• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonum nasıl olur sizce

sedefmurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
70
17
28
image.webp
Arkadaşlar salonum için eşyaların siparişini verdim koltuklar açık gri tay tüyü kumaşdan üzerindeki büyük yastıklar beyaz içerisinde çizgileri su yeşili kırlentleri hangi renk olsa bilememedim yemek masam beyaz sandalyelerin koltukların kumaşından açık tay tüyü sandalyenin kasnağı beyaz olacak sizce nasıl olur

Hadi arkadaşlar yorumları bekliyorum sandalyeleri deri seçmedin çocuk var salon girişte diye aslında beyaz masa sandalye hayalimde ama işte

1. Albümler
    Konular:

675
    46.398
    Dün 19:04
    Moderatörler

Koltuk modeli resimdeki mi? Tam belli olmuyor.

Daha düzgün yüklesen olur mu? Googledan resmi aç, ya da mobilya firmasının sitesinden. Fotoğrafın üzerine gel, resmin URL'sini kopyala de.

Yazdığımız pencerede B I U diye başlayan sütun var ya, orada gülen surat var, oraya tıkla, resmin URLsini oraya yapıştır, tamam de, eklenmiş olur. ;)

Daha çok oturma odasına yakışan bir model gibi duruyor açıkçası, belki mobilyalarınız da spor tarzdadır bilemiyorum, spor koltuklarla uyum içinde olur elbette ama bu çizgisel olarak biraz basit geldi bana, benim düşüncem tabii bu..

Kolları çok kaba ben çektim bunun cezasını bir daha asla kolu kaba birşey almam

Eki Görüntüle 1293328 Arkadaşlar salonum için eşyaların siparişini verdim koltuklar açık gri tay tüyü kumaşdan üzerindeki büyük yastıklar beyaz içerisinde çizgileri su yeşili kırlentleri hangi renk olsa bilememedim yemek masam beyaz sandalyelerin koltukların kumaşından açık tay tüyü sandalyenin kasnağı beyaz olacak sizce nasıl olur

Güzel bence :)

Back
X