• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonum hakkında yardım

odanız tam bir harika ama bence pembe tonlarında birkaç aksesuar güzel durabilir pembe beyaz ve koltuk renginde çerçeveler harika olur bence mumlar birde renkli olursa ama odanız böle bile çok güzel

Teşekkür ederim :) bende pembe mor tonlarinda kullanmak istiyorum salonda canlı çiçeklerim var bi de pembe mor tonlarinda yapay çiçek alsam fazla mi olur onu bilemedim ama duvarlara birseyler asmak istiyorum büyük tablo assam. Ya beni endiselendiren şey çok şey asıp kargaşa olması

kruvaze perde pek begenemiyorum ama o tüllerinize bayıldım grimsi duruyorlar cok net degil ama renkleri cok güzel gercekten cok isabetli olmus:KK68:

Çok kısa sürede hallettik eşya işini hepsi içime sindi. Kruvaze normalde bende sevmem ama o konu da perdeciye güvendik eve gelip baktı camlar çok büyük böyle güzel olur dedi :)

Evet duvarlar boş kaldı o yüzden bende fikir istedim zaten daha 2 buçuk aylık evliyim yeni yeni duzenliyorum :)
Boyamaya yatkinim ama eşime sormam lazım çünkü o Ahşaplar onun :) izin verirse mor pembe tonlarinda boyayabilirim :) izin vermez oturma odasına alacağım çünkü orası kahve ve krem tonlarinda uyum sağlar diye düşünüyorum teşekkür ederim[/QUOTE]

Evet sen de duvarlarına tablo asmak istediğini söylemişsin. Renk tavsiyesi istemişsin. Sonra farkettim :) umarım istediğin renklere karar verirsin. Eminim güzel olacaktır. Sevgiler,

Duvar panoları demode olmadı mı ? Farklı olsun istiyorsanız tanınmış bir tablonun reprodüksiyonunu kullanmayı düşünebilirsiniz.(Günün birinde bunun farklı olacağını düşünemezdim ama oldu galiba.)
Bir büyük tablo,birkaç küçük çerçeve,duvar saati,ayna veya duvar aksesuarlarıyla hareket katılabilir.
Paşabahçede güzel büyük objeler var,gitme imkanı varsa tavsiye ederim.
İkeanın büyük gümüş rengi skimmer şamdanları ve mor-fuşya renkli mumlar çok yakışır bu salona.

Back
X