- Emoji Skoru
- 253
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi littleteapot
-
teşekkür ederim bu tonlarla renklendirebilirmiyim? başka öneriniz varmıSaatli canvas tablolar var hoş duruyor dekor açısından ..
Lütfen beni yanlış anlamayın ama evinizin renkleri biraz ağır olduğu için önerebileceğim her şeyi ekarte ediyorteşekkür ederim bu tonlarla renklendirebilirmiyim? başka öneriniz varmı
Lütfen beni yanlış anlamayın ama evinizin renkleri biraz ağır olduğu için önerebileceğim her şeyi ekarte ediyorAma mobilya renklerinize rose tonları kullanabilirsiniz , yeşil ve hardal da uyumlu olacaktır .. Ama bana kalırsa boş duvara canvas yerine bu şekilde bir dekor verebilirsiniz
Bence guzel seyler cikacaktir ev sahibesinin dokunuslariyla .. Sanirim hassas bir konuyu hatirlattim cok uzgunumhaklısın çok ağır. bazılarının zevkine göre alındı o yüzden renkli cıvılcıvıl şeyler alamadım. şimdi yaşlı evi gibi geliyor renklendirmek istiyorum.
:)senin hatan değil canım gördükçe hatırlıyorum. inşallah baktıkça içimin açılacağı bişeyler yapabilirim.:) teşekkür ederim güzel yorumların yardımların içinBence guzel seyler cikacaktir ev sahibesinin dokunuslariyla .. Sanirim hassas bir konuyu hatirlattim cok uzgunum
Salon koyu kahve de olsa bence kendinize sevdiğiniz bir renk seçin.. o rengin tonlarında kırlent vazo vs eklemek bile çok değişiklik yaratır.. perdelerinizi degistirebilirseniz de büyük fark yaratır.. en yakın zamanda zevkinize gire bir salonunuz olur inşallah..
perdelerim 2 aylık daha. ama üzerine sevdiğim renkten bi drape yaptırmak istedim. turkuaz olurmu sence?
teşekkür ederim çok sağol
Drape fazla klasik olmaz mı bilemedim
Dore ve koyu mavi çok yakışır mesela
Mavi vazo alıp gold boya ile fırça dokunuşları yapıp kullanabilirsiniz basit ve masrafsız..
Beyaz çerçeve alıp yine mavi gold eskitme yapılabilir..
Kahve ve dore nin içine mavilik katip yeni bi hava getirebilirsiniz
Eki Görüntüle 2110432 Eki Görüntüle 2110433