Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon yerleştirmesi yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ceny42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
26
4
86
Antalya
slm arkadaşlar salonum resimdeki gibi fakat eşyalar üst üste duruyo sanki üzerime üzerime geliyor ve misafirim geldiği zaman yemek masamı kullanamıyorum bana yerleşim için yardımcı olurmusunuz neyi nereye koymalıyımmm:(( $FOTO_~19.webp$FOTO_~20.webp$FOTO_~21.webp

Eklentiler

• $FOTO_~22.webp
    $FOTO_~22.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 707
  • $FOTO_~23.webp
    $FOTO_~23.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 541
slm arkadaşlar salonum resimdeki gibi fakat eşyalar üst üste duruyo sanki üzerime üzerime geliyor ve misafirim geldiği zaman yemek masamı kullanamıyorum bana yerleşim için yardımcı olurmusunuz neyi nereye koymalıyımmm:((Eki Görüntüle 526946 Eki Görüntüle 526948 Eki Görüntüle 526949
hep şu gümüşlüğün bozuyo işi fazlalık o :) üçlüyü teklılerın oldugu yere al ıkılıyı üçlünün eski yerine al yemek masasını eskı ıkılınınyerıne al gümüşlugude yemek masasının eskı yerıne al yeklılerıde o klan bosluga gumuslkten kalan yere o alana sıkıştırı ver anca bole oluo :44:

Yemek masasının yerini değiştirmeyin bence.
Çünkü onun bulunduğu yere koltuk vs...konulmaz.
Evet o gümüşlük denen şey çok fena,zaten son derece anlamsız bişey bence salonda,kaldırın onu.
Sonra koltuklarınızı gönlünüzce yerleştirin.

ahhh... ahhh hevesle herşey alınıyor sonra böyle kalakalıyoruz ben taşındım eski evim genişti sere serpe sığıyordu ama burda herşey alt üst oldu tv sehpasını falan almadı zaaten solonda

Yemek masasının yerini değiştirmeyin bence.
Çünkü onun bulunduğu yere koltuk vs...konulmaz.
Evet o gümüşlük denen şey çok fena,zaten son derece anlamsız bişey bence salonda,kaldırın onu.
Sonra koltuklarınızı gönlünüzce yerleştirin.

gümüşlüğü kaldırırsam tabaklarımı nereye koyacağım :((

konsola sığdırabiliren gümüşlüğü kaldır derim ben gümüşlüklerimi çocuk odasına koydum camlarını çıkarttırdım
çok rahat oldu

teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarını için daha da fikri olan varmı :(( hepsini değerlendircem yoksa eşyalar içinde çıldırcammmmm

konsola sığdırabiliren gümüşlüğü kaldır derim ben gümüşlüklerimi çocuk odasına koydum camlarını çıkarttırdım
çok rahat oldu

gümüşlüğü kaldırsam yemek masasını yine kullanamamki amacım yemek masasına rahat bir yer bulmak :(((

Gümüşlüğün camın olduğu diğer köşeye sığmıyor mu
yani tekli koltukla üçlü koltuğun birleştiği köşeye
oraya sığdırıp masayı ve konsolu biraz daha aşağıya çekebilirsin teklileride alırsan konsol daha rahat sığar gibi

Gümüşlüğün camın olduğu diğer köşeye sığmıyor mu
yani tekli koltukla üçlü koltuğun birleştiği köşeye
oraya sığdırıp masayı ve konsolu biraz daha aşağıya çekebilirsin teklileride alırsan konsol daha rahat sığar gibi

canım aynısını yapmıştım ev daha rahat oldu fakaat orda balkon kapısı var orayı kapatıyor o zaman birde ev karanlık oldu sani öyle yaptığım zamanda offf :(((

birde şöyle bir günlük odam var salonun olacağı yok sanırım :(( hatta salonun parçalarının yarısı da burda :)) ne eşya almışım bende çok teferruatlı ahhh anneler yok mu peki burası için önerileriniz arkadaşlar evim evim nasıl güzel olur evim :))

Eklentiler

• $FOTO_~24.webp
    $FOTO_~24.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 162
  • $FOTO_~25.webp
    $FOTO_~25.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 157
  • $FOTO_~26.webp
    $FOTO_~26.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 153
bu odadaki ufak gümüşlükle oradakini değiştirebilirsin

bencede çok eşya almışsın
şu gümüşlük-konsol vitrin olayından nefret ediyorum
hizmetçiliğini yapmak ayrı bir dert yerleştirmek ayrı

hep şu gümüşlüğün bozuyo işi fazlalık o :) üçlüyü teklılerın oldugu yere al ıkılıyı üçlünün eski yerine al yemek masasını eskı ıkılınınyerıne al gümüşlugude yemek masasının eskı yerıne al yeklılerıde o klan bosluga gumuslkten kalan yere o alana sıkıştırı ver anca bole oluo :44:

