- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Pembe ve morun tonuna bağlı.Tuller ışıktan kötü çıkmış gören herkes bayılıyor. Avizeleri severek aldım aslında. Şu an oturma Odam da tv unitem yok o gelsin bu ahşaplari oraya koycam manevi değeri yüksek şeyler atamam. Halilarim da morlar var çiçeklerim de de morlar var pembe ve mor tonlarinda gitsem sadece çok mu basit olur
Nişan çiçeğim de ve halımda renkler varPembe ve morun tonuna bağlı.
Pastel renkler değil, canlı renkler lazım senin salonuna. Parlak saten pembe ve mor yastıklar olur mesela. Aksesuarlarında da o renklerden gidersen neden olmasın.
Hanımlar daha yeni evliyim o yüzden evimde eksikler var salona güzel tablolar asmak istiyorum ama nasıl renklerde olmalı bilmiyorum . Ya da nasıl tarzda şeyler ekleyebilirim :)
eşyalarınız çok güzel uyumlu ben avizeyi beğendim açıkcası
mor ve pembe griye çok yakışır, duvara o renklerin hakim olduğu bir tablo güzel olur, kırlenletlerde o renklerde olmalı, tabi akseuarlarda, resim ekliyim bende, gerçi kendi salonumu beceremedim ama:)
Mesela bu renkler güzl gider salonunuza.
Modeller değil renkler önemli, mıdeli zevkiniz göre halledersiniz.
İlk resimdeki abajurlara bayıldım ben.
Hanımlar daha yeni evliyim o yüzden evimde eksikler var salona güzel tablolar asmak istiyorum ama nasıl renklerde olmalı bilmiyorum . Ya da nasıl tarzda şeyler ekleyebilirim :)
Teşekkür ederim pembe li süper böyle bişey hem uyum sağlar hemde canlılık katar evime :)Eki Görüntüle 1287145
canım çok hoş spor ve evin var. internette uygun fiyatlara bulabileceğin soyut tablolar var bence hoş olabilir hemde salonunu renklendirir.yada yine içinde mor, lila, pembe fuşya gibi canlı renlerin bulunduğu tablolar gayet şık olacaktır.
Eki Görüntüle 1287164 Eki Görüntüle 1287164
Çok teşekkür ederim kremle de uyum sağlar ben griyi sevdiğim için açık ve koyu tonlarini kullandım :)pembe,mor,fuşya çiçeklerle bezeli pano tercih edebilirsin arkadaşım.benimde salonum krem ve kahverengi tonlarında.aynı tonlarda pano almayı düşünüyorum ama senin evibde daha hoş durur eminim.
mobilyaların ve halıların pek güzel. Ama dantel ve aksesuar konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum. sanki mobilyaları beğenenle, aksesuarları beğenen farklı zevklere sahip farklı insanlar gibi geldi bana. tavsiye istiyorum dediğin için yorum yazıyorum. siyah, cart olmayan pastel turuncu, fuşya, yeşil kullanarak salonunu daha da güzelleştirebilirsin. sephora'nın gönderdiği ilk resim ve turkuazlı objeler referans olabilir bence. buradaki fotoğraflardan da ilham alabileceğin çok ev var bence: cillibom, jooker, smyrne, minenes, elfszgn ve sumeyra1990 veeeee tabi ki benim evim:)puhahah.
en önemlisi: canım mutlulukla otur evinde. zamanla içine sinen aksesuarlar bulursun, pek aceleye getirilecek iş de değil zaten, ummadığın yerlerden ummadığın şeyler bulabiliyorsun. internetten aldığım şeylerde ben pek beklentimi karşılayamadım. görerek alma taraftarıyım.
mumlar hariç güzelmiş ahsap aksesuarlarınız mumlarda güzelde harfli aksesuarları sevmediğimdenBunlar şimdilik salonda duran süs eşyalarım ilerleyen zamanlarda oturma odama alicam.
Bunları kaldırın bence. Salınunuz güzel ama aksesuar konusunda elinize ne geçerse onu koymuşsunuz gibi. Ahşaplar olmamış.
Avizeyi ben de beğenmedim ama arkadaşın gönderdikleri daha beter. Daha modern şeyler lazım salonunuza. Tek parçalı avizeler daha çok yakışır. Bu biraz mutfak avizesi gibi olmuş.
Aksesuarlar renkli olmalı, turuncu, fuşya ya da turkuaz renkleri kullanabilirsiniz. Hatta hepsini bir arada kullanırım ben olsam.
Bir de ufak bir tavsiye, danteller yakışmamış. Hem beyaz mobilyanın üstünde güzel durmamış hem de salonun modern havasına uymamış. Renkli örtüler kullanabilirsiniz onların yerine.
Duvarlarda renkli tabloları düz ve sade çerçevelerle kullanabilirsiniz. Siyah çerçeve tavsiyemdir. Her resim siyah düz bir çerçevenin içinde güzel durur.
cok kaliteli ve tarz avizeler yapan bir markadır o harcamıssınız resmen begenmeyebilirsinizde takılan avizeden daha beter degiller falan degiller yani:) beyaz avize bende sevmem ama konu sahibinin tercihi diye
Zevkler ve renkler tartışılmaz.cok kaliteli ve tarz avizeler yapan bir markadır o harcamıssınız resmen begenmeyebilirsinizde takılan avizeden daha beter degiller falan degiller yani:) beyaz avize bende sevmem ama konu sahibinin tercihi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?