bide kızlar şu ankaralı haticenin burnunu kim yaptıysa bi öğrensem o doktordan direk uzak durcam.... file sincap burnu takmış gibi küçülmüşte küçültmüş kadın nefes alıyomu acaba bilen varsa bana söyleyiversin
ilgisiz olabilir önemli olan güzel yapması değil mi? bence ameliyatına girdiği her burunla azami derecede ilgileniyordur. bu ünsüz buna güzel burun yapmayayım diye bir düşüncesi olmasına imkan yok bence.
onur erol duayendi ama yaşlandı bildiklerini asistanlarına öğretiyordur bence buda çok normal ...ebrucum ankara onepte hıfzı bey var onur erol yetiştirmiş kendisini...ben ankaraya gittiğimde görüşcem tasarım yaptırcam reha beyle arasında seçim yapcam hıfizı beyin referansları çok iyi
kızlar bide ben özgün amalın burnunu beğeniyorum acaba estetikmi kendi burnumu???
kızlar bide ben özgün amalın burnunu beğeniyorum acaba estetikmi kendi burnumu???
ebru yaşarın burnunun estetik olduğu inanılmaz belli bence ilk yaptırdığında öyle değildi ama burnu oturduça o kıkırdakların dışardan belli olan görüntüsü falan resmen estetiğim ben diyo.. özge özberkin önceki halini bilmiyordum ama görürgörmez anladım estetik olduğunu burnunda bence oda çok belli... gümüş dizisinde oynayan bi hatun vardı songül ödem o dizi devam ederken yaptırmıştı burnunu kimsede anlamamıştı değişikliği benden başka:) doktoru kim hep merak ederim doğrusu.. ... burnunda estetik olduğu belli olmayan ece gürsel var doğal duruyo burnu.. burnu çok küçültüp kaldırmamak marifet değil öyle yapılmazsa doğla olucak diye bişey yok o kıkırdakların duruşundna bile anlaşılıyo ben anlıyorum yani... berna laçin estetikli burnu bilmiyorum yüzüne mi gidiyo başka bişeymi o estetik havasını hisetmiyorum.. ece erken aynı şekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?