ben de aynı şekilde düşündüm hatta gümüşlüğü çaprazlama koyabiliyorsan biraz daha yer kazanırsın. Benim salonumda uzunlamasına deli oluyordum. En sonunda teklilerimi konsolun önüne koydum. Zaten gümüşlüklerim tekli benim sığmayacağı için iki tane köşelere gümüşlük almıştık. Maalesef dolana dolana ancak bunları bulabildik sadece onlar oluyor diye, hiç sevmiyorum salon takımımı

ben de aynı şekilde düşündüm hatta gümüşlüğü çaprazlama koyabiliyorsan biraz daha yer kazanırsın. Benim salonumda uzunlamasına deli oluyordum. En sonunda teklilerimi konsolun önüne koydum. Zaten gümüşlüklerim tekli benim sığmayacağı için iki tane köşelere gümüşlük almıştık. Maalesef dolana dolana ancak bunları bulabildik sadece onlar oluyor diye, hiç sevmiyorum salon takımımı

aynen ya bende sevmiyorum biraz kullanayım çıkarcam elden kiradayım kendi evimi aldığım zaman elden çıkarcam hepsini hevesle alınıyo fakat sonradan pişman oluyo insan masayı ikilinin yerine mi alayım?orda dubleksin merdiven çıkıntısı var ama:((

canım aynısını yapmıştım ev daha rahat oldu fakaat orda balkon kapısı var orayı kapatıyor o zaman birde ev karanlık oldu sani öyle yaptığım zamanda offf :(((

Benim salon da seninkinin tam tersi kapı girişi ve balkon kapısı. En sonunda bir çözüm bulabildim biraz daha ferah oldu sanki

aynen ya bende sevmiyorum biraz kullanayım çıkarcam elden kiradayım kendi evimi aldığım zaman elden çıkarcam hepsini hevesle alınıyo fakat sonradan pişman oluyo insan masayı ikilinin yerine mi alayım?orda dubleksin merdiven çıkıntısı var ama:((

o zaman oraya ikiliyi koysan ikilinin oraya masayı alsan girişin çok mu daralıyor. gümüşlük yine dediğim gibi çapraz olacak şekilde.Hatta şimdi gördüm öbür odanın resmini bence büyük gümüşlüğünle küçüğünü yer değiştir. Ya da ikisi de oturma odanda olsun :))) Büyüğü de diğer köşeye koyarsın orada yerin var hem.

O zman da şöyle yapabilirsin.
* Konsolunu şimdiki gümüşlüğün yerine alırsın
* Masa olduğu yerde kalır
*İkili ile teklileri yer değiştirirsin.

Üçlü koltuğun masanın olduğu yere sığarsa masanla üçlü koltuğun yerini de değiştirebilirsin. Ah o çıkıntı yok mu o çıkıntı bozdu herşeyi bak şimdi :)))

o zaman oraya ikiliyi koysan ikilinin oraya masayı alsan girişin çok mu daralıyor. gümüşlük yine dediğim gibi çapraz olacak şekilde.Hatta şimdi gördüm öbür odanın resmini bence büyük gümüşlüğünle küçüğünü yer değiştir. Ya da ikisi de oturma odanda olsun :))) Büyüğü de diğer köşeye koyarsın orada yerin var hem.

O zman da şöyle yapabilirsin.
* Konsolunu şimdiki gümüşlüğün yerine alırsın
* Masa olduğu yerde kalır
*İkili ile teklileri yer değiştirirsin.

Üçlü koltuğun masanın olduğu yere sığarsa masanla üçlü koltuğun yerini de değiştirebilirsin. Ah o çıkıntı yok mu o çıkıntı bozdu herşeyi bak şimdi :)))

ahhh işte o herşeyi bozuyo:(( canım walla sağol yarın denicem söyledilerini bakalım nasıl olacak en son çare dediğin gibi gümüşlüğü alırım ordan çokk teşekkür ederimmmm

Gümüşlüğü odadan çıkarabilirsin.Hem yer tutuyor,hem de bariyer gibi öne çıkıyor.

2 büyük koltuğu L olarak yerleştirebilirsin.Tekli koltukları kaldırıp,yerine büyük koltuğu alabilirsin.

2 adet tekli koltuğu,şimdi gümüşlüğün durduğu taraftaki duvara, köşeleme yerleştirebilirsin.

canım bence konsolun aynasını çıkarırsan şu an ikilinin olduğu yere masayla konsolu taşıyabilirsin 2liyide onların yerine koyarsan bence iyi olur. oturma alanın daha çok açılır masanıda kullanırsın

bence o yemek masasının ordakı konsolu ordan al ve oraya guzel ıc acıcı bır tablo koy duvara. hem ınsanların gırıp gecmesı daha kolay olur.o konsol bufe hatta gunluk odandakı sıyah bufe vs seyler evını cok kapatmıs halbukı gunluk odanın renklerı harıka bence.o bufenın rafları ya da ne bılıyım o konsolun ust yuzeyını krem rengı yapıskanlı folyo yap ya da dolap kapaklarını bıraz renk versın o karartılık gıtsın.benım de tv unıtem venge rengı ve coook tozlanıyor ben de beyaz yapıskanlı folyo aldım raflarını tv yı koydugum yerı fılan kapladım hem modern gorundu hem tozlansa bıle bellı olmuyor

Back
X