salonum hakkında yardım

Pembe ve morun tonuna bağlı.
Pastel renkler değil, canlı renkler lazım senin salonuna. Parlak saten pembe ve mor yastıklar olur mesela. Aksesuarlarında da o renklerden gidersen neden olmasın.

Pembe ve morun tonuna bağlı.
Pastel renkler değil, canlı renkler lazım senin salonuna. Parlak saten pembe ve mor yastıklar olur mesela. Aksesuarlarında da o renklerden gidersen neden olmasın.
Nişan çiçeğim de ve halımda renkler var

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-30-13-15-22.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 196
  • Screenshot_2014-10-30-13-16-21.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 197
Hanımlar daha yeni evliyim o yüzden evimde eksikler var salona güzel tablolar asmak istiyorum ama nasıl renklerde olmalı bilmiyorum . Ya da nasıl tarzda şeyler ekleyebilirim :)

eşyalarınız çok güzel uyumlu ben avizeyi beğendim açıkcası

mor ve pembe griye çok yakışır, duvara o renklerin hakim olduğu bir tablo güzel olur, kırlenletlerde o renklerde olmalı, tabi akseuarlarda, resim ekliyim bende, gerçi kendi salonumu beceremedim ama:)

Mesela bu renkler güzl gider salonunuza.
Modeller değil renkler önemli, mıdeli zevkiniz göre halledersiniz.
İlk resimdeki abajurlara bayıldım ben.

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 171
  • image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 178
  • image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 169
  • image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 187
  • image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 170
  • image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 155
  • image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 160

Teşekkür ederim :)
Pembe ve mor renklerde soft bir tablo alsam çok donuk olur gibi geldi aslında beğendim öyle bi tablo ama cesaret edip alamadım :)

Mesela bu renkler güzl gider salonunuza.
Modeller değil renkler önemli, mıdeli zevkiniz göre halledersiniz.
İlk resimdeki abajurlara bayıldım ben.

Abajurlar süper ama yatak odama dusunebilirim :)
Turuncu yakışmaz gibi geldi ama turkuaz olabilir

Hanımlar daha yeni evliyim o yüzden evimde eksikler var salona güzel tablolar asmak istiyorum ama nasıl renklerde olmalı bilmiyorum . Ya da nasıl tarzda şeyler ekleyebilirim :)

canım çok hoş spor ve evin var. internette uygun fiyatlara bulabileceğin soyut tablolar var bence hoş olabilir hemde salonunu renklendirir.yada yine içinde mor, lila, pembe fuşya gibi canlı renlerin bulunduğu tablolar gayet şık olacaktır.

pembe,mor,fuşya çiçeklerle bezeli pano tercih edebilirsin arkadaşım.benimde salonum krem ve kahverengi tonlarında.aynı tonlarda pano almayı düşünüyorum ama senin evibde daha hoş durur eminim.

pembe,mor,fuşya çiçeklerle bezeli pano tercih edebilirsin arkadaşım.benimde salonum krem ve kahverengi tonlarında.aynı tonlarda pano almayı düşünüyorum ama senin evibde daha hoş durur eminim.
Çok teşekkür ederim kremle de uyum sağlar ben griyi sevdiğim için açık ve koyu tonlarini kullandım :)

mobilyaların ve halıların pek güzel. Ama dantel ve aksesuar konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum. sanki mobilyaları beğenenle, aksesuarları beğenen farklı zevklere sahip farklı insanlar gibi geldi bana. tavsiye istiyorum dediğin için yorum yazıyorum. siyah, cart olmayan pastel turuncu, fuşya, yeşil kullanarak salonunu daha da güzelleştirebilirsin. sephora'nın gönderdiği ilk resim ve turkuazlı objeler referans olabilir bence. buradaki fotoğraflardan da ilham alabileceğin çok ev var bence: cillibom, jooker, smyrne, minenes, elfszgn ve sumeyra1990 veeeee tabi ki benim evim:) puhahah.
en önemlisi: canım mutlulukla otur evinde. zamanla içine sinen aksesuarlar bulursun, pek aceleye getirilecek iş de değil zaten, ummadığın yerlerden ummadığın şeyler bulabiliyorsun. internetten aldığım şeylerde ben pek beklentimi karşılayamadım. görerek alma taraftarıyım.

morun pembenin tonları hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanabilirsiniz

Eklentiler

• images (1).webp
    4 KB · Görüntüleme: 122
  • images (2).webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 92
  • images (3).webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 80
  • images (4).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 88
  • images (5).webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 79
  • images (6).webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 67
devamı

Eklentiler

• images (7).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 78
  • images (8).webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 108
  • images (9).webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 77
  • images (10).webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 82
  • images (12).webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 87
  • indir.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 95
  • images.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 78

Teşekkür ederim :) dantel annem yüzünden bu ara bende kalıyor mecburen ordalar sırf onu kirmamak için :)
Ahsaplarda benim değil eşimin eşyaları aslında ama manevi değeri var ondan :)
Teşekkür ederim inceleme yapacağım :)

vallahi evini bu halinle bile çok beğendim.tam karşıdaki koltuğun üstüne güzel bir manzara resmi bile assan yeterli olur.

cok kaliteli ve tarz avizeler yapan bir markadır o harcamıssınız resmen begenmeyebilirsinizde takılan avizeden daha beter degiller falan degiller yani:) beyaz avize bende sevmem ama konu sahibinin tercihi diye

cok kaliteli ve tarz avizeler yapan bir markadır o harcamıssınız resmen begenmeyebilirsinizde takılan avizeden daha beter degiller falan degiller yani:) beyaz avize bende sevmem ama konu sahibinin tercihi diye

birde soylemek istedim avizeleri herkes klasik degerlendiriyor ama klasigin modern yorumlanmıs halleri arkadasın salonuda öyle bence salon tamamen modern minimalist yeni cizgiler tasıyan bir salon degil hele o kruvaze perdelerle asla modern diyemem

bu arada süsleriniz ahsap olduklarından istediklernizin renkleri degiştirilebilir aslında , sekerlik mesela rengi değişirse salonda olabilir gibi geldi .. esinizle orta yoluda bulursunuz:)

Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ben o salona o avizeleri yakıştırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…