- Konu Sahibi miss_curious
keisnlikle cnmmmmm almanı tavsiye eidyorum eve ayrı bi hava katıyorrr..inş sen almadan ben  bizim evin resimlerini çekip kk ya koyabilirimmm :)haftada bi elektrik süpürgesine alıyorummm ayda birde ters çeviriyorumm.. normal halılarda hep tüyy yumagı oluşur bunlarda olmuyorda..çok memnunumm  vallaaaaa..benim tek hatam mutfagımdaki halıyı açık renk almam..sen sen ol mutfagının halısı koyu olsunn çok ayak altı ve çabuk kirlenen biyer...kaç kes bştyler döktüm hemennn   sildim hiç bi iz kalmadıı..ayyyyyyyy ne çok konuştummmm:)eminim halı ve perdelerinde çok güzel olcakkkkk zevkli hatunsun:)

( Yani tek problemi içine saç vs. girdiği zaman çok zor temizleniyormuş. Benim de planım az kullanılan yerlere almak, herhalde en iyisi öyle. Mesela yatak odasına ufak kilim gibi bir shaggy atabilirim. Bir de salon genellikle misafirler için kullanılacağından acaba oraya da mı alsam diyorum, ne kadar çok misafir gelir ki :)) En çok oturma odası ve mutfak kullanılacak onlar için kesinlikle düşünmüyorum.
( Yani tek problemi içine saç vs. girdiği zaman çok zor temizleniyormuş. Benim de planım az kullanılan yerlere almak, herhalde en iyisi öyle. Mesela yatak odasına ufak kilim gibi bir shaggy atabilirim. Bir de salon genellikle misafirler için kullanılacağından acaba oraya da mı alsam diyorum, ne kadar çok misafir gelir ki :)) En çok oturma odası ve mutfak kullanılacak onlar için kesinlikle düşünmüyorum. 

Hele koltuk takımına bayıldım.. Ayıptır sorması nerden aldınız koltuk takımını tatlım?
 Hele koltuk takımına bayıldım.. Ayıptır sorması nerden aldınız koltuk takımını tatlım?