Şallı'nın Burnu

bence de dudaklarından dolayı burnu da yapay duruyor..eskiden çok beğenirdim onu artık hiç beğenmiyorum..ama bakımlı kadın vesselam..

yapmayın ya neresi güzel o burnun. estetik olduğu çok belli olmasını geçtim, yüzüne göre ne kadar da ufak kalmış o burun öyle. üstelik çok sivri ve biçimsiz. ya bi de her tarafı estetik olan bu hatun doğal güzelliğimi pilatese borçluyum demiyor mu! kendisine doğal güzellik nedir önce bunu açıklamalı insan. onu geçtim sadece güzel kelimesinin anlamı açıklansa dahi kabulum.

yapmayın ya neresi güzel o burnun. estetik olduğu çok belli olmasını geçtim, yüzüne göre ne kadar da ufak kalmış o burun öyle. üstelik çok sivri ve biçimsiz. ya bi de her tarafı estetik olan bu hatun doğal güzelliğimi pilatese borçluyum demiyor mu! kendisine doğal güzellik nedir önce bunu açıklamalı insan. onu geçtim sadece güzel kelimesinin anlamı açıklansa dahi kabulum.

kesinlikle katılıyorum, bence burun çok belli estetik olduğu. ve yüzüne göre burnu çok küçük kalmış.

onur erol sanırım..ben onur erolun yaptığı bazı burunları beğeniyorum ama ebru şallınınki okadar iyi değil bence profilden tamam amam önden hoş durmuyo bikere estetik olduğu belli ayrıca onun çenesi yanakları çok geniş o burun onun yüzüne küçük vede dar kalmış ayrıca çok kısaltılmış bana göre..a.s

Onur Erol kapali mi yoksa acik teknikle mi ameliyat yapiyor acaba? Bir bilginiz var mi?

Back
X