merhaba arkadaşlar.düğünüme 3 hafta kaldı malumunuz hazırlıklar yogun. şimdi benim salon takımım koltukları gri renkte , yemek odam wenge, gecen perde almaya gittik grili siyahlı perdeler begenmiştim. ama dün perdeci aradı yeterli kumas bulamadıgını ve değiştirmemiz gerektigini söyledi. benimde aklıma öşyle bi fikir geldi.her taraf gri olursada çok soluk olacak gibi perdeleri kırmızı gri siyah kombinli bi perde ve yine aynı kombinlerde bi halı alsam odaya biraz renk mi katsam ne dersiniz sizce nasıl olur? bi fir verin acil aksam perdeciye gidecegim cünkü
canım bence güzel olurr yap derim ayrı bir renk katmış olursun eve
çok sağol canım benim yorumun için bende yapmak istiyorum inşallah güzle olur kafam cok karısık mobilyacı perdeci herseyde sorun cıkıyor cıldırmak üzereyim
walla casnım oluyor düğün zamanı böle aksilikler yaa sıkma canını inan bende yaşadım aynı sorunları
ama canını sıkma tamammı
Ya ne kadar yardımcı olurum bilmiyorum ama bence iyi düşünmüşsün kırımızı araya renk katar
bence hoş olur
canım bencee 2. halı derimm ben mesela benim halımı kayınvalidem ler aldı ben yoktu
içinde gri vardıı dedim nasıl olacak evde hiç gri bişi yokk sonra perdemi gri yaptırdım busefer uyumlu olduu ev resimlerime baktıysan görmüşsündür
baktım canım güzel güzel otur evin çok hoş görünüyor.benimkide güzel olcak inşallah kırmızı cok yakısıyor salona
Eki Görüntüle 142223 Eki Görüntüle 142224
perdeyibegenirsem bugün halılarıda bu ikisinden birini düşünüyorum sizce nasıl
saol canım inş.. bekliyoz senin evin resimlerinidee hayırlısıyla bir döşedee
142223[/ATTACH]Eki Görüntüle 142224
perdeyibegenirsem bugün halılarıda bu ikisinden birini düşünüyorum sizce nasıl
Bence beyaz(çok çiğ bir beyaz olmayacak ),kırmızı, siyah kombinasyonları hem gri koltuklara hem de wenge yemek odasına uyar. Ayrıca halını ne çok açık ne çok koyu tonlarda alma. Çok koyu halı mekanı küçük gösterir ve evi renk uyumu açısından boğabilir, çok açık halıyı da sık sık temizlemek gerekir.
slmm
ben de yeni evime geçicem
salonumu bu renklerde düşünüyordum
halı da sağdaki halı olucaktı...
gerçi ben salonumu tamamen değiştiriyorum renk vs.. ama olsaydı seninki gibi olucaktı..
kesinlikle sağdaki
Perdeler çok hoş olur. 2. halı da çok güzel
kesinlikle 2.halı canım daha modern ve şık duruyor bayıldımmmmmm all all lütfen bunu alll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?