Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon Modelleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

monii

mutluluk gülü..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2007
195
0
116
40
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

:emir_bebek: :emir_bebek:

çok güzeller ama sanırım çok pahalıya mal olmuşlardır biz aylardır uğraşıyoruz ev kurucaz diye :(

güzel dizaynlar..ama hiç biri benim tarzım değil..modüler mobilyadan ve metal görüntüden hoşlanmıyorum...koltuk ayaklarındaki metaller masalardaki vida görüntüleri falan sevmiyorum..bu tarz mobilyalar bana sanki ofis tarzı gibi geliyor...ahşap mobilyalar ve toprak tonları tercihim....ahşap mobilyalar bana daha sanatsal geliyor...hele bir de masif ise....:)

çok yoğun birgünün ardından böyle bir eve gitsem ay ay.harikalar.( böyle bir evim olsa işe gitmem herhalde.)

Dogru søyluyorsunuz, ofis gibi bunlar, ev dediginiz biraz sicak bir gøruntusu olur, insanin icini isitir, bunlar hicte øyle degil ama.. benim evim daha guzel:1closedeyes: :1yes2:

arkadaşa katılıyorum evden ziyade iş ortamıı anımsatıyo

işten geliyorsun tekrardan iş ortamı hiç çekilmez ev dediğin rahatlatmalı beni

Bu evler tam benım tarzım ama malesef yerleşik düzene gecene kadar koltuklarım ve tv unıtem perdelerim hariç kısaca yer ve tavan ve duvar dekarasyonum boyle olamıyacak zeten yerleşık düzene geçince de yaşlanmış olucam zevklerim değişecek çok üzüldümm yaaa

:Roflol: :Roflol: laz kızı bu evlerde güzel horon tepilir dimi :bbo: :Roflol: :Roflol:

owww sahiden süpermiş
ama insan oturup yayılmaya yemek yemeye falan kıyamaz bunların üstünde..

Back
X