Ortaya siyah sehpa düşünmüşsün ben olsam siyah almazdım temizliği zor tozu çok gösteriyor. Evi daha ferah gösterecek açık renkli olabilir veya cam sehpa da şık olur.Kızlar tsk ederım begenmenıze cok mutlu oldum konsol ve masanın seklı nasıl olsun peki bu konuda fıkır verırmısınız resımlerde farklı sekıllerde duruyor gorebılırsınız
Tekli lambader bence cnm.Teşekkür ederim kızlar sımdılık sehpa işini erteledim sımdı şu köşeye bir lambader almak istiyorum salonun çok spor olmasınıda istemiyorum modern olsun istiyorum şu çiçeklerin olduğu yere koltuğun yanına alıcam sizce hangisi fıkır verırmısınız
Tşk ederim 1.nınde ahsap rengı uyumsuz gıbı ama baska renk secenelerı de var tabiTekli lambader bence cnm.
Kızlar tsk ederım begenmenıze cok mutlu oldum konsol ve masanın seklı nasıl olsun peki bu konuda fıkır verırmısınız resımlerde farklı sekıllerde duruyor gorebılırsınız
Evet aksesuarlarımı yavas yavas yenılıyorum ınsallah kafama gore bırsey bulursam ozamanGule gule oturun.. cok begendim.. Konsol duvara dayalı olunca salon çok iyi oturmuş ama bence o yerdeki vazo sari çiçekli olan oyle uyumsuz ki bu kadar güzel bir salonda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?