarım oyledir) salık ocağına gittim beta hcg yaptırdım değer 0.2 den küçük diyiyor zaten 3 aylık bi gebelik olsa beta hcg baya yüksek çikiyormuş sanırım ama şu xurumda yoktur deyil mi?Kaç gün geciktiniz ? Hamile olmayanlarda 0.100 çıkar sizde ne çıktı ?
???SAĞLIK
Konu hakkında bilgi sahibi olan biri varsa bilgilendire bilir mi rica etsem?
Haklısıniz ama salık ocağındaki insanlar pek önemsemiyo gibi geldiği için endişe duydum.Niye güvenilir olmasın ki resmi bi kurum neticede.
İnsanların önemsememesiyle alakalı bi konu yok laboratuvar yapıyor testleri sağlık ocağındaki insanlar değilHaklısıniz ama salık ocağındaki insanlar pek önemsemiyo gibi geldiği için endişe duydum.
Peki size anlatıklarımdan bir gebelik söz konusu mu?Niye güvenilir olmasın ki resmi bi kurum neticede.
Hamile kalmaya mi çalışıyor yoksa hamile olamdigina ikna olmak mı istiyor ben anlamadimBu arkadaşı ikna edemezsiniz okb sanırım dışarıdan kendisine sperm bulaşıp hamile kaldığını düşünüyordu en son yanlış hatırlamıyorsam. Ama aile sağlık merkezinde (eski adıyla sağlık ocağı) testler güvenilirdir. Hamile değilsiniz içiniz rahat olsun
Kalmamaya çalışıyor benim anladığım ve eski konularını yanlış hatırlamıyorsam daha 18-19 yaşlarında genç bir arkadaşımız ama kendisine sperm bulaşarak dışarıdaki tuvaletlerden falan hamile kalmaktan korkuyor. Belki de bir şeyler yaşadı onu anlatmak istemiyor böyle yazarak soruyor orasını bilememHamile kalmaya mi çalışıyor yoksa hamile olamdigina ikna olmak mı istiyor ben anlamadim
Tansiyon problemi varsa salık ocayında gosterebiliriz deyil mi? Ayle salık merkezi yani.Tansiyonum düştü.
SAĞLIK +1