Şallı'nın Burnu

ben Şallı'nınkini beğenemiyorum.. ok başlı başına ufak kalkık bir burun ama yüzü çok geniş..özellikle botox yüzünü daha da geniş gösteriyor. Yandan Onur Erol ona profil çalışması uygulamış o yüzden yandan mükemmel ama yine yapaylık var :S ama o belki de çok memnundur..belki istediği burun odur.

konu burun ama boy muhabbeti ile ilgili olarak söyleyebilirim ki taş çatlasın 1.65. kendisini 7-8 sene evvel yakından gördüm, yani hipermarketlerden birinde haruncuğuyla sıradaydı. ben 1.65'im, onda koca topuklar vardı ama benden çok az uzun duruyodu...o zmnlar pilates yapıomuydu bilmem ama pilatesle şimdi uzadıysa o ayrı konu :))))) bide aşırı zayıftı, güzel bi kadın olduğunu da söyleyemem açıkçası, normal diyebilirim en fazla...

ebru şallı nın burnunu hıc begenmıyorum cok oynamışlar bu yuzden de cok yapay duruyor estetık oldugu cok bellı bnce...

zaten bizim memleketin kadınları boyunu en az bi 5 cm fazla söyler.benden 2 cm uzunların 1 70 im demesi gibi... (ben 163.5) bence ebru şallı güzel bi kadın ancak makyajlı iken yoksa çok fena ve boyu da en azından ülke ortalamasının üstünde bizde çoğu kadın 1 60 +-2 aralığındadır gerçekte. bu yüzden asla ebuş için kısa denilemez 1.67 var en azından.

Ebru Şallı'nın burnunu hem cepheden hem profilden çok beğeniyorum. Kime ameliyat olmuş bilen var mı acaba arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

evet kesınlıkle bılıyorum cnm ebru sallının burnunu dr.onur erol yaptı programında soylemısstı zaten doktorum onur eroldur dıye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…