• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon kombinasyonumda yardımcı olabilir misiniz?????

tekrar baktım, biraz mesgul ettim kusura bakmayın, acık kahvelilerin berjer kumaşları olmamış gibi, ama üçlüler güzel, morlu takımı da anneme koltuk takımı alırken görmüştüm ben çok begendim ama berjeri çok büyük oldugundan ve ablama koyu renk kasvetli geldıgınden atladık

Aynen ya Ebruli aynı fikirde olduğumuza sevindim parlement mavisi kendini ne kadar ön plana çıkarsa da 3-5 yıl sonra pişman olabileceğim bir renk ama en son eklediğim fotoları gördün mü hem spor kumaş döşetebilirim hem de sütlü kahveye benzer bir ton farklı kumaş yükledim bir bak istersen ona göre kombineyi anlatayım cnm...

Yalnız sütlü kahveyi yaptırısam 2 adet 3'lü düşünüyorum fakat ince ayrıntı 3 lü minder değilde 2 li minder tercih etsem nasıl olur parlemen mavisinde 2 li ama kumaşlar farklı

ben zaten dun de baktım fotograflara 4 ve 19 aynı gibi anladım ben şahsen begendim ama senin dediğin gibi ikili minder daha hoş kesinlikle, yanı parliment mavinin modeli o kremli kumaştan olanı ile,
ben uzmanı değilim ama pembelinin berjeri hoş dururken kremlinin berjeri göze hoş gelmiyor gibi, kumaşların birinde desen küçük kalmış göz yoruyor çok dallı budaklı gibi ama diğerinde desenleri büyük yapmışlar o yüzden güzel görünüyor,
3+3+1 combinindeki berjer çok büyük kalmış o küçük berjerlerle iki tane kullanılabilinir,
ama bence acele etme sitede arkadaşların da fikrini al renkler açısından, model olarak aklında bu varsa yine bu modelde olanlara bak sonuçta sen kullanıcaksın senin tarzın,
son olarak bu ayaklar filan direk beyaz olmasın çok çiğ duruyor fildişi benim favorim

teşekkürler Ebruli bugün bir butik tarzı mağazaya daha baktım sitesinin adresini filan verdi inceliyeceğim ama vitrinde 2 adet 3'lü chester ve 2 berjerden oluşan takım vardı.3'lüler kırık beyaz berjerler parlement mavisi sandalyeninde 2 adeti parlement mavisi diğer 6 adet kırık beyaz yani çok ferahtı sadece berjer ve yastıklarla renk katmıştı çoook hoştu sitede fotosu varsa atarım ama dudak uçuklatıcı bir fiyat verdi düşünmek lazım:)))

Veeee yeni baktığım bir takım hanımlar fikirlerinizi bekliyorum bin bilsen de bir bilene danışacaksın demişler ya ne de doğru söylemişler atalarımız......(Yalnız yemek odasının sadece masa ve sandalyelerini alırsam tercih ederim konsol da almam göründüğünden çok büyük masa da sandalye de)

Eklentiler

• Opera-Oturma-Grubu.webp
    Opera-Oturma-Grubu.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 656
  • Opera-Yemek-Odasi.webp
    Opera-Yemek-Odasi.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 405
  • Opera-Kanepe-Berjer.webp
    Opera-Kanepe-Berjer.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 525
Tüm resimlerden sadece ilk resimdeki Sütlü kahve Chester takımı çok beğendim. Ama sarı duvar rengi yapmışlar o koltuğa. Ortadaki masa kombinini de beğenmedim. Kısaca o koltuğu kombinleyebilirsiniz model ve renk çok güzel.

sade olmasi guzel ama ben daha modern takimlardan mobilyalardan hoslaniyorum.

Back
X