Bebek Beslenmesi sallanan bebek karyolaları işe yarıyormu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeynepd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
30
0
86
İstanbul
bebeyim 4.5 aylık.zar zor kendi kendine uyutmaya alıştırdım 1 ay kadar uyudu snra düzeni bozuldu iki haftadır sallıyorum nekadar dogru bulmasamda fakat kucagımda ve ayaklarımda.hala kendi kendine uyutma cabasındayım tabiki ama biraz daha işe yaramassa sallanan karyola almayı düşünüyorum tb eger işe yarıyorsa ?siz nedersiniz tecrübeli anneler?

sallanarak uyuyan pek çok bbek var karyola işe yarayacaktır benim oğlum hala emerek uuyor sütten keserken ne olacak bilemiyorum

işe yarıyor tabiki bizim karyolamız sallanmıyor ama yatakodamda sallanan yatağı var yaklaşık 1 yaşına kadar yatabiliyor onda (gerçi ben 8 9 aylık olunca yatağına geçiricem yazın yani ozaman ayakta sallıycam mecbur) çok rahat oluyor gece uyandığında yataktan kalkmadan tekrar uyutabiliyorum tavsiye ederim

hımm ozaman almalıyım çünkü ayakta sallıyorum ama yerine koyana kadar uyanıyor büyük olan karyolalar var bide sepet gb olanlar ben büyük olandan almak istiyorum fark yoktur herhalde sallanmalarında?emzirirkende uyumyorda bizimki şimdi sallanmaya alıştı:)

valla bana çokbüyük kolaylık bide ipi var tam yattığım yerden çekerek sallayabiliyorum

benim oğlumun da sallanan beşiği var..ve gerçekten çooook büyük kolaylık..amaaaa eğer ki benim gibi kalmaya bir yerlere giderseniz işte o zaman yandınız çünkü benim oğlum sürekli yerini arıyor ve ancak iki kişi karşılıklı battaniye içinde sallayarak ancak uyutabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…