salon perdelerimi değiştirdim ESKİ -YENİ

yeni eve taşınıyorum salon ince ve uzun ve hala karar veremedim eşyaları nasıl yerleştirsem die.sizin tv nerde kalıo acaba?

Güle güle kullan çok şık olmuş:26: Bende salonumun perdesini değiştirmek istiyorum fikir oldu bana

yeni eve taşınıyorum salon ince ve uzun ve hala karar veremedim eşyaları nasıl yerleştirsem die.sizin tv nerde kalıo acaba?

canım hayırlı olsun seninde yeni evin ,benim salonumda tv yok ,oturma odasında ,mutfakta ve yatak odasında var ,buraya gerek duymadım ,burası da sessiz olsun dedim ,ben burada kitap okuyup nette filan takılıyorum ,ama koyacak olsam üçlü koltuğun karşısına gelen duvarda boşluk var oraya koyardım..

canım perden çok süper olmuş.Salonuna çok farklı bir hava vermiş.Kadın olmak böyle birşey elindekini değerlendirmek.Süper yapmışsın.Tebrik ederimseni. Evini çok sevdiğin belli oluyor.Her yanı, o evde nefes alındığını belli ediyor.Sıcacık bir ortamı var.Hani bazı evler olur sadece bakılır ama seninki sıcacık yaşam yeri ,her yerini beğendim.Huzurlu sağlıklı,ailenle beraber uzun yıllar yaşayın.

süpersin fikrini çok sevdim
canım gerçekten zaten şıkmış ama çok daha sık olmuş hemde dediğin gibi o bölüm ferahlamış
bu arada salonunda şık

sedacım çok teşekkürler canım ,senin dönüşümünden sonra bizimkisi ne ki
Güle güle kullan çok şık olmuş:26: Bende salonumun perdesini değiştirmek istiyorum fikir oldu bana

ne güzel fikir olduysa sevindim ..

bu kadar güzel sözü bir arada duymak beni çok mutlu etti..
atmaktan yana değilim ,dönüştürüp değerlendirmeyi severim ,ayrıca imkanlar elverdikçe birşeyin farklı modellerinden de alır dönüşümlü kullanırım ,sıkıldıkça değiştirirm ,içim açılır ..

Teşekkür ederim.Malesef oturma odası ve salon olarak kullanacağım.2 tekli koymuşsun ben oraya ikili koltuğumu koyacağım 3 lü koyduğun yere de 3liü koltuğumu.dediğin gibi 3lünün tam karşısına küçük ünitemi koymayı düşünüyorum çok mu yakın olur diye tereddüt ediyorum. Salonumun eni 3.65 kapı tam ortadan açılıyor sağ tarafta da yalnız masam olucak. Salonunuz eni nekadar acaba?

senin eni yine 3,65 iyiymiş benimki 3,40 filandı yalnış hatırlamıyorsam ,birde benim salonda merdiven var üst kata çıkan ,o yüzden bir duvarımı hiç kullanamıyorum ,resmi aşşağıda ,sen yine şanslısın buraya masa sandelye koyacaksın ben merdivene koltuğu dayamak zorunda kaldım malesef

Eki Görüntüle 585902

Annem bakıyo kızıma tam karşı binasında tuttuk evi o nedenle salonu hiç içime sinmemişti çok küçük boğucak diye ama senin salonun gayet hoş durmuş .senin salonunla avuttum kendimi:)güle güle otur çok beğendim.

düzgün yerleşim yaparsan hiçte boğulmassın ,inan ki dedim ya ben bu odaya girince içimi huzur kaplıyor ,kitabımı o abajurun yanındaki berjerde okuyorum ,yağmur yağarken dışarıyı izliyorum ,laptopumu alıp nette geziyorum ,sakın boğulurum deme ,küçük ama sevimli oluyor böyle odalar ..

ne güzel anlattın canım çekti :):)teşekkür ederim moral oldu bana gerçekten.

ÇOKKK güzel olmuş güle güle kullan:)bayıldım dahiyane:) bnmde bı zamanlar böyle idi ilk ewlendiğimde kocaman camlı ewimde,istanbula gelince onu bozup tam tersi düz yaptrdım pişmanım bozduğuma çok özledim tülümü(((seninkı salona ayrı da bı hava katmış

canımmmm çok çok teşekkür ederim ,benimde hevesim vardı hep ,oturma odamı yaptırmıştım geçen yıl ,salonumda da güzel olur diye düşündüm oldu da valla ..sağol tatlı yorumun için ..

eylulcum cok guzel olmus canim cok begendim.ben kruvazeyi seviyorum cok sik duruyor.dolabinida merak ediyorum .

Çok şık olmuş güle güle kullanın
Diğer halide gayet güzelmiş
Klasik evleri pek begenmiyorum ama
sizin evinizin düzeni falan çok hoş.

Çok şık olmuş güle güle kullanın
Diğer halide gayet güzelmiş
Klasik evleri pek begenmiyorum ama
sizin evinizin düzeni falan çok hoş.

benim evin tamamı klasikti ,malum 8 yıl evvel yoktu şimdiki modüler tarz ,şu an evimin tamamı yeni akıma ayak uydurdu ,birtek salonum kaldı ,orda da mobilya yok zaten ,birtek koltuklarım avangarde onları da değiştirmeye kıyamadığım için diğer detayları ona uydurmaya çalışıyorum ..

teşekkürler bu arada beğenmenize sevindim ..

kendi evimize geçince ilk işim salonumun tüllerini değiştirmek olmuştu çünkü salonun camları yere kadar ve kravuze kesinlikle salona çok yakışıyor.........sizin tülün değişimi de harika olmuş canımm bayıldım çok daha ferah duruyor... güle güle kullanınn

eylül dolabın geldiğinde resim koyabilir misin..benimde yaptırmak gibi bir fikrim var ama nasıl olur bilmiyorum..birde ne kadara maloldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…