Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar salonum için eşyaların siparişini verdim koltuklar açık gri tay tüyü kumaşdan üzerindeki büyük yastıklar beyaz içerisinde çizgileri su yeşili kırlentleri hangi renk olsa bilememedim yemek masam beyaz sandalyelerin koltukların kumaşından açık tay tüyü sandalyenin kasnağı beyaz olacak sizce nasıl olur
Daha çok oturma odasına yakışan bir model gibi duruyor açıkçası, belki mobilyalarınız da spor tarzdadır bilemiyorum, spor koltuklarla uyum içinde olur elbette ama bu çizgisel olarak biraz basit geldi bana, benim düşüncem tabii bu..
Eki Görüntüle 1293328
Arkadaşlar salonum için eşyaların siparişini verdim koltuklar açık gri tay tüyü kumaşdan üzerindeki büyük yastıklar beyaz içerisinde çizgileri su yeşili kırlentleri hangi renk olsa bilememedim yemek masam beyaz sandalyelerin koltukların kumaşından açık tay tüyü sandalyenin kasnağı beyaz olacak sizce nasıl olur