• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonum....

pamukcuk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
Kocaeli
ImageShack - Image Hosting :: 27082008057ls3.jpgbende yedi yıllık evliyim malum eşimin işi nedeniyle çok yer değiştiriyoruz ama salonumu çok severek almıştım sağlam ve demir olması nedeniyle tercih etmiştik lojmanda oturuyoruz çok taşınmaktan yıprandı ama 3 sene daha idare edip değiştirmeyi düşünüyorum
ImageShack - Image Hosting :: 27082008056pp8.jpg

Son düzenleme:
resimler çıkmamış canımm bir daha dene istersenn

my.php

Son düzenleme:
perdelerine bayıldım doğrusu,saray tarzı,bendebu kadar uzun yaptırsaymışım daha görkemli duracakmış

gayet hoş duruyor ve rengi favori renklerimden....güle güle otur canım...

Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallahh ...gülel güel kullanın..

renkler süper olmuş :nazar:yıpranmış dediğin mobilyalar bu mu canım?değiştirmeye falan kalkma bence hem çok güzel :nazar:hemde hiç eskimemiş o kadar taşınmana rağmen iyi günlerde ağız tadıyla otur canım a.s.

Gülew güle otur canım çok hoş görünüyor koltuklarında hiç eski degil gayet güzel iyi günlerde oturun.

Ayrıca 7 yılık dedigin bu model koltuklar canım bir çok magazanın vitrininde:))

Son düzenleme:
renkler cok guzel..gule gule oturun a.s.

renkler tam bnm salonumda kullanmayı düşündüğüm renk.. mor bayılırım.. çok hoş güle güle otur ayrıca otur ki eskisinler hiç eskimemişler 7 yıldır :))

hepinize çok teşekkür ederim bizim ufaklıktan dolayı giremiyorum zaten fotolarıda doğru dürüst koyamadım beğendiğinize sevindim

Back
X