yeni eve taşınıyorum salon ince ve uzun ve hala karar veremedim eşyaları nasıl yerleştirsem die.sizin tv nerde kalıo acaba?
süpersin fikrini çok sevdim
canım gerçekten zaten şıkmış ama çok daha sık olmuş hemde dediğin gibi o bölüm ferahlamış
bu arada salonunda şık
Güle güle kullan çok şık olmuş:26: Bende salonumun perdesini değiştirmek istiyorum fikir oldu bana
canım perden çok süper olmuş.Salonuna çok farklı bir hava vermiş.Kadın olmak böyle birşey elindekini değerlendirmek.Süper yapmışsın.Tebrik ederimseni. Evini çok sevdiğin belli oluyor.Her yanı, o evde nefes alındığını belli ediyor.Sıcacık bir ortamı var.Hani bazı evler olur sadece bakılır ama seninki sıcacık yaşam yeri ,her yerini beğendim.Huzurlu sağlıklı,ailenle beraber uzun yıllar yaşayın.
canım hayırlı olsun seninde yeni evin ,benim salonumda tv yok ,oturma odasında ,mutfakta ve yatak odasında var ,buraya gerek duymadım ,burası da sessiz olsun dedim ,ben burada kitap okuyup nette filan takılıyorum ,ama koyacak olsam üçlü koltuğun karşısına gelen duvarda boşluk var oraya koyardım..
Teşekkür ederim.Malesef oturma odası ve salon olarak kullanacağım.2 tekli koymuşsun ben oraya ikili koltuğumu koyacağım 3 lü koyduğun yere de 3liü koltuğumu.dediğin gibi 3lünün tam karşısına küçük ünitemi koymayı düşünüyorum çok mu yakın olur diye tereddüt ediyorum. Salonumun eni 3.65 kapı tam ortadan açılıyor sağ tarafta da yalnız masam olucak. Salonunuz eni nekadar acaba?
senin eni yine 3,65 iyiymiş benimki 3,40 filandı yalnış hatırlamıyorsam ,birde benim salonda merdiven var üst kata çıkan ,o yüzden bir duvarımı hiç kullanamıyorum ,resmi aşşağıda ,sen yine şanslısın buraya masa sandelye koyacaksın ben merdivene koltuğu dayamak zorunda kaldım malesef
Eki Görüntüle 585902
Annem bakıyo kızıma tam karşı binasında tuttuk evi o nedenle salonu hiç içime sinmemişti çok küçük boğucak diye ama senin salonun gayet hoş durmuş .senin salonunla avuttum kendimi:)güle güle otur çok beğendim.
düzgün yerleşim yaparsan hiçte boğulmassın ,inan ki dedim ya ben bu odaya girince içimi huzur kaplıyor ,kitabımı o abajurun yanındaki berjerde okuyorum ,yağmur yağarken dışarıyı izliyorum ,laptopumu alıp nette geziyorum ,sakın boğulurum deme ,küçük ama sevimli oluyor böyle odalar ..
ÇOKKK güzel olmuş güle güle kullan:)bayıldım dahiyane:) bnmde bı zamanlar böyle idi ilk ewlendiğimde kocaman camlı ewimde,istanbula gelince onu bozup tam tersi düz yaptrdım pişmanım bozduğuma çok özledim tülümü(((seninkı salona ayrı da bı hava katmış
eylulcum cok guzel olmus canim cok begendim.ben kruvazeyi seviyorum cok sik duruyor.dolabinida merak ediyorum .
Çok şık olmuş güle güle kullanın
Diğer halide gayet güzelmiş
Klasik evleri pek begenmiyorum ama
sizin evinizin düzeni falan çok hoş.
valla canım dekoratif olmasından sa fonksiyonel olması daha önemliydi benim için ,içini istediğim gibi ağırlıklı raf tasarlattım ,beyaz lake mebran kullanılacak 4 kapılı bana ait, 2 kapılı eşime ait olacak ,bana ait olan kısımda nevresimlerime de yer ayırttım ,2 tane içten çekmece olacak ıvır zıvırlar için ,hiçbiryerinde ayna olmayacak ,eşimin dolap kapağının içine ayna olacak ,kulplarını porselen kulp düşünüyorum ama belki daha hoş bişeyler bulursam olabilir ..
sende epey bir değişim yapacaksın gibi anlattıkllarına bakılırsa ,heyecanla bekliyorum..özellikle gümüşlük ve masanı merak ediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?