salonum hakkında yardım

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Hanımlar daha yeni evliyim o yüzden evimde eksikler var salona güzel tablolar asmak istiyorum ama nasıl renklerde olmalı bilmiyorum . Ya da nasıl tarzda şeyler ekleyebilirim :)

Eklentiler

• 20141028_124831.webp
    95,8 KB · Görüntüleme: 1.228
  • 20141028_125004.webp
    195,6 KB · Görüntüleme: 541
Eşyaların çok güzel ama renkli aksesuarlar kullAnılması gerekiyor bence. Bu şekilde renkler çok soğuk ve ev donuk duruyor.
Kırmızı ve mor yastıklar gri koltuklarda çok hoş durur. Koltuğun kenarına renkli bir koltuk şalı koyabilirsin. Duvarlara mutlaka renkli tablo gerekli. Sıcak renklerden aksesuarlar seç. Daha fazla gri ve krem rengi kullanma bence.
"Pinterest" diye bir uygulama var bilgisayarına indiriyorsun. Milyonlarca resim var orada dekorasyonla ilgili. Aklına gelebilecek her konuda resim var daha doğrusu. Çok güzel fikirler edinebilirsin oradan.

Teşekkür ederim ama gri mor ve pembe var başka renk yok o yüzden tablolar konusunda kararsız kaldım. Bi de ahşap suslerim var o yüzden karar veremiyorum

Bence de eşyaların gayet hoş. Aksesuarların az, öz ve renkli olmalı.
:) Ben el altında çok eşya istemem de o yüzden az dedim.

Bence griye pembe, pudra, fuşya, mor ile renk verebilirsin.
Ben olsam ahşap aksesuarları başka odaya alırdım galiba.

Ahşap eşyaları alacağım başka yere ama tv unitem daha yok olsa oturma odama alicam. O yüzden salona başka şeyler bakıyorum bende canlı olsun istiyorum

ahsap süslerinizi de merak ettim ahsap her daim her haliyle güzeldir birde yaglıboya gümüş varaklı bir tablo güzel olur bu salona varak agır derseniz herhangi bir ahsap cercevede olur bence ceviz yada beyaz yada eskitme cesit cok

Ahşap bi sehpa üstündeki sekerlik masanın üstünde gemi ve araba bi de konsol üstünde harf mumluk var o kadar. Çekip koyarım fotoğraflarını

Bunlar şimdilik salonda duran süs eşyalarım ilerleyen zamanlarda oturma odama alicam.

Eklentiler

• 20141030_080104.webp
    294,7 KB · Görüntüleme: 104
  • 20141030_080126.webp
    187,7 KB · Görüntüleme: 98
  • 20141030_080137.webp
    169,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 20141030_080143.webp
    136,2 KB · Görüntüleme: 89
Bunlar şimdilik salonda duran süs eşyalarım ilerleyen zamanlarda oturma odama alicam.
Bunları kaldırın bence. Salınunuz güzel ama aksesuar konusunda elinize ne geçerse onu koymuşsunuz gibi. Ahşaplar olmamış.
Avizeyi ben de beğenmedim ama arkadaşın gönderdikleri daha beter. Daha modern şeyler lazım salonunuza. Tek parçalı avizeler daha çok yakışır. Bu biraz mutfak avizesi gibi olmuş.
Aksesuarlar renkli olmalı, turuncu, fuşya ya da turkuaz renkleri kullanabilirsiniz. Hatta hepsini bir arada kullanırım ben olsam.
Bir de ufak bir tavsiye, danteller yakışmamış. Hem beyaz mobilyanın üstünde güzel durmamış hem de salonun modern havasına uymamış. Renkli örtüler kullanabilirsiniz onların yerine.
Duvarlarda renkli tabloları düz ve sade çerçevelerle kullanabilirsiniz. Siyah çerçeve tavsiyemdir. Her resim siyah düz bir çerçevenin içinde güzel durur.

Tuller ışıktan kötü çıkmış gören herkes bayılıyor. Avizeleri severek aldım aslında. Şu an oturma Odam da tv unitem yok o gelsin bu ahşaplari oraya koycam manevi değeri yüksek şeyler atamam. Halilarim da morlar var çiçeklerim de de morlar var pembe ve mor tonlarinda gitsem sadece çok mu basit olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…