Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep şu gümüşlüğün bozuyo işi fazlalık o :) üçlüyü teklılerın oldugu yere al ıkılıyı üçlünün eski yerine al yemek masasını eskı ıkılınınyerıne al gümüşlugude yemek masasının eskı yerıne al yeklılerıde o klan bosluga gumuslkten kalan yere o alana sıkıştırı ver anca bole oluo :44:slm arkadaşlar salonum resimdeki gibi fakat eşyalar üst üste duruyo sanki üzerime üzerime geliyor ve misafirim geldiği zaman yemek masamı kullanamıyorum bana yerleşim için yardımcı olurmusunuz neyi nereye koymalıyımmm(Eki Görüntüle 526946 Eki Görüntüle 526948 Eki Görüntüle 526949
Yemek masasının yerini değiştirmeyin bence.
Çünkü onun bulunduğu yere koltuk vs...konulmaz.
Evet o gümüşlük denen şey çok fena,zaten son derece anlamsız bişey bence salonda,kaldırın onu.
Sonra koltuklarınızı gönlünüzce yerleştirin.
konsola sığdırabiliren gümüşlüğü kaldır derim ben gümüşlüklerimi çocuk odasına koydum camlarını çıkarttırdım
çok rahat oldu
Gümüşlüğün camın olduğu diğer köşeye sığmıyor mu
yani tekli koltukla üçlü koltuğun birleştiği köşeye
oraya sığdırıp masayı ve konsolu biraz daha aşağıya çekebilirsin teklileride alırsan konsol daha rahat sığar gibi
hep şu gümüşlüğün bozuyo işi fazlalık o :) üçlüyü teklılerın oldugu yere al ıkılıyı üçlünün eski yerine al yemek masasını eskı ıkılınınyerıne al gümüşlugude yemek masasının eskı yerıne al yeklılerıde o klan bosluga gumuslkten kalan yere o alana sıkıştırı ver anca bole oluo :44:
ben de aynı şekilde düşündüm hatta gümüşlüğü çaprazlama koyabiliyorsan biraz daha yer kazanırsın. Benim salonumda uzunlamasına deli oluyordum. En sonunda teklilerimi konsolun önüne koydum. Zaten gümüşlüklerim tekli benim sığmayacağı için iki tane köşelere gümüşlük almıştık. Maalesef dolana dolana ancak bunları bulabildik sadece onlar oluyor diye, hiç sevmiyorum salon takımımı
canım aynısını yapmıştım ev daha rahat oldu fakaat orda balkon kapısı var orayı kapatıyor o zaman birde ev karanlık oldu sani öyle yaptığım zamanda offf((
aynen ya bende sevmiyorum biraz kullanayım çıkarcam elden kiradayım kendi evimi aldığım zaman elden çıkarcam hepsini hevesle alınıyo fakat sonradan pişman oluyo insan masayı ikilinin yerine mi alayım?orda dubleksin merdiven çıkıntısı var ama(
o zaman oraya ikiliyi koysan ikilinin oraya masayı alsan girişin çok mu daralıyor. gümüşlük yine dediğim gibi çapraz olacak şekilde.Hatta şimdi gördüm öbür odanın resmini bence büyük gümüşlüğünle küçüğünü yer değiştir. Ya da ikisi de oturma odanda olsun :))) Büyüğü de diğer köşeye koyarsın orada yerin var hem.
O zman da şöyle yapabilirsin.
* Konsolunu şimdiki gümüşlüğün yerine alırsın
* Masa olduğu yerde kalır
*İkili ile teklileri yer değiştirirsin.
Üçlü koltuğun masanın olduğu yere sığarsa masanla üçlü koltuğun yerini de değiştirebilirsin. Ah o çıkıntı yok mu o çıkıntı bozdu herşeyi bak şimdi :)))